1-patka 25.02.09, 11:28 jak w temacie, co możecie powiedzieć na temat tego wózka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olafig2 Re: czy ma ktoś QUICK SMART? 25.02.09, 20:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=91250481&a=91250481 też już pytałam:) ale jak na razie nic konkretnego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabelgia Re: czy ma ktoś QUICK SMART? 27.02.09, 14:51 tez szukam o nim informacji ale jak narazie nic ciekawego nie znalazlam chcial bym go kupic dla 8-miesiecznego maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
brefka13 Re: czy ma ktoś QUICK SMART? 09.04.09, 22:00 Mam i wszystko ok. Chętnie odsprzedam, bo moja pociecha 2,6 m-c wyrosła. Wózek do 15 kg. dziecka. Same plusy, no może nie do lasu i nierównych podłoży, bo jest lekki, a co za tym idzie delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2009live Re: czy ma ktoś QUICK SMART? 15.05.09, 14:32 witam, mam pytanie za ile chciałaby Pani sprzedać wózek? Jaki jest jego kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: czy ma ktoś QUICK SMART? 31.07.09, 15:58 Chetnie odkupię Quick Smarta w dowolnym kolorze, oprócz różowego (ale chyba nie produkują), nieuszkodzonego. mail: agnieszka.przewlocka@saint-gobain.com Odpowiedz Link Zgłoś
redblondi Re: czy ma ktoś QUICK SMART? 02.10.09, 21:42 witam mam wozek quick smart kupilam go dla prawie 6 miesiecznej coreczki i jestem z niego w pelni zadowolona, lekki bardzo zwrotny i przedewszystkim zajmuje bardzo malo miejsca,jedyny minus to taki ze wozek nie rozklada sie do pozycji lezacej a do pol lezacej Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: czy ma ktoś QUICK SMART? 13.02.10, 09:41 dołączam się do pytań. Jeśli ma ktoś wózeczek, to czy byłby tak uprzejmy i odpowiedział do jakiego wieku wystarczy. Zastanawiam się nad nim (ma być na wyjazd i ewentualnie na wypady do miasta), ale synek latem kończy 2 latka i nie wiem , czy wózek nie będzie za mały (oparcie chyba dość niskie). Synek nie waży jeszcze 12 kg, więc nie jest ogromny. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pinik do asik24 25.02.10, 08:45 Napisz prosze swoje odczucia w stosunku do tego wozka. Masz moze tez fotki? Jak sie prowadzi, podbija, czy siedzonko jest duze (jak duze dziecko w nim wozisz), jak z ta pozycja odchylonego oparcia, czy budka jest ok, czy slychac terkot kolek itd, ok??????? Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: do asik24 25.02.10, 10:54 Póki co , za wiele nie odpowiem. mam go od tygodnia i nie jeździłam nim na zewnątrz(pogoda). Mój dziec ma 20 m-cy, w ciszkach domowych(bez kurtki) mieści się spokojnie, choć główka już trochę wystaje ponad siedzisko, ale uważam,że to nie problem, bo główka się opiera.Wózek zdecydowanie nie do 3 a raczej do 2 lat. Siedzisko odchyla się niewiele, budka głębokością mniej więcej jak w Jane.Składania jeszce nie opanowałam, ale nie jest trudne. Kupiłam go tylko na wyjazd i myśle,że po powrocie będę sprzedawać, bo robi wrażenie takiej zabaweczki.Fajny jest, ale nie wydaje mi się,żeby dobrze prowadziło się go po chodniku. Kółka lekko klekoczą, nawet po domu. I materiał jakiś taki dziwny jest, ale jadę w ciepłoty, więc się okaże. Fotki bez problemu, ale nie wiem, czy dzisiaj dam radę, mam trochę zajęć:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do asik24 25.02.10, 22:54 Nie, no to dla mnie odpada: Moj "maly" ma 3,5 lata :-) Tez wyjezdzamy niedlugo w tzw. cieploty i myslalam, ze moze fajny na wyjazd. Ale mnie tez jego pozycja lezaca malo zadawala. Mnie na wyjezdzie wozek potrzebny glownie wlasnie do przespania sie dziecka, wiec sobie w takim razie ten model daruje. Dziekuje ci bardzo za szybka odpowiedz. My wezmiemy questa, arie, buggstera lub baby jogger city mini. Tylko co by bylo z tego najlepsze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: do asik24 26.02.10, 10:14 w takim wypadku nawet nie zawracałbym sobie nim głowy. 2 lata to max. Mój mały jest średniakiem. I główka już wystje lekko. A co do wyjazdu, no cóż, masz spory wybór. ja bym wzięła chyba BJ, jak dla mnie Buggster jakoś taki nie przenośny jest, dlatego właśnie chciałam inny wózek na wyjazd. Nawet Quest lepszy, łatwiej go nosić.Ale oczywiście to Twój wybór, specjalistko, ja laikiem w tej dziedzinie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do asik24 27.02.10, 00:16 MOim faworytem na wyjazdy samolotowe do chyba aria jest. Caly bagaz podreczny moge do kosza wladowacm, sklada sie blyskawicznie, jak ja do przeswietlacza trzeba wsadzic, rozklada rowniez, budka naciagana i z daszkiem teutonii do spania tez ok. I wlasnie fajnie, ze sie sama blokuje po zlozeniu (buggster nie) i jest b. poreczna, ma tez uchwyt do noszenia. I mnie w niej resorki pasuja. W quescie mi ich brak. A ty asik24 arie juz przerobilas? Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: do asik24 27.02.10, 08:02 właśnie nie. Wybierałam między Questem a Arią i wybrałam Questa. Ale raczej nawet go nie wypróbuję, sprzedam Mówisz Arię? W sumie to strasznie mi nie podchodziła wizualnie, ale i tak już dawno przekonałam się do niej, tylko odradzono mi ją ze względu na wiek małego Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 pinik 27.02.10, 08:56 a zawracałabyś sobie głowę tą Arią? Tzn. mam Buggstera i BJ Classic, dodatkowo Quick Smart, ale raczej do sprzedaży po powrocie z wczasów, no i nieszczęsnego Questa (jak pisałam też do sprzedaży). Próbować tę Arię, czy dać spokój? I dodam, że nie mogę jej zobaczyć na żywo, miszkam w dziurze Odpowiedz Link Zgłoś