bamboo CHICCO LONDON race /czerwony z beżowymi lamówkami/ 17.02.09, 16:01 Sprzedam Chicco London w bdb stanie, kupiony, jako dodatkowy wózek przewozowy i taka funkcję spełniał - był wożony w bagażniku :) - praktycznie użyty kilka razy, od roku stoi nieużywany. Kupiłam od forumki z "Wózkow", przez nią wózek był używany przez weeekend majowy 2007. Dane techniczne: -dla dzieci od 6 do 36 mcy, do 15 kg, -podwójne kółka, -przednie kółka obrotowe z możliwością zablokowania, -tylne kółka z hamulcami, -pasy zabezpieczające z pięcioma punktami zaczepienia, -oparcie regulowane - 5 pozycji, -rozkładany podnóżek, -kosz na zakupy /do 5 kg/, -budka przeciwsłoneczna, -tapicerka zdejmowana do prania. Wymiary: -szerokość siedziska 34 cm, -głębokość siedziska 20,5 cm, -dł. podnóżka 15,5 cm, -głębokość po rozłożeniu podnóżka 36 cm, -wys.oparcia 49 cm, -wys.rączek w najwyższym punkcie 103 cm. Wózek bardzo dobrze się prowadzi, podbija. Stan wózka bardzo dobry - tapicerka nie jest wyblakła, czyściutka, bez plam, dziur itp. Koła nie są starte. Jedyne oznaki użytkowania to rysy na rurkach od składania. Cena 180 zł + przesyłka. Możliwy odbiór osobisty w Gdańsku. Na terenie Trójmiasta i okolicznych miejscowości mogę dostarczyć wózek bez dodatkowych kosztów. Posiadam oryginalne pudełko i wszelkie papiery zakupu do tego wózka. W przypadku pytań, proszę pisać na maila gazetowego. :) img19.imageshack.us/img19/8026/dscf0422ko2.jpg img100.imageshack.us/img100/7559/dscf0423gl8.jpg img22.imageshack.us/img22/1755/dscf0424ra4.jpg img100.imageshack.us/img100/8562/dscf0425ic5.jpg img208.imageshack.us/img208/8904/dscf0426bq4.jpg img13.imageshack.us/img13/8746/dscf0431gu2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kraselki2 gondolka mutsy 17.02.09, 16:57 sprzedam gondolke mutsy uzywana 5 miesiecy kolor gollage green Odpowiedz Link Zgłoś
coco_rosie Re: gondolka mutsy 17.02.09, 22:23 Być może byłabym zainteresowana. Mam pytania. Proszę o adres e-mail, poczta gazetowa nie dochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
coco_rosie Re: gondolka mutsy 17.02.09, 22:25 Ewentualnie proszę o info o cenie i innych szczegółach na moją pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
kraselki2 Re: gondolka mutsy 18.02.09, 18:26 cena do uzgodnienia ,moge wysłac zdjecia na meila podaje nur tel.663984251 Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Quinny freestyle- 4 kołowy, Warszawa, granatowy 18.02.09, 10:07 Sprzedam wózek quinny freestyle wraz z oryginalną folią i pompką, czterokołowy, kolor- granat, stan bardzo dobry- nosi ślady uzytkowania, odbiór tylko osobisty: Warszawa- Metro Kabaty. Zainteresoananych bardzo proszę o maila: joannabart@interia.eu. pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia navetta - gondolka do wozkow peg perego 19.02.09, 23:14 Sprzedam gondolke do wozkow peg perego W stanie bardzo dobrym. Czysciutka zadbana, kolory- fajna mieszanka jasnych odcieni szarości Kontak majao@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewe74 PEG PEREGO DUETTE SW+1 gondolka. Pomorze 20.02.09, 15:46 Używany 5 miesięcy. Proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1115 sprzedam _ Maclaren TECHNO XLR coffee/soft blue 21.02.09, 09:36 Witam, mam do sprzedania ww wózek, zakupiony w 2008 roku, z pełnym wyposażeniem (folia p. deszczowa, ochrona na główkę i pasy nie używana ani razu) Wózek w stanie idealnym. Niedługo po XLR zakupiliśmy VOLO i do niego się synek przesiadł :). Proszę pisać