Dodaj do ulubionych

do amelani

28.06.07, 11:16
amelani czy możesz mi podać namiary gdzie kupic śpiworek do mx3 i napisać
jeszcze wymiary wewnetrzne (długość i szerokość) śpiworka.
Znalazłam twoje wątki na ten temat i wiem,że abraj pytała Cię o te wymiary
ale niewiem czy nie odpisywałaś jej na e-mail bo nie moge nic więcej znaleść
była bym wdzięczna
Obserwuj wątek
    • amelani Re: do amelani 08.07.07, 17:49
      Sorki, ale rzadko tu zaglądam.
      Kupiłam ten śpiworek tu: sklep.dladzieci.net/sklep/katalog/product_info.php/cPath/3_64/products_id/1232
      a co do wymiarów to może napisz do abraj, bo, szczerze, to jakoś nie chce mi się znowu wygrzebywac tego śpiworka i obmierzać (wybacz!) - póki co schowany, bo dopiero na jesieni się przyda:)
      • zara_ka Re: do amelani 10.07.07, 10:28
        No ok. ale czy możesz w takim razie mi napisać czy jest wygodny i ciepły? no i
        czy zakłada się go pod połąk (paląk jest konieczny jak zakładamy spiworek?)
        Mam mieszane uczucia bo na zdjęciu wygąda on dosyć wąsko, czy dziecku nie jest
        w nim ciasno?
        • amelani Re: do amelani 10.07.07, 22:26
          zara_ka, ja dopiero będę używała tego śpiworka na jesieni, więc żadnych uwag co do użytkowania nie mam i prawdę mówiąc nie wiem jeszcze jak go będę "montować";) jakoś wydaje mi się, że pod pałąk chyba... zresztą tak to wygląda na zdjęciu do którego linka ci podałam!:)
          • zara_ka Re: do amelani 11.07.07, 14:22
            No dobrze amelani, za dużo się nie dowiedziałam, teraz wiem,że jeszcze nie
            używałaś tego śpiworka (wcześniej tego nie wiedziałam dlatego pisam do Ciebie)
            ale dziękuję,że mi odpisaś
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka