Dodaj do ulubionych

BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!!

IP: *.nsm.pl 28.07.03, 13:37
Ładnie zrobili tą główną ulicę- od mostu. A tak przy okazji- kiedyś na
Tarpnie była ulica Kopernika- jak się teraz nazywa- czy może zlikwidowano tę
ulicę.
Obserwuj wątek
    • Gość: parkowy Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: 80.51.242.* 28.07.03, 20:09
      Nie jestem pewien... Pobierz plan miasta
      www.grudziadz.pl/pl/index.phtml?f=15_0.inc&idd=15
      ....i po kłopocie.:)
      pzdr
    • Gość: warionucha Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.spray.net.pl 28.07.03, 20:18
      Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ładnie zrobili tą główną ulicę- od mostu. A tak przy okazji- kiedyś na
      > Tarpnie była ulica Kopernika- jak się teraz nazywa- czy może zlikwidowano tę
      > ulicę.

Oj, chyba coś pokręciłeś... Ul. Kopernika jest na osiedlu Kopernika czyli na
      południe od Centrum miasta - okolice Zodiaku ;-)))

W
      • Gość: parkowy Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: 80.48.150.* 28.07.03, 20:25
        Od początku ta lokalizacja KOpernika mi nie pasowała.)
        • Gość: naata Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 21:06
          A ja zupełnie już nie pamiętam, ale są mapy no nie?
          • Gość: krysiaroz Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:14
            No Kopernika na osiedlu Kopernika w druga strone niz Tarpno to jak gdzie Rzym
            gdzie Krym, ale z mapy sie wszystko dowiesz bo jak byla tak jest.
            • Gość: naata Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 09:52
              Tomek i tak dużo wie o Grudziądzu, ja z Gdzńska znam chyba tylko Dwór Artusa
              no i Dominikańską he he
              pozdr
              • Gość: krysiaroz Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:43
                Pozdrawiamy Tomka i niech odwiedza Grudziadz, moze mu sie spodoba.
                • Gość: naata Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 10:34
                  Grudziądz jak Grudziądz ale grudziądzanki.... w kafejce internetowej tyle naraz
                  ślicznych dziewczyn jeszcze nie widziałam, warto zobaczyć Tomku :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka