jaszczka Gondola Quinny Speedy 19.04.09, 05:33 Sprzedam gondole Quinny Speedy, kolor zielony. Cena 400 zł, stan bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Maclaren Techno XLR Kraków 20.04.09, 11:51 Witam, Sprzedam Maclarena Techno XLR Coffee Brown/ Soft Blue z całym wyposażeniem( materacyk, wkładka dla niemowlaka, folia, osłonka na nóżki. Wózek został zakupiony 22 lutego 2008 r. i używany był naprzemiennie z kilkoma innymi wózkami - moim zdaniem jego stan jest bardzo dobry, niewielkie otarcia na rączkach i stelażu (wynik przewożenia w aucie). Gratis dodaje torbe avent idealnie pasującą do wózka oraz barierke. Cena która mnie by satysfakcjonowała to 750 pln. Najchetniej sprzedam komuś z Krakowa - ale wysyłka również jest możliwa. Kontakt - mail radefka@poczta.onet.pl lub telefon 509 690 234 Odpowiedz Link Zgłoś
dominissima sprzedam baratatine classic 20.04.09, 12:38 sprzedam wozek marki jedo bartatatina classic w kolorze czekoladowo- bezowo-pomaranczowym. gondola+ spacerowka+ torba na akcesoria+oslonka przewideszczowa+ moskitiera+ zapasowe kola. wozek jest na gwarancji (kupiony pod koniec czerwca 2008) Odpowiedz Link Zgłoś
dominissima sprzedam baratatine classic 20.04.09, 12:37 sprzedam wozek marki jedo bartatatina classic w kolorze czekoladowo- bezowo-pomaranczowym. gondola+ spacerowka+ torba na akcesoria+oslonka przewideszczowa+ moskitiera+ zapasowe kola. wozek jest na gwarancji (kupiony pod koniec czerwca 2008) Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 CASUALPLAY S6 20.04.09, 17:16 Sprzedam casualplay s6, w bardzo dobrym stanie. Nowa folia przeciwdeszczowa i wkładka z metką- nieużywana (kolor lima). Stelaż używany od lipca 2008r, siedzisko spacerowe od marca i to tylko ze trzy razy. cena 800zł kontakt emma30@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama-zuzanki SPRZEDAM QUINNY ZAPP 20.04.09, 17:43 Sprzedam QUINNY ZAPP kolor PINK stan stelaż - dobry + tapicerka - b.dobry cena - 400zł możliwy odbiór osobisty Kontakt : mama-zuzanki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anyszka.pl Wozek jeden po drugim dla blizniat lub rodzenstwa 21.04.09, 14:23 Siedzenia w układzie jedno za drugim. Tylne siedzenie rozkładane do pozycji leżącej. Możliwość zainstalowania fotelika Auto Baby w tylnym siedzeniu. Mocna stalowa rama 7/8". Aluminiowy stelaż zapewniający wytrzymałość oraz stylowy wygląd. System składania jedną ręką. Mieści się w każdym bagażniku. Miękka, doskonale dopasowująca się do dłoni rączka. Odpinana tacka z przodu i ściągany daszek. Tylna duża budka z daszkiem chroniącym przed słońcem oraz okienkiem. Duży kosz na zakupy. Lekkie, szerokie piankowe koła. Skrętne koła przednie, obracające się o 360'. Przednie i tylne pasy bezpieczeństwa. Sprowadzany z USA. Używany zaledwie kilka letnich miesięcy ubiegłego roku. img132.imageshack.us/img132/932/01kg8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jasminee Re: Wozek jeden po drugim dla blizniat lub rodzen 22.04.09, 09:02 Jaka cena?? Proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
lillyofthevally Quinny buzz - ZESTAW 22.04.09, 09:37 www.allegro.pl/item615451059_quinny_buzz_gondola_spacerowka_fotelik.html Odpowiedz Link Zgłoś
lachkasia Re: Wozek jeden po drugim dla blizniat lub rodzen 02.05.09, 10:28 Jaka cena wózka? Proszę o kontakt na lachkasia2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m_aw X-Lander XA komplet + CABRIO FIX 22.04.09, 09:54 Sprzedam X-Landera XA: * spacerówka w kolorze graphit (2008) * gondola w kolorze red (2007) * parasolka w kolorze red * torba x-bag III w kolorze graphit * fotelik samochodowy Maxi-Cosi CABRIO-FIX w kolorze Velvet Morning wraz z adapterami. Stan BARDZO DOBRY. Cena 1450zł. Preferowany odbiór osobisty w Warszawie. Kontakt m_aw@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bella_bambina81 SPRZEDAM GONDOLĘ EMMALJUNGA CITY KORG 23.04.09, 21:35 Sprzedam GONDOLĘ EMMALJUNGA City Korg, Gondola ta uzupełnia modele City Jet, City Cross, City Cerox 360, Cangaroo, Nitro City KOLOR Z KOLORYSTYKI 2009 - GREY RINGS Gondola jest prawie nowa, używana jedynie 2 miesiące, stan idealny!!! Cena: 500 zł, jest wystawiona na allegro, tu można zobaczyć fotki: www.allegro.pl/item617655661_gondola_emmaljunga_city_korg_prawie_nowa_gratis.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
trisonly CASUALPLAY S6 23.04.09, 22:53 allegro.pl/item618301785_casualplay_s6_malo_uzywany_polecam.ht ml gorąco polecam. Mogę podesłać link do zdjęć! Poproszę o pisanie na tristy@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bella_bambina81 Re: SPRZEDAM GONDOLĘ EMMALJUNGA CITY KORG - kontak 24.04.09, 08:48 Osoby zainteresowane, proszę o kontakt: bella_bambina@poczta.onet.pl > Sprzedam GONDOLĘ EMMALJUNGA City Korg, Gondola ta uzupełnia modele City Jet, C > ity Cross, City Cerox 360, Cangaroo, Nitro City > KOLOR Z KOLORYSTYKI 2009 - GREY RINGS > Gondola jest prawie nowa, używana jedynie 2 miesiące, stan idealny!!! > Cena: 500 zł, jest wystawiona na allegro, tu można zobaczyć fotki: > www.allegro.pl/item617655661_gondola_emmaljunga_city_korg_prawie_nowa_gratis.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
ewela-amela Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 23.04.09, 23:29 Witam, Mam do sprzedania wózek Baby Design Sprint w kolorze trkusowym - żywym ładnym kolorze. - zdjęcie tego nieoddaje na meila po weekendzie mogę wysłać real foto. Specyfikacja i wygląd < Odpowiedz Link Zgłoś
ewela-amela !! Baby Design Sprint w kol. turkusowym !! 24.04.09, 00:17 Witam, Mam do sprzedania wózek Baby Design Sprint w kolorze turkusowym - żywym ładnym kolorze. - zdjęcie tego nieoddaje na meila po weekendzie mogę wysłać real foto. Specyfikacja i wygląd < Odpowiedz Link Zgłoś
bjoork Mutsy Spider, biały + Nowy śpiworek + Nowa folia 24.04.09, 13:08 Sprzedam 4miesięcznego Mutsy Spidera wraz z zupełnie nowym śpiworkiem i zupełnie nową folią - wszystko oryginalne. Kolor biało- kremowy z granatowymi dodatkami. Koszyk na zakupy czarny. Polecam, wózeczek jak nowy. Cena za całość 850zł. kontakt : agaiama@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majula06 Sprzedam Emmaljungę Cerox jak nowa, uzyta 3 razy 24.04.09, 14:51 sprzedam Emmaljungę Cerox wózek z gondolą duo lift ( od urodzenia do 4 roku życia)+ spacerówka, torbą wraz z matą do przewijania, oryginalna parasolką emmaljunga, pokrowcem exclusive, kolor cooper ( jasny beż + grafit) piekna kolorystyka, stan jak nowa, użyta 3 razy!! okazja. Mozliwość dowozu na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic gratis, wysyka kurierem na całą Polskę 20 zł. Cena 1850 zł ( nowa 2600 zł), na rocznej gwarancji producenta. kontakt cleodark77@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka Re: SPRZEDAM Godole chicco kolor race 24.04.09, 19:04 zapraszam do obejrzenia zdjęć smeagoul.fotosik.pl/albumy/623543.html cena 180 plus 25 kurier proszę pisać na gazetwoego lub na gg 5368150 Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Sprzedam Piko p3 z kolekcji 2008 24.04.09, 20:25 jw. kolor moka z kolekcji 2008. Wózek w bardzo dobrym stanie. W zestawie pokrowiec na nóżki i folia przeciwdeszczowa. Cena 630zł. kontakt emma30@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
p-at SPRZEDAM wózek TAKO KIDDY jak nowy stan idealny 25.04.09, 13:32 Sprzedam wielofunkcyjny wózek TAKO KIDDY używany tylko jako wózek głęboki i tylko przez kilka miesięcy. Kolor wózka granatowo - niebieski. Do wózka jest folia i torba. STAN IDEALNY. CENA 400zł. Odbiór osobisty w Poznaniu! PONIŻEJ LINKI DO ZDJĘĆ: wozek1 wozek2 wozek3 wozek4 wozek5 wozek6 Odpowiedz Link Zgłoś
p-at Re: SPRZEDAM wózek TAKO KIDDY jak nowy stan ideal 15.05.09, 20:40 Oferta nieaktualna! Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka JOOLZ BLOOM 25.04.09, 14:40 www.allegro.pl/item619771745_joolz_bloom_jak_stokke_czy_bugaboo_ale_lepszy.html Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Primi Sogni-Ciak-spacerówka-stan idealny 25.04.09, 21:40 prezent od babci uzyty 3 razy-ale nie potrzebuje 2 wozkow z pelna raczka dlatego sprzedaje:). zainteresowanych zapraszam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Jane nomad 25.04.09, 21:59 Sprzedam spacerówkę Jane Nomad kolor Ebory (szaro-pomarańczowy) z 2007 roku. Bardzo ładny, pasuje zarówno do dziewczynki, jak i do chłopca. Stan bardzo dobry-normalne ślady użytkowania (użytkowany na zmianę z dwoma innymi wózeczkami). Info na maila gazetowego (vegutka@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia01 Jane nomad H 19 coral unikat 27.04.09, 13:33 Witam sprzedam spacerówkę Jane Nomad h19 z kolekcji 2007- najładniejsza kolorystyka-unikat.Kolor pomarańczowo-turkusowy. Kontakt mailowy asia.spe@poczta.onet.pl lub tel.692-411-151 Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: Primi Sogni-Ciak-nieaktualne 14.05.09, 22:06 wozeczek juz sprzedany Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka spacerowka FUZZION - sprzedam 27.04.09, 17:08 mam do spzedania spacerowke Fuzzion, wozek uzywany 2 m-ce, zakupilam go bo synek nie chcial jezdzic tylem do mnie, sprzedaje bo mam 2 inne :) wozek w bardzo dobrym stanie, slady uzytkowania widoczne tylko na kolach opis wozka: -wozek bardzo dobrze sprawdzil sie po lesnych terenach -duzym plusem jest przekladana raczka i tacka a takze ogromny kosz na zakupy do ktorego jest dostep nawet jak oparcie jest zupelnie na lezaco bo kosz jest na napy -5-punktowe pasy bezpieczenstwa -3-stopniowa regulacja oparcia az do pozycji zupelnie lezacej -kieszonka w budce na drobiazgi -duze,skretne kola z mozliwoscia blokady -pokrowiec na nogi -miekka wkladka w srodku przez co siedzisko jest bardzo wygodne -bardzo latwo sie sklada, posiada blokade po zlozeniu -bardzo latwo sie nim manewruje i podbija jak prowadzimy dziecko tylem, jak przodem prowadzi sie tez dobrze i latwo, gorzej z podbiciem wozek bardzo milo mnie zaskoczyl, za ta cene naprawde warto, szczerze polecam bo wozek jest wogole nie zniszczony, posiadam kolor zolty, cena 300zl, w razie pytan piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
magdahaaa Re: spacerowka FUZZION - sprzedam 06.05.09, 10:16 mamo nikodemka :D wyslij mi prosze zdjecia na magda.heliasz@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
bebis72 Sprzedam PEG PEREGO( Mamas&Papas) ATLANTICO Poznań 27.04.09, 22:49 Sprzedam używaną spacerówkę w dobrym stanie,w kolorze szarym i kawa z mlekiem,z oryginalna folia p/deszczową(nieużywaną),chętnym zdjęcia na @,kontakt bebis72@wpl.pl,do obejrzenia i odbiór w Poznaniu,również wysyłka. Cena ok 170 zł( do negocjacji).BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
grzybsien Re: Sprzedam PEG PEREGO( Mamas&Papas) ATLANTICO P 04.05.09, 12:04 poproszę zdjęcia na meila grzybsien@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka spacerowka FUZZION - sprzedam 28.04.09, 10:08 nie wiem co sie stalo bo wczoraj wyslalam posta ale nie ma go wiec pisze raz jeszcze, jak sie zdubluje to sorki :) mam do sprzedania spacerowke Fuzzion, stan bardzo dobry, slady uzytkowania widoczne tylko na kolach, wozek uzywany 2 m-ce, kupilam go bo synek nie chcial jezdzic tylem do mnie a sprzedaje teraz bo mam 2 inne :) naprawde warto, polecam! opis wozka: -ku mojemu zaskoczeniu bardzo dobrze spisal sie po lesnych terenach -przekladana raczka, tacka i ogromny kosz na zakupy do ktorego jest dostep nawet jak oparcie jest w pozycji lezacej bo kosz jest na napy -5-punktowe pasy bezpieczenstwa -3-stopniowa regulacja oparcia az do pozycji zupelnie lezacej -duze kola, skretne z mozliwoscia blokady -wozek bardzo latwo i szybko sie sklada, posiada blokade po zlozeniu -w porownaniu do x-landera jest bardzo lekki :) -miekka wkladka w srodku co sprawia ze dziecku bardzo wygodnie sie siedzi -wozek bardzo dobrze sie prowadzi i podbija jak prowadzi sie dziecko tylem jak przodem to z prowadzeniem nie ma problemu ale ciezej podbic -kieszonka w budce na drobiazgi i okienko w budce zdjecia fotoforum.gazeta.pl/5,2,vi-23.html cena 300zl chetnie udziele wiecej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
edma3 Sprzedam wózek dla bliźniąt firmy DELTIM 28.04.09, 11:03 Witam, mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny dla blizniąt firmy DELTIM. Stan bardzo dobry. Kolor niebiesko fioletowy. Cena 450,- Odpowiedz Link Zgłoś
marzec7 Jane Nomad - Warszawa 28.04.09, 13:19 Sprzedam spacerowy wózek Jane Nomad w kolorze Marine. Szczegóły tutaj - www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23694143,Warszawa_Dla_dziecka___Wozki,4-39.html Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: SPRZEDAM WÓZEK MACLAREN MX3 - SPACERÓWKA 28.04.09, 15:45 SPACERÓWKA MACLAREN MX3 - WÓZEK TRZYKOŁOWY. KOLOR SZARY + POMARAŃCZOWA WKŁADKA. Mój mail: Bella_O@interia.eu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nullka78 Re: SPRZEDAM WÓZEK MACLAREN MX3 - SPACERÓWKA 28.04.09, 16:54 SPRZEDAM wózek TAKO Natalia z nowiutką tapicerką i stelażem - kolor szaro-czerwony :-) Kontakt e-meil nullka78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nullka78 SPRZEDAM TAKO Natalia - prawie nowy :-) 28.04.09, 16:55 SPRZEDAM wózek TAKO Natalia z nowiutką tapicerką i stelażem - kolor szaro-czerwony :-) Kontakt e-meil nullka78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke sprzedam Peg Perego Classico głeboki. 30.04.09, 05:40 używany tylko przez synka od grudnia do wczoraj:-)tj 29.04 kolor Toffie,zdjęcia na maila, cena 700zł Odpowiedz Link Zgłoś
barbisiek espiro atlantic 2008 jeszcze z gwarancją 30.04.09, 23:26 Sprzedam wózek wielofunkcyjny Espiro Atlantic firmy baby designe. Wózek jest w kolorze czerwono-szarym. Używany tylko przez jedno dziecko przez ok.8 miesięcy. Zapraszam do zakupu bo naprawdę warto. Wózek używany wyłącznie do spacerów, zadbany i w bardzo dobrym stanie.Gwarancja ważna do 25 czerwca 2009 roku.Sprzedaję bo przesiedlismy się juz w mniejszą spacerówkę.Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod nr. tel. 602343626. Odpowiedz Link Zgłoś
barbisiek Re: SPRZEDAM Wózek espiro atlantic z gwarancją 30.04.09, 23:29 Wózek zakupiony 25 czerwca 2008 roku, uzywany tylko przez jedno dziecko, w bardzo dobrym stanie. Kolor czerwono-szary. Zapraszam do zakupu bo naprawde warto. Osoby zainteresowane prosze o kontakt tel. 602343626. Odpowiedz Link Zgłoś