kama77k 13.11.06, 21:32 Witam! Proszę o opinie użytkowniczki wózka Casualplay S6, chcę kupić dwufunkcyjny gondolkę i spacerówkę. Napiszcie proszę o wadach i zaletach tego wózeczka. Pozdrawiam - rodząca w styczniu 2007. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Casualplay S6 18.01.07, 23:35 odnosze watek. Też jestem ciekawa opinii o tym wózku? Odpowiedz Link Zgłoś
negra13 Re: Casualplay S6 19.02.07, 16:46 Właśnie zakupiłam casuala ale S4. Ale niestety jeszcze czeka na uzytkownika :) Ale jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena02 do nagra13 19.02.07, 18:49 Przypuszczam że kupiłaś również gondolę. Dlatego mam prośbę o podanie wewnętrznych wymiarów gondoli, czy tapicerkę można zdjęć do prania, Ja także jestem zainteresowana modelem s4, czy mogłabyś napisać ile zapłaciłaś i co znajduje się w standardzie wózka. Z tego co wiem to zazwyczaj jest okrycie na nóżki, pompka, natomiast niektóre sklepy dodają jeszcze gratis folię przeciwdeszczową. No i nie wiem jak jest z moskitierą. Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 S4 i S6 19.02.07, 23:35 bylam w sobote w sklepie i ogladalam oba wozki powiem tak mialam ich juz kilka roznych modeli i co moge powiedziec o tych co zobaczylam na zdjeciach super ale w rzeczywistosci porazka. jest on bardzo maly moja 7 miesieczna niunia byla na cala dlugosc wozka a juz nie powiem jak miescila sie w nim moja dwulatka szkoda gadac porazka ja go nie kupie na pewnozawiodlam i rozczarowalam sie nim strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
negra13 Re: do nagra13 27.02.07, 22:05 No akurat nie kupiłam gondoli tylko fotelik Prima. W foteliku całe obicie się ściąga, więc w gondoli zapewne też. Za spacerówkę, fotelik, torbę zapłaciliśmy ok 2100,00 zł. W standardzie jest ochraniacz na nóżki i folia przeciwdeszczowa. Torba jest bardzo fajna i warta swoich pieniędzy, ale czerwona.Oglądalismy czarną i była zupełnie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
wind33 Jak jest z regulacją oparcia? 28.02.07, 17:44 Powiedzcie , w jaki sposób reguluje się oparcie casuala? W sklepie zauważyłam jakiś taki pasek , który się ściąga i w ten sposób podnosi się oparcie. Szczerze powiedziawszy - nie mogłam go ściągnąć na tyle, żeby oparcie było proste i w dodatku kosztowało mnie to trochę wysiłku. Na maxa była to i tak pozycja półleżąca. Czy ten system regulacji oparcia działa tak jak w Quinny Speedi??? Odpowiedz Link Zgłoś
negra13 Re: Jak jest z regulacją oparcia? 09.03.07, 12:05 Do regulacji jest pasek, ale ułożenie oparcia do pozycji siedzącej nie wymaga zbytniej siły. Wg. jest bardzo proste. Odpowiedz Link Zgłoś