na mszymanska@o2.pl jeśli ktoś jest zaintersowany, wyślę zdjęcia. pozdrawiam, msz Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq *** Chicco Multiway*** kolor Topazio 21.02.09, 17:33 Przymierzam się do sprzedaży mojego Multiwaya - wózek ma rok ale używany był od lutego do października ubiegłego roku. Jest w bardzo dobrym stanie, w zestawie jest oczywiście pałąk, folia, uchwyt na kubek, poduszeczka, okrycie na nóżki. Cena 260zł + 23zł wysyłka priorytetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 Re: *** Chicco Multiway*** kolor Topazio 27.02.09, 10:21 prosze o kontakt jakrena@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq *** Chicco Multiway*** ogłoszenie nieaktualne 11.03.09, 00:29 Wózek już sprzedałam, także ogłosznie już jest nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkawol Re: *** Chicco Multiway*** kolor Topazio 08.04.09, 15:08 Witam. Czy wozeczek jest nadal na sprzedaz. Prosze o kontakt na email, moze kilka fotek podesle mi pani :siwy21@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 sprzedam peg perego skate czerwony + fotelik samoc 22.02.09, 12:03 sprzedam peg perego skate czerwony tango z akcesoriami i torbą + fotelik do samochodu cena 1400 kontakt dima1312@op.pl gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabm1234 Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 22.02.09, 12:16 Witam. Mam do sprzedania spacerówkę Quatro Rally. Jest to nowy wózek kupiony 19 lutego 2009 roku oczywiście nie używany jeszcze ma folię na rączce. Dziadkowie małej sprawili nam niespodziankę niestety nietrafioną bo zapomnieli,że jeździmy fiatem seicento i mamy dwójkę dzieci więc oprócz spacerówki jeszcze wiele rzeczy musimy zabrać ze sobą. Zamieszczam opis wózka: -lekka i wytrzymała aluminiowa rama -małe rozmiary po złożeniu -skręcane przednie koła można je zablokować -precyzyjny hamulec -regulacja oparcia siedziska do pozycji leżącej -regulacja podnóżka -gondola z regulacją wysokości oparcia -folia przeciwdeszczowa i pokrowiec na nóżki w komplecie -system składania wózka w rączce -pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa -amortyzowane koła -kieszonka na drobiazg i okienko w budce spacerówki -kosz na zakupy -odpinany pałąk/barierka -regulowany podnóżek Dane techniczne: Wymiary rozłożonego wózka (dług. / szer. / wys.): 104 cm / 64 cm / 105 cm Wymiary złożonego wózka (dług. /szer. /wys.): 92 cm / 64cm / 44cm Wymiary siedziska (szer. / głęb. / wys.): 34 cm / 30 cm(bez podnóżka) / 54 cm ; podnóżek : 15 cm Waga: 13 kg Trochę jeździliśmy nim po mieszkaniu lekko się prowadzi. Fajna jest przekładana rączka nawet po przełożeniu dobrze się prowadzi i podbija wózek oczywiście "na sucho". Myślę,że w plenerze będzie podobnie. Nie wiem ile zapłacili dziadkowie. W internecie znalazłam ten wózek za 519 zł. JAk pisałam jest to nowiutki wózek sprzedam go za 500 zł +wysyłka 20 zł. Mogę trochę ponegocjować. Zdjęcie na stronie: Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Wózek spacerowy Quatro Rally 2009 z przekładaną rączką Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabm1234 Re: SPRZEDAM WÓZEK - Spacerówka Quatro Rally 22.02.09, 20:45 Myślę,że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabm1234 Re: Wózek sprzedany 27.02.09, 20:45 Wózek jest sprzedany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Emmaljunga+adapter+MaxiCosi+dosta wka dla starszaka 28.02.09, 08:53 rozważam sprzedaż kompletu, wózek używana tylko gondola, model Smart oliwkowo-różowy (śliczy i mało spotykany), Maxi Cosi Cabrio szary z bawełnianą 100% tapicerką, super na lato, Dostawka na kółeczka oryginalna Emmaljunga. Zapłaciłam 2100+200+560+210. Cena kompletu 2000zł gratis oryginalna osłona przeciwdeszczowa, dokupiona osobno. Tylko odbiór osobisty Śląsk (Zabrze) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz TEUTONIA MISTRAL 22.02.09, 15:52 Sama spacerówka z pełnym wyposażeniem: folia przeciwdeszczowa, moskitiera, śpiworek na zimę. Duże amortyzowane koła z tworzywa sztucznego. Gwarancja do maja 2009. Kolorystyka jak w linku - kolor 3470 szaropomarańczowy, praktyczny i uniwersalny dla obu płci: www.tanimarket.pl/2917_Wozek_Mistral_08__Teutonia_-_3_LATA_GWARANCJI.html Wybrałam go ze względu na kilka wyjątkowych cech niespotykanych w innych wózkach: - niemiecką jakość - po prostu niezawodny - świetna amortyzacja - koła duże, z łatwością pokonujące wertepy i zaspy, a jednocześnie "bezpieczne" - bez ryzyka przebicia opony - możliwość całkowitego opuszczenia oparcia "na płasko" - komfort dla kręgosłupa, możliwość używania dla maluszka już od 6 miesięcy - łatwo przekładana rączka - możliwość odpięcia pałąka - starszy maluch sam wchodzi i wychodzi. Jako mama polecam. Nie było z nim najmniejszego kłopotu. Mieszkam pod Warszawą. Zainteresowanych proszę o kontakt: e_rs@poczta.onet.pl. Mogę dosłać zdjęcia. Pozdrawiam wszystkie mamy stojące przed trudnym wyborem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewell_85 SPRZEDAM WÓZEK chicco LITE WAY 22.02.09, 21:12 SPRZEDAM WÓZEK chicco LITE WAY www.allegro.pl/item562761459_rozowy_wozek_chicco_lite_way_akcesoria.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatazaw1 Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 23.02.09, 23:14 SPRZEDAM X-LANDERA XA, KOLOR CIEMNY CZERWONY(BORDO), GONDOLA (UŻYWANA OK 6 MIES. W OKRESIE LETNIM), SPACERÓWKA, FOTELIK, TORBA, OCHRANIACZ NA NÓŻKI, PRZYBORNIK DO GONDOLI, FOLIA, MOSKITIERA NA FOTELIK 0-9 KG , STAN OCENIAM NA BDB KONTAKT: BEATAZAW@INTERIA.PL GG 1378905 Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 24.02.09, 06:00 Sprzedam PP Atlantico, kupione w październiku 2008 jako wózek dodatkowy. Na gwarancji. Kolor oczywiście granatowy w kratkę;)Stan bardzo dobry, użyty parokrotnie. Cały zestaw: wózek, okrycie na nóżki, folia przeciwdeszczowa (nieużywana), tacka. Sprzedaję, bo mam jeszcze MB, który traktuję jako główny i chciałabym kupić jakąś małą parasolkę, a mąż się nie zgadza na tyle wózków w domu:( Osoby zainteresowane proszę o maila na gazetowy. Acha, mogę dorzucić pasujący kolorystycznie śpiworek (na mocne mrozy lepszy niż okrycie na nóżki), taki jak ten: www.allegro.pl/item562288950_zimowy_spiworek_grapi_deluxe_membrana_polar100.html Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Peg Perego Atlantico na gwarancji 24.02.09, 08:45 Szczegóły w poście powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra MACLAREN QUEST - nowiutki 24.02.09, 11:12 Witam. Mam do sprzedania nowiutki, na gwarancji od wczoraj kolor Black Scarlett, czerwono-czarny, model SPORT. W komplecie folia p/deszczowa. informacje na maila nissanmicra@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
guadeluppe0 Re: SPRZEDAM WÓZEK I FOTELIK SAMOCH. PEG PEREGO 24.02.09, 18:52 ZA 2200 ZL SPRZEDAM NOWY WOZEK SPACEROWY PEG PEREGO GT3 ( TROJKOLOWY - DZIEKI CZEMU JEST BARDZO ZWROTNY, KOLA POMPOWANE NA LOZYSKACH, ISTNIEJE MOZLIWOSC ZBLOKOWANIA PRZEDNIEGO KOLA - SUPER NA TERENY LESNE, LAKI )WRAZ Z FOTELIKIEM SAMOCHODOWYM PRIMO VIAGGIO FIX I ADAPTEREM ORAZ UZYWANA JEDYNIE PRZEZ 2 MIESIACE GONDOLA NAVETTA, JEJ STAN JEST IDEALNY, DO WOZKA JEST POKROWIEC PRZECIWDESZCZOWY, OCHRANIACZ NA NOZKI W CHLODNE DNI, POMPKA DO KOL, MINI-TORBA PRZY RACZCE, OGROMNY KOSZ NA ZAKUPY, RECZNY HAMULEC, REGULACJA AMORTYZATOROW KOL TYLNYCH( WSZYSTKO STANOWI KOMPLET ), DODAM, ZE OPARCIE W SPACEROWCE REGULOWANE JEST W 4 POZYCJACH, PODNOZEK NA NOZKI W DWOCH, RACZKA DO PCHANIA WOZKA JAK I KOSZ NA ZAKUPY TAKZE SA REGULOWANE, BUDKA POSIADA OKIENKA Z SIATEK, KTORE UMOZLIWIAJA CERKULACJE POWIETRZA; DODATKOWE ATUTY WOZKA TO; REGULACJA POLOZENIA ZAGLOWKA W GONDOLI, PALAK DO JEJ PRZENOSZENIA I FUNKCJA KOLYSKI PO WYJECIU ZA STELAZA; FOTELIK SAMOCHODOWY MOZNA WPIAC DO STELAZA WOZKA - TO IDEALNE ROZWIAZANIE NA SZYBKIE ZAKUPY... ; W RAZIE PYTAN PROSZE DZWONIC 503 079 248, MOGE PRZESLAC ZDJECIA, EWENTUALNA CENA DO NEGOCJACJI, NADMIENIE TYLKO, ZE W SKLEPIE CALY TEN KOMPLET KOSZTUJE OK 3500 ZL Odpowiedz Link Zgłoś
guadeluppe0 NOWY PEG PEREGO GT3 WOZEK I FOTEL SAMOCH. 2200 ZL 24.02.09, 18:57 SPRZEDAM NOWY WOZEK SPACEROWY PEG PEREGO GT3 ( TROJKOLOWY - DZIEKI CZEMU JEST BARDZO ZWROTNY, KOLA POMPOWANE NA LOZYSKACH, ISTNIEJE MOZLIWOSC ZBLOKOWANIA PRZEDNIEGO KOLA - SUPER NA TERENY LESNE, LAKI ) WRAZ Z FOTELIKIEM SAMOCHODOWYM PRIMO VIAGGIO FIX I ADAPTEREM ORAZ UZYWANA JEDYNIE PRZEZ 2 MIESIACE GONDOLA NAVETTA, JEJ STAN JEST IDEALNY, DO WOZKA JEST POKROWIEC PRZECIWDESZCZOWY, OCHRANIACZ NA NOZKI W CHLODNE DNI, POMPKA DO KOL, MINI-TORBA PRZY RACZCE, OGROMNY KOSZ NA ZAKUPY, RECZNY HAMULEC, REGULACJA AMORTYZATOROW KOL TYLNYCH( WSZYSTKO STANOWI KOMPLET ), DODAM, ZE OPARCIE W SPACEROWCE REGULOWANE JEST W 4 POZYCJACH, PODNOZEK NA NOZKI W DWOCH, RACZKA DO PCHANIA WOZKA JAK I KOSZ NA ZAKUPY TAKZE SA REGULOWANE, BUDKA POSIADA OKIENKA Z SIATEK, KTORE UMOZLIWIAJA CERKULACJE POWIETRZA; DODATKOWE ATUTY WOZKA TO; REGULACJA POLOZENIA ZAGLOWKA W GONDOLI, PALAK DO JEJ PRZENOSZENIA I FUNKCJA KOLYSKI PO WYJECIU ZA STELAZA; FOTELIK SAMOCHODOWY MOZNA WPIAC DO STELAZA WOZKA - TO IDEALNE ROZWIAZANIE NA SZYBKIE ZAKUPY... ; W RAZIE PYTAN PROSZE DZWONIC 503 079 248, MOGE PRZESLAC ZDJECIA, EWENTUALNA CENA DO NEGOCJACJI, NADMIENIE TYLKO, ZE W SKLEPIE CALY TEN KOMPLET KOSZTUJE OK 3500 ZL Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Sprzedam Emmaljunga Nitro City 24.02.09, 21:16 Mam do sprzedania spacerówkę Emmaljungi model Nitro City. www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23657664,__Cala_Polska_Dla_dziecka___Wozki,608-39.html Proszę pisac na adres chella@gazeta.pl lub dzwonic :) Więcej zdjęc w "real fotki..." na górze strony pod nickiem ela-e22 lub chella Odpowiedz Link Zgłoś
kacpercio1 okazja! X-LANDER XT+GONDOLA+TORBA+2XPOKROWIE+grati 26.02.09, 07:34 Witam serdecznie :) Sprzedam śliczny, zielony wózek trójkołowy X- Lander, z gondolą, oryginalną torbą, 2 pokrowcami, folią przeciwdeszczową, mini-torebką do gondoli, pompką.Kupiony w kwietniu 2008r. Wózek praktycznie nowy, żadko używany z powodu naszej przeprowadzki na 4 piętro-brak windy- sprzedaż z tego też powodu. Niestety bo bardzo go sobie chwaliliśmy. NIE MA ŻADNYCH ŚLADÓW UŻYTKOWANIA!!! Zainteresowanych proszę o kontakt: tel.0-505-054-882 mail- beatawewiora@op.pl kielce Jest własnie wystawiony na allegro, gdyby ktoś chciał zobaczyć: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=566360416 mogę także przesłać foto na maila. pozdrawiam i zachęcam bo naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
kacpercio1 Re: okazja! X-LANDER XT+GONDOLA+TORBA+2XPOKROWIE+ 02.03.09, 07:00 Już sprzedany,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka80 Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 26.02.09, 10:27 Peg Perego PLICO Switch seria mamas&papas z wkładką dla noworodka Odpowiedz Link Zgłoś
mama1dawidka inglesina zippy quinny4xl teutonia i inne sprzedam 26.02.09, 11:03 zapraszam na moje aukcje napewno najtaniej mam na allegro pozdrawiam www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5746553 Odpowiedz Link Zgłoś
rybka80 Peg Perego Pliko switch nowyi mamas&papas 26.02.09, 17:20 Mam do sprzedanie PP pliko switch nie używany z wkładką dla noworodka Jednak wózek nie ma gwarancji ponieważ jest sprowadzany z anglii Kolor szara krateczka Odbiór osobisty-KRAKÓW Myślę że sprzedam go za 1000 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
rybka80 Re: Peg Perego Pliko switch nowyi mamas&papas 26.02.09, 17:23 Kontakt Przez maila allegro mój nick M_MM Odpowiedz Link Zgłoś
mag.ia Quinny speedi spacerówka nowa 26.02.09, 21:02 kolor złoty brąz za 1100 zł jeszcze w kartonie ,niedogadany prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
kot110279 Re: Quinny speedi spacerówka nowa 26.02.09, 22:09 Proszę o jakieś informacje z którego roku produkcji czy 2007 czy 2008 i do kiedy ma gwarancje na emaila kotecek5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Sprzedam dostawkę lascal kiddy board 26.02.09, 22:11 www.allegro.pl/item563461271_okazja_dostawka_lascal_kiddy_board.html zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bernaka X lander xa gondola+ spacerowka 27.02.09, 09:25 Kolor niebiesko-błękitny. Do gondoli jest okrycie, moskitiera i folia przeciwdeszcowa. Do spacerówki jest okrycie, nieorginalna folia przeciwdeszczowa. Oczywiscie pompka w komplecie. Cena jaka mnie interesuje to 800zl plus ewentualne koszty transportu. Wózek jest po moim synku, używany od sierpnia 2007. Zdjecia na maila bernaka@wp.pl. Moje gg 1653646. Mieszkam w Skarżysku Kamiennej na pograniczu woj. świetokrzyskiego i mazowieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Sprzedam Quinny Speedi + śpiwór+torba 27.02.09, 14:52 Sprzedam spacerówkę w kolorze czerwonym, w komplecie oryginalny śpiwór i torba. Wózek ma normalne ślady używania, nie ma już gwarancji. Cena 550 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kot110279 Re: Sprzedam Quinny Speedi + śpiwór+torba 28.02.09, 09:47 Bardzo proszę o zdjęcia i informacje o stanie wózka kotecek5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Re: Sprzedam Quinny Speedi + śpiwór+torba 28.02.09, 20:41 mam problemy z aparatem, wyślę fotki po niedzieli, dobrze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 podaję link do Quinny Speedi: 02.03.09, 09:04 www.allegro.pl/item570951107_quinny_speedi_oryginalny_spiwor_i_torba_parasol.html Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.79 KUPIę WÓZEK - PILNIE 28.02.09, 21:09 poproszę o zdjęcia wózków i cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
ax-a1 Re: SPRZEDAM gondola XLandera 01.03.09, 08:58 kupiony w maju 2008, uzywany przez 4 m-ce, na gwarancji, adaptery, moskitiera, Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
azurro69 Re: Gondola X-Landera 23.03.09, 21:55 z moskitiera, folia przeciwdeszczowa, pokrowcem i adapterami. Kolor czerwony. Kupiona w czerwcu 2008 - uzywana 6 mc. Stan b. dobry. Odpowiedz Link Zgłoś