monjan 02.10.08, 10:30 www.people.com/people/celebritybabies/gallery/0,,20227552_1,00.html wiecie co jest najfajniesze?ze wszytskie te wozki(nie wiem czy BOB)mozna juz kupic w PL albo sprowadzic z zagranicy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_ewelajda Re: Galeria wózki gwiazd 02.10.08, 10:48 własnie to wczoraj oglądałam! i właśnie sobie tak pomyślałam że zawsze mi się wydawało że gwiazdy kupują wszystko superdrogie (domy z basenami, auta itp) i myślałam że wózki też z jakimiś kosmicznymi cenami-w tysiącach dolarów a oni w sumie jeżdża takimi na które stać w sumie nawet dobrze zarabiającą osobę w polsce-np Orbit Baby czy bugaboo więc chyba całkiem z tą polską nie tak źle:))albo dlatego żę już lepszych wózków nie ma i biorą to co jest najbardziej wypaśne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Galeria wózki gwiazd 02.10.08, 12:47 Rany boskie, jaki ten Silver Cross Balmoral Pram jest krowiasty! Za darmo bym go nie wzięła... No dobra, wzięłabym ale od razu sprzedała:) A co do reszty - wózki jak wózki, co z tego że "gwiazd"? Nie czyni ich to przez to lepszymi niż są w rzeczywistości. Choćby sam Elvis się jakimś woził, to przecież wiadomo, że wózkowy ideał jeszcze się nie wyprodukował;) Ja to bym zaprojektowała wózek... Jakbyśmy się wszystkie z forum zebrały to tak byśmy zaprojektowały, że się wszystkie bugaboo i inne balmorale chowają;) Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Galeria wózki gwiazd 02.10.08, 18:15 orbit baby to jakas porazka juz myslała ze stoke to masakra ale jak widac mozna wymyslec jeszcze gorsze badziewie :D współczuje dziecku w srodku aaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Galeria wózki gwiazd 02.10.08, 18:24 Tak,a dziecko na pewno zdaje sobie sprawę czy jedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Galeria wózki gwiazd 02.10.08, 19:20 pewnie czym nie ale jesli jezd taki sam oblesny w srodku to mu napewno tam wygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Galeria wózki gwiazd 02.10.08, 21:20 dla mnie ten maclaren twin to jakas porazka. biedne te dzieci w srodku, szybko zacznal chodzic samodzielnie byle tam nie siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Galeria wózki gwiazd 02.10.08, 22:59 Oto jeden z tych "cudaków" www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=80&products_id=1468&osCsid=af55c9f2547a38d8de0d67777 07c0e41 __________________________________ po 6 latach walki mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mia2 a moim phil&teds jeździ Gwyneth!! 03.10.08, 09:46 Jak to miło :) Że taka gwiazda popiera mój wybór :)))) Wózek fajny, mówie Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Galeria wózki gwiazd 03.10.08, 10:24 ciekawam jak te kółeczka cienutkie radzą sobie na naszych wertepach ulicznych :P Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Galeria wózki gwiazd 06.10.08, 15:07 łomatko ale zwróćcie uwagę ile to cudo z silver cross waży :OOOO Odpowiedz Link Zgłoś
monjan silver cross 06.10.08, 10:57 fajna galeria na blogu www.coachbuiltprams.org/vintagepramalbum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: silver cross 06.10.08, 22:14 :))) o rany faktycznie - super fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś