alendep 29.05.07, 20:09 Dziewczyny! gdzies tu na forum przewinelo sie ze istnieje taki cud jak Quinny zapp z oparciem rozkladanym. Czy ktoras z Was ma cos takiego, i gdzie to mozna zobaczyc\nabyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duszka30 Re: Zapp z rozkladanym oparciem?? 29.05.07, 20:52 Nie ma, to chińska podróba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Zapp z rozkladanym oparciem?? 30.05.07, 21:01 Tak jest, ale podróba, a jakość...pewnie boska:(( Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: Zapp z rozkladanym oparciem?? 30.05.07, 21:11 Żadna podróba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 do pysiorka ;) 30.05.07, 21:30 Napisz proszę gdzie dostałaś swojego i w jakim masz kolorze. Widziałam już kilka na holenderskich forach ale ciekawa jestem jak go można kupić i czy rzeczywiście są jakoś przerabiane. Na oficjalnych stronach quinny piszą, że nie robią ich z rozkładanym oparciem a mimi wszystko widzę, że krążą po świecie. p/s a teraz trochę prywaty :-) jak tam torba? sprawdza się? a samopoczucie? ile to jeszcze zostało? :) Pozdrowionka -------------------------------------------------------------- Oskar łobuziak Ozzy rośnie i rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
alendep Re: do pysiorka ;) 01.06.07, 10:01 Pysiorek, dolaczam sie do betty1234, napisz pls troche wiecej o tym Zappie! Gdzie mozna kupic i jak sie sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
m_bard Re: Zapp z rozkladanym oparciem?? 01.06.07, 10:09 Uparta jesteś, i mam nadzieję, że Ci się nic nie popsuje, bo serwis Quinny napewno Ci go nie naprawi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka74 Re: Zapp z rozkladanym oparciem?? 01.06.07, 19:17 Równiez jestem bardzo ciekawa gdzie mozna takie cudeńko kupić i czy duzo droższy??? mama Emilki i Gabrielka:) Odpowiedz Link Zgłoś