Gość: krysiaroz IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 00:09 Czy juz ktos z Was skorzystal, ciekawa jestem co z tego Centrum Informacji Aferalnej wyniknie. Pewnie jak zwykle reklama dla wodza, ale slupek mu kurcze rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 09:44 Słuchałam dzisiaj w porannych wiadomościach i przypomniała mi się /dobra kiedyś/ audycja "60 minut na godzinę" Marcina Wolskiego! Oj!!! nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać??? Pozdrawiam Krysieńkoroz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 06.08.03, 11:35 Kleper przechodzi samego siebie...Eeeee,tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:12 Oby nie zaszedł za daleko... to dopiero będzie nam do śmiechu... masz rację Eeee tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warionucha Re: CIA Lepera IP: 213.17.175.* 08.08.03, 00:24 Nie wiem, czy nie pisałem juz tego gdzies na forum - ale gdy widzę Leppera, to mam przed oczami ostatnie sceny "Folwarku zwierzęcego" Orwella. Dlaczego normalni ludzi, w tym politycy, podają mu rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:38 Bo są w "folwarku"...na palcach można wyliczyć tych, którzy są poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: CIA Lepera IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 10:30 Wlasnie, Naata super to ujelas, u nas tylko folwark, no z malymi wyjatkami. Ostatnio nawet prezydentowa zaczyna pasowac, nie wiem czy smiac sie czy co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 11:08 Wszystko to niby wiemy ale nasi "wybrańcy" odzwierciedlają/w jakimś sensie/ nas samych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warionucha Re: CIA Lepera IP: *.spray.net.pl 08.08.03, 18:41 Gość portalu: naata napisał(a): > Wszystko to niby wiemy ale nasi "wybrańcy" odzwierciedlają/w jakimś sensie/ nas > > samych... Wchodząc w szczegóły to ja mam tu trochę czyste sumienie, bo moich wybrańców nie ma w Sejmie od wielu wielu lat.... Niewielka to radość i przewrotna, ale zawsze... Jeszcze tylko par elat i będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warionucha Re: CIA Lepera IP: *.spray.net.pl 08.08.03, 18:39 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Wlasnie, Naata super to ujelas, u nas tylko folwark, no z malymi wyjatkami. > Ostatnio nawet prezydentowa zaczyna pasowac, nie wiem czy smiac sie czy > co??????? Plotki z wyższych sfer? A co Pani Jola K. robi ,że pasuje? nie znam tematu. poproszę o szczegóły ( moga byc pikantne!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 08.08.03, 20:02 Na pikantne szczegóły nie licz.My jesteśmy porządnym forum.:)) Wracając do Le-pera,zastanawiam się jaki stan posiadania (w sejmie) będzie miał przy najbliższych wyborach.Minie już chyba sporo czasu,aby niektórym wyborcom klapki z oczu opadły. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: CIA Lepera 09.08.03, 12:06 Po licznych aferach, nowych ustawach, może zacząc się nowy 'rok' Orwella! A może to już matrix? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 10.08.03, 21:28 Niestety Naato,to nie Matrix,to rzeczywistość:( Myślę,że przerosła nas wszystkich.Czy ktoś myślał o TAKIEJ Polsce kilkanaście lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: CIA Lepera IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 21:35 Ostatnio cos ze mna sie dzieje. Nie ogladam telewizji, nie slucham radia, czuje sie troche niedoinformowana ale co na chwile cos wlacze to mam dosc, ciagle to samo tylko inna obsada. Tez kilka lat temu myslalam inaczej a teraz juz nic nie mysle, napewno dlugo nie wytrzymam, no trzeba miec nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: CIA Lepera IP: 80.48.150.* 10.08.03, 21:44 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Ostatnio cos ze mna sie dzieje. Nie ogladam telewizji, nie slucham radia, czuje > > sie troche niedoinformowana ale co na chwile cos wlacze to mam dosc, ciagle to > samo tylko inna obsada. Tez kilka lat temu myslalam inaczej a teraz juz nic nie > > mysle, napewno dlugo nie wytrzymam, no trzeba miec nadzieje. ---------------------------------------------------------------------- Podobnie,jak ja.Na TV nie mam czasu,radio słucham w drodze do pracy,czytam jedynie prasę i to też wybiórczo.Zaczynam zlewać na tych naszych polityków, może właśnie o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 10:55 Tak, czytam i czytam...nie dziwię się. Przypominam sobie, jak kiedyś czytałam politykę, najbardziej fascynowało czytanie między wierszami, po każdej lekturze zostawała iskierka nadziei, że może wreszcie coś drgnęło, się zmieni.Potem przyszła Solidarność i nadzieja, i resztę to już znamy. Teraz wszystko można przeczytać! to chyba dobrze? A może jesszcze jakieś niespodzianki czekają? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: CIA Lepera 11.08.03, 12:25 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Ostatnio cos ze mna sie dzieje. Nie ogladam telewizji, nie slucham radia, czuje > > sie troche niedoinformowana ale co na chwile cos wlacze to mam dosc, ciagle to > samo tylko inna obsada. Tez kilka lat temu myslalam inaczej a teraz juz nic nie > > mysle, napewno dlugo nie wytrzymam, no trzeba miec nadzieje. Też mam podobnie jeszcze kilka miesięcy temu nie opuszczałem, faktów, wiadomości - teraz gdy nie obejrzę to nic straconego. Krysiuroz! a miało już być NA PEWNO osobno :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 21:38 ja czasami nawet słownikowi nie wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: CIA Lepera IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 22:24 Slownikowi nie, ale Chetorowi zawsze. Dzieki dobry czlowieku, moze jeszcze cos ze mnie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: CIA Lepera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 22:28 Czy Wy się znacie??? Odpowiedz Link Zgłoś