toja50 01.10.04, 16:05 Szkoda mi, bardzo Go lubilam od wielu, wielu lat. Jezyk mial ciety i prowokowal gdzie tylko mogl, ale to mi sie podobalo. Szkoda, ze juz nie poczytam Jego recenzji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Zygmunt Kaluzynski (*) 01.10.04, 16:50 Usłyszłem w radio... Wielka strata.Na pewno był kontrowersyjny,ale z to był przez większość lubiany. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zygmunt Kaluzynski (*) 02.10.04, 10:46 Wielka szkoda :( Następcy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zygmunt Kaluzynski (*) 02.10.04, 12:55 Chyba jeszcze zostala z tej "paki" Stefania Grodzienska. Wczoraj ogladalam Ja u Tadka przypadkiem i bylam zachwycona, jej gadka, przytomnosc umyslu, skojarzenia, oj jak zazdroszcze i to w takim wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zygmunt Kaluzynski (*) 02.10.04, 16:54 Kurczę, a tak jeszczedobrze się trzyma l... mi jest strasznieeee szkooooda, bardzo bardzo Go lubiłam ;(( Ilu to już ludzi wybitnych odeszło w tym roku, starzejemy sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zygmunt Kaluzynski (*) 03.10.04, 09:16 Teżprzypadkiem trafiłem na Grodzieńską - niesamowita kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zygmunt Kaluzynski (*) 03.10.04, 15:29 A jaka zalotna inteligentnie, no,jednym slowem babka super! Odpowiedz Link Zgłoś