Dodaj do ulubionych

Religia -,-

08.01.12, 19:20
Hej,mam do was pytanie ;

czy ksiądz może przeklinać? u nas w szkole jest taki dziwny ksiądz . troche mu się już wali w głowie. bo raz powiedział "ku... cicho!" raz nazwał dziewczynę z mojej klasy "pindą", a ostatnio powiedział do chłopaka że go powiesi za jaja i wgl go wyzywał. Nie jest stary ma około 30 lat. Raz jest spoko a czasem mu do głowy coś strzeli i tak daje tekstami...
Co sądzicie? ;>
Obserwuj wątek
    • pauliska1212 Re: Religia -,- 08.01.12, 19:44
      mam tego samego księdza co ty i myslę, że nie jest taki zły, mam gorsze wspomnienia co do wcześniejszego księdza który nas uczył, ten to dopiero był psychiczny. Miał gołe babki na tapecie w fonie, szarpał się z chłopakami tak na poważnie, spoliczkował takiego jednego, darł się przeklinał... Nie wiem co za ludzie idą teraz na tych księży xd
      • niemampomyslu Re: Religia -,- 08.01.12, 20:06
        niech mi ktoś jeszcze raz powie, że nie mozna krytykować księży.
      • monia12xd Re: Religia -,- 08.01.12, 20:29
        podobno ma wrócić ;d od nowego roku, czyli teraz
      • mileycyrusxd to fajnego księdza masz ;d 08.01.12, 21:41
        moja babka od wf czasami na niektóre dziewczyny mówi .. jakoś brzydko, w sumie to juz nie pamietam, a pozniej mowi, ze usłyszała to w szatni ;/
    • hanisiaa Re: Religia -,- 08.01.12, 20:16
      U nas ksiądz jest podejrzany, nie wiem czemu.. Dziwnie się zachowuje o.o
    • meredith. Re: Religia -,- 08.01.12, 20:20
      ksiądz też człowiek.
    • jonasofanka Religia, powiadasz XD . 08.01.12, 20:21
      Ja ogólnie mam spoko księdza : 3.
      Ostatnio na mikołajki z pielgrzymki smycze nam przywiózł haha < 3
      Lubię go i chcę, żeby przyszedł do mnie na kolędę :3 .
      A co do bluzgania, niby na nas patrzy spod byka jak ktos zabluźni, ale ogólnie nic nie mówi : p.
      • wampire13 Re: Religia, powiadasz XD . 08.01.12, 20:36
        My po pierwsze mamy katechetkę, która jest całkiem spoko i jest tak miła , że aż za bardzo smile Bardzo ją lubimy.

Po drugie..nigdy się nie spotkałam z przypadkiem takiego księdza jak ty..

A po trzecie..nasz ksiądz od bierzmowania też jest dziwny to fakt xD
    • charlotte__ Re: Religia -,- 08.01.12, 20:30
      Ja rok temu miałam bardzo dziwnego księdza. Może i nie przeklinał ale był jakiś podejrzany. Czasami potrafi kogoś szarpnąć, albo rzucić czymś w kogoś (raz chciał w nasz rzucić krzesłem). A do tego kompletnie nie potrafi dogadać się z młodzieżą, co na dłuższą metę było dla nas męczące..
      Ale w tym roku na szczęście mamy bardzo fajnego księdza, sam podejdzie, zagada. Jes bardzo otwarty na ludzi, a co najważniejsze umie z nami rozmawiać..
      Więc dobrze by było gdybyście porozawiali o nim z jakimś nauczycielem, panią dyrektor, czy proboszczem. U nas to podziałało, mieliśmy pewność, że na drugi rok zostanie nam przydzielony inny ksiądz..

