angel303
22.04.07, 15:57
Sorry bardzo, ale jestem mocno zdegustowana.
Od początku ciąży siedziałam w necie oglądałam różne wózki, jeździłam po sklepach,
porównywałam. No i oczywiście miałam dylemat. Brałam pod uwagę różne firmy, BEBECAR, Bebe
confort, Quinny. Jednak zawsze znalazłam w nich coś co mi nie odpowiadało. Szukałam, szukałam i
znalazłam. Doszłam do wniosku, że nowy Bolder będzie słusznym wyborem. Bardzo podobala mi się
seria w kwiatki, a ponieważ spodziewam się dziewczynki mogłabym sobie na takie szaleństwo
pozwolić. Jest w nim wszystko co dla mnie było najważniejsze. Zgrabny, z regulacją siedziska w
gondoli, ze spacerówką montowaną przodem i tyłem do kierunku jazdy, trzykołowy,moskitiera, z
dobrą amortyzacją. Pomijając cenę, która w porównaniu z tamtymi wózkami wydała mi się dość
przystępna. Miałam zamiar zamówić go przez internet, ale coś mnie podkusiło żeby najpierw
obejrzeć go na żywo. Specjalnie z mężem wybraliśmy sie do stolicy bo mieszkamy niedaleko i to było
bardzo mądre posunięcie. Coś co na zdjęciach kusiło fajnym wyglądem w rzeczywistości okazało się
żenadą. Być może to jest tylko moje odczucie aczkolwiek Pani w sklepie potwierdziła moje
spostrzeżenie. Mnie jako estetkę bynajmniej odrzuciło wykonczenie gondoli. Jeżeli będziecie miały
taką okazję to zwróćcie uwagę na ten polarek, który po pierwsze kolorem przypomina jakiś szary
brudny odcień a nie jak piszą ecru, po drugie budka z tym polarkiem od środka wygląda jakby w
ogóle nie byla wykończona. Ten polarek niestety wyściela również boczki gondoli od środka i
paskudnie wywija sie na zewnątrz ściągając przy tym na każdym kroku. Dając rzekomo krok naprzód
firma mogłaby się pokusić o nieco lepsze wykończenie. Wystarczy zobaczyć jak pięknie pod tym
względem wykończony jest model Volant czy Driver, w końcu dużo starsze modele. Prawdę mówiąc
wstydziłabym się położyć swoją dziewczynkę do takiego wnętrza zwłaszcza latem, gdzie każdy
będzie zaglądał mi do wózka. Tak więc kwiatki i moją koncepcję szlag trafił.
I ze sklepu wyjechaliśmy pięknym czerwonym Volantem 3 , który dopracowany w szczegółach, na
tym samym stelażu co Bolder cieszy oko )))))). Na temat tego wózka słyszałam dużo pozytywnych
opinii, poza koszem na zakupy, na który mam już sposób. Mam nadzieję że z takiego wyboru będę
zadowolona.
Pozdrawiam.