kasiacl 25.03.09, 13:43 Znalazłam cos takiego na allegro: allegro.pl/item590539182_wozek_dzieciecy_bugaboo_terra.html Czy ktoś mnie oświeci co to za cudo? Czy to jest oryginalne bugaboo czy jakiś "lookalike":)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawimi455 Re: bugaboo terra? 25.03.09, 20:08 to jest orginalny bugaboo frog ktorego chyba w europie juz nie ma natomiast jest produkowany i popularny nadal w usa, nie wiem tylko dlaczego ktos to nazwal terra? zauwazylam tez ze logo na tym wozku wystawionym jest ze starego modelu sprzed kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: bugaboo terra? 25.03.09, 21:05 Może ktoś sobie dodał "terra" od koloru terakoty :-) Swoją drogą jak na taki stary wózek (myślę, że ma koło 5 lat) i praktycznie bez akcesoriów, to cena jest ogromna. I ten granat wewnątrz budy wyblakły. Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: bugaboo terra? 26.03.09, 05:29 nie bylo takiego koloru terakota :)))) a wozek jest faktycznie stary bo tak jak pisalam to logo jest sredniowieczne,to jeden z pierwszych modeli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacl Re: bugaboo terra? 26.03.09, 08:42 :) to najwyraźniej cena jest jak za pojazd zabytkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: bugaboo terra? 26.03.09, 09:16 Wiem, że nie było takiego koloru terakota, ale może ktoś chciał byc kreatywny :-) Bo ten pomarańcz to właśnie taka terakotka :-) Odpowiedz Link Zgłoś