malinka285 29.01.08, 14:52 Czy ktoś posiada ten wózek www.allegro.pl/item290592966_oryginalny_wozek_chicco_ct_05_od_ss_njtaniej.html co możecie o nim powiedziec. Jasiu ma 18 miesięcy i niewiem czy juz nie jest na niego za duzy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: spacerówka CHICCO CT 0,5 05.02.08, 12:00 Ja mam ten wózek starczył nam na 1,5 roku. Teraz dla drugiego dzicka szukam innego. Zalety: ruchomy podnóżek budka z wrsją letnią i zimową ładny materiał trwały (nie widać śladów eksploatacji) Wady: zepsuła się blokada skrętnych kółek hamulec delikatnie opadł co powoduje stałe turkotanie (wkurzające na maxa) żeby zdjąć pokrowiec trzeba go odkręcić (śróbki) oparcie się zdeformowało Za mały pokrowiec na nóżki (kupowałam jak dziecko miało ponad rok i nie wykorzystałam bo się nie mieścił ( no chyba że latem tylko że wtedy nie potrzeba pokrowca) To tyle pytaj jak coś będziesz chciała więcej wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka285 Re: spacerówka CHICCO CT 0,5 05.02.08, 21:55 hej, dzieki za info my posiadamy Mutsy Urban Ridera i nie zamienimy go na innego ale on nie składa sie jak parasolka a wybieramy sie na wakacje(samolotem) i wolelibysmy wózek taki maxymalnie składany. własnie ten chicco jest taki i ta cena jest ok,poprostu potrzebujemy wozka na wyjazd! co do hamulca to sie popsuł czy ktos mu "pomógł" sie popsuć;) aha no i czy prawie 2letnie dziecko bedzie w nim jezdziło??? Odpowiedz Link Zgłoś
maadga Re: spacerówka CHICCO CT 0,5 06.02.08, 08:30 Mój Kuba jeżdził w nim prawie do 3 lat teraz 3 i 4miesiące też bez problemowo się mieści na szerokość, trochę już mu głowa i nogi wystają ale on z tych bardzo wysokich bo ja mu ubranka już na 110 i 116 kupuję. Hamulec jest sprawny, bo da się zahamować tylko tak jakby opodał i ten bolczyk, który blokuje kółka wchodząc w kółko zębate terkocze na tymże zebatym kole-nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam. Hamulec sprawny tylko powoduje uporczywe turkotanie. W tej chwili wykorzystujemy ten wózek jako kołyskę dla młodszej w domu, więc hamulec niepotrzebny i dlatego go podwiązałam żeby nie stukał. A jeśli ma to być wózek tak tylko z doskoku to polecam, właśnie na wyjazd dobry. Odpowiedz Link Zgłoś