alexandraja 05.03.09, 19:08 Zastanawiam sie nad zakupem spacerowki i waham sie miedzy dwoma typami: maclren spitefire czy 4 saison, Prosz poradzcie roznice , wady i zalety, jakie generalnie roznice. Do tej pory mialam xt bylam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja3333 Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 19:36 Maclaren Spitfire i four season to ten sam model. Roznia sie jedynie kolorami tapicerki. poza tym wymiary, funkcje to jest dokladnie to samo :) To bardzo dobry wozek, cos posredniego pomiedzy XT a Questem - jednak blizej mu do xt, poniewaz oparcie rozklada sie prawie na plasko. Powinnas byc z niego zadowolona, a to czy wybierzesz spitfire czy four season to tylko kwestia, ktory Ci sie bardziej podoba, bo tak jak napisalam to jest to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandraja Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 20:37 dziekuje za odpowiedz hmm czyli stelaz ten sam? w 4 seasons nie podobaja mi sie kolka i budka (pojedynczy material) no i dla synka moze zdecyduje sie na spitfire.. Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 21:58 tak, stelaz jest ten sam :) spitfire jest (moim zdaniem) super dla chlopca !! :) tylko zauwaz, ze nie odczujesz duzej zmiany z xt na spitfire, bo wagowo sa zblizone, rozmiarami tylko troche spitfire krotszy po zlozeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
didilinka Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 22:06 spitfier ma cudny kolorek jak dla mnie przynajmniej. 4 season już niezbyt i troche bardziej dla dziewczynki te materacyki i kolorki Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Poradzcie prosze 05.03.09, 22:16 Mimalam w domu oba. Spitfire tez mi sie bardziej podobal, bo mial ladniejsze kolka i podwojna budke. Ten zielony jednak nie byl taki jaki chcialam i wkladka byla tylko jedna (dwustronna), ktora mi sie z zadnej strony dla chlopca nie podobala. 4Seasons wyszedl juz z takimi samymi kolkami jak spitfire i podwojna budka (mam takiego wlasnie!). TYlko, ze na stronach chyba wszedzie maja te stare zdjecia (radze podzwonic i popytac). 4seasons ma wiecej wkladek i torbe na wozek w zestawie. No i spiworek, ale ten ma tez spitfire. Fakt, ze moze spitfire troche bardziej meski. Oba wozki maja faktycznie identyczne stelaze i sa pomiedzy questem, a techno. Mnie sie je lepiej prowadzi od techno (techno ma dla mnie jakos zle ustawione raczki). Oba maja resory, ktorych nie ma quest i wieksze od questa kolka oraz kwadratowa budke, ale bez zadnych bajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandraja Re: Poradzcie prosze 06.03.09, 15:49 dziekuje dziewczyny. Zamowilam juz w calineczce spitifire :)Chyba jestem maniaczka zielonego:)4 seasons chcialam tylko dla tych wkladek (sa sliczne) no i dla...kocyka. Czy moze mozna gdzies dostac taki kocyk? Mialam techno clasic dla mojgo pierwszego synka i wlasnei go sprzedalam , zeby kupic sobie nowego maclarena. Stelaz techno mi bardzo odpowiadal (quest jest za maly jak dla mnie) Chce wozek drugi - zastepczy bo jezdze Jane slalom, ktory jest dosc spory jak na wypad autobusem czy metrem;) Odpowiedz Link Zgłoś