Dodaj do ulubionych

Słuchacie cosik?

IP: 80.48.150.* 27.06.03, 09:05
Z Waszych postów wynika,że wszyscy jeździmy samochodami.Zakładam,wyposażonymi
w radia.napiszcie co lubicie słuchać podczas jazdy.
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:20
      Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Z Waszych postów wynika,że wszyscy jeździmy samochodami.Zakładam,wyposażonymi
      > w radia.napiszcie co lubicie słuchać podczas jazdy.
      > pzdr

Najsilniejszą stację jaka za granicą(i nie tylko) się wciska - "Radio ma ryja"
      A potem już jak leci !
      Na serio, ja RMF. Jedno jest pewne nie wyobrażam sobie jazdy bez radia!
      • chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 09:29
        Lubię urozmaiconą muzykę i zawsze szukam po różnych dostępnych stacjach. Gdy
        jadę na wybrzeże to ustawiam radio Trefl. Same "nasze" stare przeboje :))
        • Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:14
          W Katowicach jest r."Karolina", jednak po dłuższym czasie ma się wrażenie ,
          że "leci' ciągle to samo.
        • radzisz4 Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:14
          W Grudziądzu Radio ZET, a wszędzie tam gdzie odbiera Radio ESKA(w Grudziądzu
          nie odbiera :(( )
          • Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:21
            Tez raczej radio Zet, czasem Pik ale na dluzsze trasy ulubione nagrania
            rozniste. Najczesciej jednak czytam, czasem na glos, bo zwykle siedze
            obok,natomiast bron Boze spiewac, wysadzaja mnie z samochodu. Pozdrawiam
            spiewajaco.
            • chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:25
              Czytasz w samochodzie ???? Przecie to wszystko podskakuje :)
              • Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:42
                chetor napisał:

> Czytasz w samochodzie ???? Przecie to wszystko podskakuje :)

Hmm.... autko niczego sobie , ciekawe jakiej marki ;-))
                • chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:45
                  Gość portalu: naata napisał(a):

> Hmm.... autko niczego sobie , ciekawe jakiej marki ;-))

Autko może super ale na naszych drocha każde podskakuje :)
                  • Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:49
                    Prawda, dziury takie , że 'maluch' cały się mieści he he he
                    • Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:53
                      To nie autko, ja poprostu mam porzadny, stabilny kark, a autko tez jest dobre
                      Ford Eskort super.
                      • chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 10:54
                        Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> To nie autko, ja poprostu mam porzadny, stabilny kark, a autko tez jest dobre
                        > Ford Eskort super.

Kark, który nigdy się nie zgina ?????
                        pzdr
                        • Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 11:35
                          Tak zle nie jest, czasem wypada go zgiac, a czasem nalezy. Dosc elastyczna
                          jestem.
                          • Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:39
                            Najczęściej słucham RMF.W drodze do Grudziądza,ze trzy razy zmieniają częstotli-
                            wość.W okolicy Szczecina słucham to,co dinozaury lubią najbardziej:stare
                            przeboje w Radiu na fali.
                            Z tym czytaniem w samochodzie to jakaś epidemia.Zona czyta jakieś romansidła
                            przez całą drogę.
                            pzdr
                            • chetor Re: Słuchacie cosik? 27.06.03, 19:47

> ....Zona czyta jakieś romansidła
                              > przez całą drogę.
                              > pzdr

I to pewnie na głos, żebyś nie zasnął. Tylko uważaj żebyś się kiedyś nie
                              rozpłakał ;-))
                              pzdr
                              • Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 27.06.03, 19:50
                                To już dawno przestało być śmieszne.I kto wymyślił te harlekiny.;(
                                • Gość: krysiaroz Re: Słuchacie cosik? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 19:54

> To już dawno przestało być śmieszne.I kto wymyślił te harlekiny.;(
                                  Co sie czyta zalezy od meza jak powazny to powazne rzeczy a jak Parkowy to
                                  harlekiny eeeee mialo byc romantyczny.
                                  • Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 27.06.03, 20:01
                                    Poddaję się.:)Naata pisała,że jestem "dwa w jednym"...kurcze,może to prawda?:))
                                  • chetor Re: Słuchacie cosik? 28.06.03, 08:16
                                    Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Co sie czyta zalezy od meza jak powazny to powazne rzeczy a jak Parkowy to
                                    > harlekiny eeeee mialo byc romantyczny.

Widzisz jak kobiety nas traktują?
                                    Powiem - a wiem to z dobrego źródła. Harlekiny wymyśłił pewien mądry facet,
                                    który chciał żeby żona była cicho w samochodzie! :)))
                                    pzdr
                                    • Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:12
                                      A ja sądziłem,że wystarczy zakneblowanie pasem bezpieczeństwa.:)))
                                      • chetor Re: Słuchacie cosik? 28.06.03, 11:23

> A ja sądziłem,że wystarczy zakneblowanie pasem bezpieczeństwa.:)))

Pasy bezpieczeństwa zakłada się czytającym harlekiny kobietom na ręce, żeby nie
                                        mogły zaglądać na koniec książki (jak się skończyło)
                                        ;-)))
                                        • Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:45
                                          Tego jeszcze nie próbowałem.he he
                                          • Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 13:53
                                            Co Wy na te harlekiny tak ? co ? Poczytać w aucie nie wolno czy co ?
                                            Ja nie mogę ale innym daję ! :D he he he
                                            • Gość: parkowy Re: Słuchacie cosik? IP: 80.48.150.* 29.06.03, 00:19
                                              Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harlekinów.:)
                                              Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tirówki za
                                              słoikami jagód...:))))
                                              • Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 01:15

> Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harlekinów.:)
                                                > Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tirówki za
                                                > słoikami jagód...:))))

Ups! co ja tu czytam ....zapałały pały za tirówkami z jagodami i to w
                                                słoikach ! Parkowy ? Coś Ty ostatnio czytał ? Toć to nie Lem ...:D :))))
                                                • chetor Re: Słuchacie cosik? 30.06.03, 09:11
                                                  Gość portalu: naata napisał(a):

> Gość portalu: parkowy napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harlekinó
                                                  > w.:)
                                                  > > Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tirówki z
                                                  > a
                                                  > > słoikami jagód...:))))
                                                  >
                                                  > Ups! co ja tu czytam ....zapałały pały za tirówkami z jagodami i to w
                                                  > słoikach ! Parkowy ? Coś Ty ostatnio czytał ? Toć to nie Lem ...:D :))))

Tylko Naata mogła sklecić takie wyrażonko:
                                                  - "zapałały pały za tirówkami z jagodami" - GENIALNE, SUPER

Gdyby strażniczki lasu to przeczytały byłyby pewnie też zachwycone ;-)
                                                  • Gość: naata Re: Słuchacie cosik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:20
                                                    chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: parkowy napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Ja jestem bardzo tolerancyjny.:)Jednak samochód to nie czytelnia,harl
                                                    > ekinó
                                                    > > w.:)
                                                    > > > Tyle pięknych rzeczy dookoła ,lasy,rzeki,pola z dzięcieliną pałą,tiró
                                                    > wki z
                                                    > > a

.. :( to był 3(?) heineken... ;((
                                                    > > > słoikami jagód...:))))
                                                    > >
                                                    > > Ups! co ja tu czytam ....zapałały pały za tirówkami z jagodami i to w
                                                    > > słoikach ! Parkowy ? Coś Ty ostatnio czytał ? Toć to nie Lem ...:D :))))
                                                    >
                                                    > Tylko Naata mogła sklecić takie wyrażonko:
                                                    > - "zapałały pały za tirówkami z jagodami" - GENIALNE, SUPER
                                                    >
                                                    > Gdyby strażniczki lasu to przeczytały byłyby pewnie też zachwycone ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka