Gość: parkowy IP: 80.48.150.* 27.06.03, 09:05 Z Waszych postów wynika,że wszyscy jeździmy samochodami.Zakładam,wyposażonymi w radia.napiszcie co lubicie słuchać podczas jazdy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:20 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Z Waszych postów wynika,że wszyscy jeździmy samochodami.Zakładam,wyposażonymi > w radia.napiszcie co lubicie słuchać podczas jazdy. > pzdr Najsilniejszą stację jaka za granicą(i nie tylko) się wciska - "Radio ma ryja" A potem już jak leci ! Na serio, ja RMF. Jedno jest pewne nie wyobrażam sobie jazdy bez radia! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 09:29 Lubię urozmaiconą muzykę i zawsze szukam po różnych dostępnych stacjach. Gdy jadę na wybrzeże to ustawiam radio Trefl. Same "nasze" stare przeboje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:14 W Katowicach jest r."Karolina", jednak po dłuższym czasie ma się wrażenie , że "leci' ciągle to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:14 W Grudziądzu Radio ZET, a wszędzie tam gdzie odbiera Radio ESKA(w Grudziądzu nie odbiera :(( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:21 Tez raczej radio Zet, czasem Pik ale na dluzsze trasy ulubione nagrania rozniste. Najczesciej jednak czytam, czasem na glos, bo zwykle siedze obok,natomiast bron Boze spiewac, wysadzaja mnie z samochodu. Pozdrawiam spiewajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:25 Czytasz w samochodzie ???? Przecie to wszystko podskakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:42 chetor napisał: > Czytasz w samochodzie ???? Przecie to wszystko podskakuje :) Hmm.... autko niczego sobie , ciekawe jakiej marki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:45 Gość portalu: naata napisał(a): > Hmm.... autko niczego sobie , ciekawe jakiej marki ;-)) Autko może super ale na naszych drocha każde podskakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:49 Prawda, dziury takie , że 'maluch' cały się mieści he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:53 To nie autko, ja poprostu mam porzadny, stabilny kark, a autko tez jest dobre Ford Eskort super. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:54 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > To nie autko, ja poprostu mam porzadny, stabilny kark, a autko tez jest dobre > Ford Eskort super. Kark, który nigdy się nie zgina ????? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 11:35 Tak zle nie jest, czasem wypada go zgiac, a czasem nalezy. Dosc elastyczna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:39 Najczęściej słucham RMF.W drodze do Grudziądza,ze trzy razy zmieniają częstotli- wość.W okolicy Szczecina słucham to,co dinozaury lubią najbardziej:stare przeboje w Radiu na fali. Z tym czytaniem w samochodzie to jakaś epidemia.Zona czyta jakieś romansidła przez całą drogę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 19:47 Gość portalu: parkowy napisał(a): > ....Zona czyta jakieś romansidła > przez całą drogę. > pzdr I to pewnie na głos, żebyś nie zasnął. Tylko uważaj żebyś się kiedyś nie rozpłakał ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 27.06.03, 19:50 To już dawno przestało być śmieszne.I kto wymyślił te harlekiny.;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 19:54 Gość portalu: parkowy napisał(a): > To już dawno przestało być śmieszne.I kto wymyślił te harlekiny.;( Co sie czyta zalezy od meza jak powazny to powazne rzeczy a jak Parkowy to harlekiny eeeee mialo byc romantyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 27.06.03, 20:01 Poddaję się.:)Naata pisała,że jestem "dwa w jednym"...kurcze,może to prawda?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 28.06.03, 08:16 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Co sie czyta zalezy od meza jak powazny to powazne rzeczy a jak Parkowy to > harlekiny eeeee mialo byc romantyczny. Widzisz jak kobiety nas traktują? Powiem - a wiem to z dobrego źródła. Harlekiny wymyśłił pewien mądry facet, który chciał żeby żona była cicho w samochodzie! :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:12 A ja sądziłem,że wystarczy zakneblowanie pasem bezpieczeństwa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 28.06.03, 11:23 Gość portalu: parkowy napisał(a): > A ja sądziłem,że wystarczy zakneblowanie pasem bezpieczeństwa.:))) Pasy bezpieczeństwa zakłada się czytającym harlekiny kobietom na ręce, żeby nie mogły zaglądać na koniec książki (jak się skończyło) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:45 Tego jeszcze nie próbowałem.he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 13:53 Co Wy na te harlekiny tak ? co ? Poczytać w aucie nie wolno czy co ? Ja nie mogę ale innym daję ! :D he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 29.06.03, 00:19 Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harlekinów.:) Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tirówki za słoikami jagód...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 01:15 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harlekinów.:) > Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tirówki za > słoikami jagód...:)))) Ups! co ja tu czytam ....zapałały pały za tirówkami z jagodami i to w słoikach ! Parkowy ? Coś Ty ostatnio czytał ? Toć to nie Lem ...:D :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Słuchacie cosik? 30.06.03, 09:11 Gość portalu: naata napisał(a): > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harlekinó > w.:) > > Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tirówki z > a > > słoikami jagód...:)))) > > Ups! co ja tu czytam ....zapałały pały za tirówkami z jagodami i to w > słoikach ! Parkowy ? Coś Ty ostatnio czytał ? Toć to nie Lem ...:D :)))) Tylko Naata mogła sklecić takie wyrażonko: - "zapałały pały za tirówkami z jagodami" - GENIALNE, SUPER Gdyby strażniczki lasu to przeczytały byłyby pewnie też zachwycone ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:20 chetor napisał: > Gość portalu: naata napisał(a): > > > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > > > Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harl > ekinó > > w.:) > > > Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tiró > wki z > > a .. :( to był 3(?) heineken... ;(( > > > słoikami jagód...:)))) > > > > Ups! co ja tu czytam ....zapałały pały za tirówkami z jagodami i to w > > słoikach ! Parkowy ? Coś Ty ostatnio czytał ? Toć to nie Lem ...:D :)))) > > Tylko Naata mogła sklecić takie wyrażonko: > - "zapałały pały za tirówkami z jagodami" - GENIALNE, SUPER > > Gdyby strażniczki lasu to przeczytały byłyby pewnie też zachwycone ;-) Odpowiedz Link Zgłoś