arc-en-ciel 13.04.08, 20:39 czy niepowoduja, ze wozek ma ciasne oparcie, czy to prawda, ze wozek ma slabo usztywnione oparcie i gorne pasy wszyte na stale? bardzo prosze o opinie uzytkowniczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: enjoy boczki 13.04.08, 20:54 Nie powodują - są lekko elastyczne i się trochę odginają. Oparcie wg mnie nie jest słabo usztywnione - jest ok Tak - gorne pasy sa wszyte na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: enjoy boczki 13.04.08, 22:02 arc-en-ciel napisała: > czy niepowoduja, ze wozek ma ciasne oparcie Raczej nie, mam też Bartatinę i ona ma bardziej ciasno, jak się położy oparcie (bo w pozycji siedzącej boczki się prostuję, a chicco ma na stałe podniesione :P > czy to prawda, ze wozek ma slabo usztywnione oparcie Wg mnie prawda. Pośrodku jest taka jakby deska, od której na boki odchodzą cztery łączenia z ramą. Nic poza tym, a sama tapicerka jest miękka- zbyt miękka, czuś pod nią te ramy, a jak dziecku opadnie główka na bok, wpada w dziurę- właśnie między tymi łączeniami. > ... i gorne pasy wszyte na stale? Tak, prawda, beznadziejne rozwiązanie, nie chciało im się dziurki robić :(( Ciśnie dziecko w główkę, jeśli nie są zapięte, nie ma co z nimi zrobić, jak nie są używane, po prostu wiszą sobie na oparciu, poza tym, jeśli dziecko się przechyli w pasach do przodu, cała tapicerka wrac z oparciem "idzie" z nim też do przodu, jeśli jest obniżone oparcie, a dziecko wstaje, ono też się podnosi, bo pasy są przyszyte tylko do tapicerki. Odpowiedz Link Zgłoś