PS. Ile lat ten ksiądz was już uczy ?
      • monia12xd Re: Religia -,- 08.01.12, 20:47
        pierwszy rok. A i proboszcz też jest dziwny. tylko krzyczy, nic mu nie pasuje. wszyscy się u nas pozmieniali w tym kościele
        • charlotte__ Re: Religia -,- 08.01.12, 21:25
          W takim razie jest większa szansa żeby go się "pozbyć". Hmm jeśli nie możecie liczyć na proboszcza, to może pogadajcie z jakąś zaufaną nauczycielką. A teraz pozostaje wam się pomęczyć z nim do końca roku szkolnego, bo jak się przekonałam rok temu księdza nie jest tak łatwo 'wyrzucić". U nas pół roku trwało całe dochodzenie, no wiesz najpierw interwencja dyrektorki, potem przyjeżdżali do nas na lekcję jacyś księża z diecezji. W sumie i tak dopiero mieliśmy z nim spokój po zakończeniu roku szkolnego, a najgorsze było to, że nikt nam nic nie mówił, że zmieniają nam księdza. Więc żyliśmy w niepewności aż do czasy gdy przyjechał nowy wikary ..
          • monia12xd Re: Religia -,- 08.01.12, 21:38
            takiej zadymy przecież nie zrobię. do mnie nic nie ma więc nie ja nie pójdę do dyrki tylko ci co są "ofiarami" tego, ale za pewne nie pójdą. założyłam ten wątek tylko po to bo byłam ciekawa czy księża mogą przeklinać a nie żeby robić aferę na całą szkołę. szczerze mówiąc ten chłopak co był tego tak jakby ofiarą co był wyzywany to sam się prosił bo coś tam dokuczał czy coś nie wiem dokładnie. no ale zresztą i tak ksiądz nie ma prawa tak uczniów traktować. ale kończąc chcę powiedzieć żen ie chcę pozbywać się go tylko zadałam pytanie czy może przeklinać, tyle.
    • koralina94 Re: Religia -,- 08.01.12, 20:43
      Nie powinien przeklinać. Jaki on wam daje przykład, w ogóle? I to jeszcze ksiądz? Świat się przewraca do góry nogami. I nie ma prawa obrażać kogokolwiek ze swoich uczniów.
      • brokatowa_ Re: Religia -,- 08.01.12, 21:07
        nie , nie powinien ;p
    • diabolusxxx Re: Religia -,- 08.01.12, 21:29
      ksiądz też człowiek, przeklinac może.
      • rockowa941 Re: Religia -,- 08.01.12, 21:43
        nie powinien przeklinac moze jak sie tak zachowuje powinniscie isc do dyrektora
        • noicomipowiesz Re: Religia -,- 10.01.12, 14:54
          hm.. to dziwne.. jak ktoś tu powiedział " ksiądz też człowiek, to może przeklinać" ja się z tym nie zgodzę... może przeklinać, ALE w swoim towarzystwie, przyjaciółmi, kolegami itp.. a nie w szkole przy uczniach!!!
    • laura.pl Re: Religia -,- 13.01.12, 12:51
      Nie wiem co o tym sądzić... Jakieś takie to dziwne, żeby Ksiądz przeklinał!
      My mamy katechetkę i nie słyszałam jeszcze, żeby przeklinała, albo coś. Jest bardzo miła i prawie nigdy nie robi sprawdzianów suspicious
    • marsjanka115 x__x 15.01.12, 19:29
      buhaha księża są jeb*ięci . np ja , ateistka chodząca do kościoła z przymusu ma 6 na półrocze pfeheh.
      a co do tematu to np mój ksiądz jest zboczony i co ksiądz też człowiek , ze schizofrenią i cholera wie jaką chorobą jeszcze no ale człowiek xd
    • inbloom *______* 17.01.12, 14:18
      Ksiądz też człowiek .
    • mileymiley Re: Religia -,- 20.01.12, 20:24
      Ja też mam bardzo dziwnego księdza, dlatego wszyscy przychodzą na religię, żeby zobaczyć co wymyśli tym razem. Co prawda nie przeklina, ale teksty ma niezłe więc jest się z czego pośmiać. ;p
    • blondzia Re: Religia -,- 20.01.12, 22:55
      hahaha niezły ksiądz z niego ^^

U mnie dwa lata temu nauczyciel geografii się wkurzył i powiedział :
      Facet z gegry :KURWA !
      A chłopak jakiś do niego : Co pan powiedział ?
      Facet z gegry : KURWA
      hahaha XD

Kolega mi też opowiadał ,że jego nauczycielka z matmy powiedziała KURWA pod nosem ^^ .

A tak to nie słyszałam,żeby ktoś aż tak brzydkich słów używał z nauczycieli .
      Bo woźne to słyszałam XD tongue_out
    • kropeczka23 Re: Religia -,- 21.01.12, 11:30
      No zwałowego masz księdza.. XD
      Mnie uczy katechetka więc .. ale jest durna. xd Ignoruje, jakieś głupie teksty wali. Nie lubię jej. *-*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka