roksanaa22 21.02.08, 20:10 Kurcze,no w życiu bym nie dała tej kasy za wózek praktycznie bez funkcji... A jak Wam się podoba? www.allegro.pl/item314443201_ra_wozek_maclaren_by_starck.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Podoba Wam się ten Maclaren? 21.02.08, 20:20 widziałam go dzis na allegro i tez miałam zapodac watek Jak dla mnie za prawie 900 zł, to powinien nie wiem z czego byc, nawet daszka nie ma :( volo jest 2,5 raza tańsze, a jest praktyczniejszy i wazy podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
sylki ups ma daszek 21.02.08, 20:37 lib2.store.yahoo.co.jp/lib/glv/mac5.gif znalazłam takie zdjecie, mi przypomina funkcjami zapp'a Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: ups ma daszek 21.02.08, 20:41 Ma daszek,folię i torbę na wózek ale i tak jest nieładny(kwestia gustu:) i drogi jak na "przewozówkę".No nie przemawia do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki hehe do mnie też nie, zwłaszcza za tą cene 21.02.08, 20:46 może gdyby kosztował 300-400 zł wiesz, ze znalazłam go za prawie 1200zł w któryms sklepie internetowym, przesada. Ja wiem, że marka itd bla, ba, bla, ale za 1200 <wow> w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: hehe do mnie też nie, zwłaszcza za tą cene 21.02.08, 20:58 Maclareny nie podobają mi się wogóle, ale ten jest wyjątkowo paskudny! Nawet 100zł bym za niego nie dała! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: hehe do mnie też nie, zwłaszcza za tą cene 22.02.08, 11:41 hehe - moim osobistym zdaniem, takie wózki kupuja ludzie z małym poczuciem własnej wartości, którzy chcą sie za wszelka cene wyróżniać. Cena jest pewnie stąd, że projektował te wózki ktoś znany (tak mi sie wydaje). Ale nie zdziwiłabym się gdyby był jednak wygodny - tzn dla mnie na pierwszy rzut oka wydaje sie beznadziejny dla dziecka i dla prowadzącego ale to może byc złudzenie, moze się okazać bardzo wygodny. Co go jednak wcale nie ratuje - jest brzydki, krzykliwy i w złym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: hehe do mnie też nie, zwłaszcza za tą cene 22.02.08, 12:51 paskuda! Odpowiedz Link Zgłoś
elka.net jest straszny! 22.02.08, 13:58 Okropny, w zyciu bym nie wyszla z takim wozkiem na spacer. Wyglada jak z czasow kiedy w sklepach byl tylko ocet. Ciekawa jestem kto taka cene wymyslil hehehhehe?Producent chyba sobie zazartowal-ehheh. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko A mi się podoba 22.02.08, 14:16 Cena taka nie dlatego że to Maclaren tylko dlatego że zaprojektowany przez Starcka to znany projektant, jakby mi go dali za darmo to bym używała ;-) tyle kasy bym na niego nie wydała ale mi isę podoba, ja lubię wózkowe dziwolągi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariken mnie też się podoba 22.02.08, 16:43 zwłaszcza pomarańczowy :) drogi, fakt, ale fajny, oryginalny i obawiam się, że nie mam niskiego poczucia własnej wartości :) a. Odpowiedz Link Zgłoś
etxxx Re: mnie też się podoba 23.02.08, 09:59 a ja myślę,że on na żywo wygląda czadersko . Pewnie kasa potworna ,ale jak ktoś chce to ma cos innego. Pozdrawiam Was wszystkie więcej wyrozumiałości. nie mam tego wózka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: A mi się podoba 23.02.08, 18:56 wolę krzesła i naczynia kuchenne by starck:) Odpowiedz Link Zgłoś
renik78 Re: Podoba Wam się ten Maclaren? 23.02.08, 19:11 Jak dla mnie to ten wózek jest bardzo brzydki ale to kwestia gustu,innym może się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś