Gość: krysiaroz IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 21:43 podaje do wiadomosci starych forumowiczow, ze skrzynka dziala, czekam na wiadomosci.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Skrzynka dziala 22.08.03, 09:30 Wczoraj wysłałam wiadomość, ale ,chyba nie doszła. Nie doszła też do Chetora! :] Dziwy jakieś z tą pocztą!? :o Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Skrzynka dziala 22.08.03, 09:39 Krysiuroz podaj wreszcie swoja skrzynkę, konkrtenie napisz. Ja i Parkowy naprwde go nie znamy. Mamy juz dogadane spotkanie jutro !! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Skrzynka dziala IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 10:35 Chetor ja juz od wczoraj jestem umowiona z Parkowym, a jak z nim to z toba no nie? Wszystko gra. Napisalam wczoraj na skrzynke do Ciebie Naaty i Parkowego i tylko On jeden dal znac. Pozdrawiam do jutra do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Skrzynka dziala 22.08.03, 10:40 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Chetor ja juz od wczoraj jestem umowiona z Parkowym, a jak z nim to z toba no > nie? Wszystko gra. Napisalam wczoraj na skrzynke do Ciebie Naaty i Parkowego i > tylko On jeden dal znac. Pozdrawiam do jutra do zobaczenia. Ładnie ktoś się tu zabawia, no zobaczymy jutro. Jeśli się umówiła(e)ś to na pewno wiesz, że nastąpiła zmiana godzin, no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Skrzynka dziala IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 10:55 Chetor nie badz taki podejzliwy, kurcze ja wiem ze chcesz sie z nami spotkac i ja tez sie ciesze ale nie wszedzie widac myszy. Naata wczoraj byla i pisala i ja wiem ze godzina jest na pol zgadza sie i podalam w razie co po tej polowie jak nikt sie nie spotka to o calej podalam adres lub sklep nastepny lub nastepny , mnie tam znaja wiec mysle ze sie zobaczymy. Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś