Dodaj do ulubionych

Poradzcie prosze

05.03.09, 19:08
Zastanawiam sie nad zakupem spacerowki i waham sie miedzy dwoma typami: maclren spitefire czy 4 saison, Prosz poradzcie roznice , wady i zalety, jakie generalnie roznice. Do tej pory mialam xt bylam bardzo zadowolona
Obserwuj wątek
    • maja3333 Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 19:36
      Maclaren Spitfire i four season to ten sam model. Roznia sie jedynie kolorami
      tapicerki. poza tym wymiary, funkcje to jest dokladnie to samo :)
      To bardzo dobry wozek, cos posredniego pomiedzy XT a Questem - jednak blizej mu
      do xt, poniewaz oparcie rozklada sie prawie na plasko.
      Powinnas byc z niego zadowolona, a to czy wybierzesz spitfire czy four season to
      tylko kwestia, ktory Ci sie bardziej podoba, bo tak jak napisalam to jest to samo :)
      • alexandraja Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 20:37
        dziekuje za odpowiedz
        hmm czyli stelaz ten sam? w 4 seasons nie podobaja mi sie kolka i budka (pojedynczy material) no i dla synka moze zdecyduje sie na spitfire..
        • maja3333 Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 21:58
          tak, stelaz jest ten sam :) spitfire jest (moim zdaniem) super dla chlopca !! :)
          tylko zauwaz, ze nie odczujesz duzej zmiany z xt na spitfire, bo wagowo sa
          zblizone, rozmiarami tylko troche spitfire krotszy po zlozeniu.
          • didilinka Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 22:06
            spitfier ma cudny kolorek jak dla mnie przynajmniej. 4 season już niezbyt i
            troche bardziej dla dziewczynki te materacyki i kolorki
            • pinik Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 22:16
              Mimalam w domu oba. Spitfire tez mi sie bardziej podobal, bo mial
              ladniejsze kolka i podwojna budke. Ten zielony jednak nie byl taki
              jaki chcialam i wkladka byla tylko jedna (dwustronna), ktora mi sie
              z zadnej strony dla chlopca nie podobala.

4Seasons wyszedl juz z takimi samymi kolkami jak spitfire i podwojna
              budka (mam takiego wlasnie!). TYlko, ze na stronach chyba wszedzie
              maja te stare zdjecia (radze podzwonic i popytac). 4seasons ma
              wiecej wkladek i torbe na wozek w zestawie. No i spiworek, ale ten
              ma tez spitfire. Fakt, ze moze spitfire troche bardziej meski.

Oba wozki maja faktycznie identyczne stelaze i sa pomiedzy questem,
              a techno. Mnie sie je lepiej prowadzi od techno (techno ma dla mnie
              jakos zle ustawione raczki). Oba maja resory, ktorych nie ma quest i
              wieksze od questa kolka oraz kwadratowa budke, ale bez zadnych
              bajerow.
              • alexandraja Re: Poradzcie prosze 06.03.09, 15:49
                dziekuje dziewczyny. Zamowilam juz w calineczce spitifire :)Chyba jestem maniaczka zielonego:)4 seasons chcialam tylko dla tych wkladek (sa sliczne) no i dla...kocyka. Czy moze mozna gdzies dostac taki kocyk?
                Mialam techno clasic dla mojgo pierwszego synka i wlasnei go sprzedalam , zeby kupic sobie nowego maclarena. Stelaz techno mi bardzo odpowiadal (quest jest za maly jak dla mnie) Chce wozek drugi - zastepczy bo jezdze Jane slalom, ktory jest dosc spory jak na wypad autobusem czy metrem;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka