Dodaj do ulubionych

CIA Lepera

IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 00:09
Czy juz ktos z Was skorzystal, ciekawa jestem co z tego Centrum Informacji
Aferalnej wyniknie. Pewnie jak zwykle reklama dla wodza, ale slupek mu kurcze
rosnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 09:44
      Słuchałam dzisiaj w porannych wiadomościach i przypomniała mi się /dobra
      kiedyś/ audycja "60 minut na godzinę" Marcina Wolskiego! Oj!!! nie wiadomo czy
      się śmiać, czy płakać???
      Pozdrawiam Krysieńkoroz :))
      • Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 06.08.03, 11:35
        Kleper przechodzi samego siebie...Eeeee,tam
        • Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:12
          Oby nie zaszedł za daleko... to dopiero będzie nam do śmiechu... masz rację
          Eeee tam
          • Gość: warionucha Re: CIA Lepera IP: 213.17.175.* 08.08.03, 00:24
            Nie wiem, czy nie pisałem juz tego gdzies na forum - ale gdy widzę Leppera, to
            mam przed oczami ostatnie sceny "Folwarku zwierzęcego" Orwella. Dlaczego
            normalni ludzi, w tym politycy, podają mu rękę?
            • Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:38
              Bo są w "folwarku"...na palcach można wyliczyć tych, którzy są poza.
              • Gość: krysiaroz Re: CIA Lepera IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 10:30
                Wlasnie, Naata super to ujelas, u nas tylko folwark, no z malymi wyjatkami.
                Ostatnio nawet prezydentowa zaczyna pasowac, nie wiem czy smiac sie czy
                co???????
                • Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 11:08
                  Wszystko to niby wiemy ale nasi "wybrańcy" odzwierciedlają/w jakimś sensie/ nas
                  samych...
                  • Gość: warionucha Re: CIA Lepera IP: *.spray.net.pl 08.08.03, 18:41
                    Gość portalu: naata napisał(a):

> Wszystko to niby wiemy ale nasi "wybrańcy" odzwierciedlają/w jakimś sensie/
                    nas
                    >
                    > samych...

Wchodząc w szczegóły to ja mam tu trochę czyste sumienie, bo moich wybrańców
                    nie ma w Sejmie od wielu wielu lat.... Niewielka to radość i przewrotna, ale
                    zawsze...

Jeszcze tylko par elat i będzie lepiej!
                • Gość: warionucha Re: CIA Lepera IP: *.spray.net.pl 08.08.03, 18:39
                  Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Wlasnie, Naata super to ujelas, u nas tylko folwark, no z malymi wyjatkami.
                  > Ostatnio nawet prezydentowa zaczyna pasowac, nie wiem czy smiac sie czy
                  > co???????

Plotki z wyższych sfer? A co Pani Jola K. robi ,że pasuje? nie znam tematu.
                  poproszę o szczegóły ( moga byc pikantne!)
                  • Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 08.08.03, 20:02
                    Na pikantne szczegóły nie licz.My jesteśmy porządnym forum.:))
                    Wracając do Le-pera,zastanawiam się jaki stan posiadania (w sejmie) będzie miał
                    przy najbliższych wyborach.Minie już chyba sporo czasu,aby niektórym wyborcom
                    klapki z oczu opadły.
                    pzdr
                    • naata Re: CIA Lepera 09.08.03, 12:06
                      Po licznych aferach, nowych ustawach, może zacząc się nowy 'rok' Orwella!
                      A może to już matrix?
                      • Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 10.08.03, 21:28
                        Niestety Naato,to nie Matrix,to rzeczywistość:( Myślę,że przerosła nas
                        wszystkich.Czy ktoś myślał o TAKIEJ Polsce kilkanaście lat temu?
                        • Gość: krysiaroz Re: CIA Lepera IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 21:35
                          Ostatnio cos ze mna sie dzieje. Nie ogladam telewizji, nie slucham radia, czuje
                          sie troche niedoinformowana ale co na chwile cos wlacze to mam dosc, ciagle to
                          samo tylko inna obsada. Tez kilka lat temu myslalam inaczej a teraz juz nic nie
                          mysle, napewno dlugo nie wytrzymam, no trzeba miec nadzieje.
                          • Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 10.08.03, 21:44

> Ostatnio cos ze mna sie dzieje. Nie ogladam telewizji, nie slucham radia,
                            czuje
                            >
                            > sie troche niedoinformowana ale co na chwile cos wlacze to mam dosc, ciagle
                            to
                            > samo tylko inna obsada. Tez kilka lat temu myslalam inaczej a teraz juz nic
                            nie
                            >
                            > mysle, napewno dlugo nie wytrzymam, no trzeba miec nadzieje.
                            ----------------------------------------------------------------------
                            Podobnie,jak ja.Na TV nie mam czasu,radio słucham w drodze do pracy,czytam
                            jedynie prasę i to też wybiórczo.Zaczynam zlewać na tych naszych polityków,
                            może właśnie o to chodzi?
                            • Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 10:55
                              Tak, czytam i czytam...nie dziwię się.
                              Przypominam sobie, jak kiedyś czytałam politykę, najbardziej fascynowało
                              czytanie między wierszami, po każdej lekturze zostawała iskierka nadziei, że
                              może wreszcie coś drgnęło, się zmieni.Potem przyszła Solidarność i nadzieja, i
                              resztę to już znamy. Teraz wszystko można przeczytać! to chyba dobrze? A może
                              jesszcze jakieś niespodzianki czekają?
                          • chetor Re: CIA Lepera 11.08.03, 12:25

> Ostatnio cos ze mna sie dzieje. Nie ogladam telewizji, nie slucham radia,
                            czuje
                            >
                            > sie troche niedoinformowana ale co na chwile cos wlacze to mam dosc, ciagle
                            to
                            > samo tylko inna obsada. Tez kilka lat temu myslalam inaczej a teraz juz nic
                            nie
                            >
                            > mysle, napewno dlugo nie wytrzymam, no trzeba miec nadzieje.

Też mam podobnie jeszcze kilka miesięcy temu nie opuszczałem, faktów,
                            wiadomości - teraz gdy nie obejrzę to nic straconego.

Krysiuroz! a miało już być NA PEWNO osobno :)
                            pzdr
                            • Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 21:38
                              ja czasami nawet słownikowi nie wierzę :)
                              • Gość: krysiaroz Re: CIA Lepera IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 22:24
                                Slownikowi nie, ale Chetorowi zawsze. Dzieki dobry czlowieku, moze jeszcze cos
                                ze mnie bedzie.
                                • Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 22:28
                                  Czy Wy się znacie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka