Dodaj do ulubionych

Navetta Peg Perego

02.12.08, 22:11
Hej,

chcialabym prosic o wymiary wewnetrzne Navetty i opinie jak sie ja uzytkuje.Czy jest wewnatrz mniejsza i wezsza od np. Culli? Jak sie sprawdza na Pliko? Czy ja ogolnie polecacie?
Mysle o zakupie do mojego Pliko,ktorego glownie uzywam do samochodu i po centrach handlowych,wiec zupelnie rownych powierzchniach :) raczej nie bede uzywac na spacery,bo mam inny do tego wozek :) nie lubie wozic malej w foteliku samochodowym wpietym do Pliko i denerwuje mnie ,ze mala jest tylem do mnie...
Dzieki za odzew i opinie :)
Obserwuj wątek
    • mirka69 Re: Navetta Peg Perego 03.12.08, 09:48
      znalazłam takie wymiary : szerokość- 37 cm,długość -76,5 cm.
      Ja używałam Navetty wpiętej w inny wózek (AT4)i byłam z niej bardzo
      zadowolona.Jest dużo mniejsza od klasycznej gondoli,ponieważ inaczej
      by się nie dała wpiąć w wózki spacerowe lub parasolki.
      • pinik Re: Navetta Peg Perego 03.12.08, 10:43
        Navetta jest sporo mniejsza od culli, ale mimo to fajna!

Ja tez jej duzo uzywalam. Mialam do niej dwa rozne stelaze.
    • ewa-krystyna Re: Navetta Peg Perego 03.12.08, 17:03
      to polecacie mi ja? moja corka ma prawie 5 miesiecy i ciagle ja woze w normalnej
      gondoli Perego- w niej na dlugosc ma jeszcze troszke miejsca- i w Silver Cross
      Kensington- w tej ma duzo miejsca; ale tych wozkow uzywam glownie na spacery.
      planuje jeszcze jedno dziecko,wiec chyba mi sie przyda pozniej. zaluje,ze nie
      kupilam jej latem,bo wtedy bym jej na pewno duzo uzywala,a teraz nie wiem czy
      jest jeszcze warto. jak wspomnialam w moim pierwszym poscie Pliko uzywam do
      samochodu i po centrum handlowym,nigdy malej nie wpinam w foteliku,a nie bardzo
      lubie wozic ja jeszcze przodem do kierunku jazdy... mieszkam w Kanadzie i przed
      nami zima,wiec bedzie mniej chodzenia po dworze na rzecz wlasnie zamknietych
      pomieszczen...
      och... jak ja nie cierpie mojego uzaleznienia od kupowania wozkow!!!! mam ich
      juz 4 - 3 w domu i 1 u dziadkow- i ciagle wypatruje nowych....
      • mirka69 Re: Navetta Peg Perego 04.12.08, 09:50
        polecam Navettę,ale zdecydowanie dla Twojego następnego dzidziusia!
        Jeżeli Mała ma już 5 m-cy to na zakup dla niej Navetty jest
        już ,moim zdaniem,zdecydowanie za późno.o ile pamiętam,mój mały
        jeździł w niej do 6-7 m-ca
        • ewa-krystyna Re: Navetta Peg Perego 04.12.08, 18:32
          dzieki :0
          bardzo zaluje,ze nie kupilam wczesniej... no ale teraz rzeczywiscie nie ma chyba
          sensu,bo lada chwila Adrianna bedzie za duza :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka