agulaala 18.06.07, 15:12 czy ktoś ma już taki wózek.? jak się prowadzi ? te wózki mają tylne koła pompowane a przednie małe? jak to się sprawdza w terenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaly Re: coneco v3 czy x-lander xa 18.06.07, 17:21 witam, ja może kiepski autorytet , bo miałam dwa wózki, jeden na dużych a drugi na małych kołach, ale znajoma miała bardzo podobny do tego coneco, to powiedziała nigdy więcej i sprzedała po 3 miesiącach użytkowania. Ja bym jeszcze może się zastanowiła nad implastem Bolder 4, to dość solidna firma i koła nie takie małe pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: coneco v3 czy x-lander xa 18.06.07, 17:26 jeszcze może tylko dodam, że z dwóch proponowanych zdecydowanie polecilabym x- landera. Miałam kiedyś przyjemność powozić X3 no i może ideałem nie był (np. brak blokady kół ) ale prowadzi się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re:mam coneco v3... 18.06.07, 18:54 i chętnie sprzedam jeśli chcesz. Wózkiem fajnie się jeździ po sklepie i po równym terenie, ale na tym koniec. Podbija się strasznie ciężko i po nadszych nierównych chodnikach prowadzi się też nie najlepiej. Ale niedawno byłam w sklepie rozejżeć się za innym wózkiem i pani była bardzo zdziwiona że narzekam na ten wózek bo podobno inna klientka była nim bardzo zachwyconam, więc może ja jestem za bardzo wymagająca. Odpowiedz Link Zgłoś
agulaala Re:mam coneco v3... 18.06.07, 19:07 poczytałam trochę opinii na temat coneco i w 99% nie są kobity z nich zadowolone, czyli musi być coś z nimi nie tak. kurczęnie wiedziałam, że wybór wózka to taki problem. dzięki za informację. poczytam trochę teraz o x-landerach i implastach i w końcu może między tymi dwoma zadecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
agulaala Re: coneco v3 czy x-lander xa 18.06.07, 19:09 a słyszałaś coś więcej o implastach? Odpowiedz Link Zgłoś