Gość: krysiaroz IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 18:45 Nie ma juz wiklin, pusto i smutno, fakt pogoda nie dopisuje. Szkoda lata. Ale nie martw sie Naata obok jest kawiarnia calkiem, calkiem . Pozdrawiam:-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 19:00 Nie ma wiklin...szkoda, ale nie martw się, zima szybko zleci:)) Dobrze, że jesteś na miejscu, bo ja zupełnie nie wiem, gdzie teraz się chodzi. Kidyś był not, kiedys było kiedys he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Wikliny IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 14:47 Wszystkiego szkoda, a najbardziej wie o tym Parkowy. Ale nikt nie zaluje wiklin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:46 A Parkowy nic nie mówi he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:49 Ja żałuję, że nie zdążyłam być, he he, i poznać ... oj! ciekawa jestem! nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Wikliny IP: 80.48.150.* 28.09.03, 19:58 Kobiety,nie wymagacie odemnie za wiele?:-)Takie pytania kierować należy do Radzisza i Szweda.Maxen pewnie też wie gdzie obecnie się chodzi.Poczekajmy, niech wyżej wymienieni popiszą się propozycjami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 20:20 Ja tam się nie "wtrancam", ale Krysia Ciebie pytała... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Wikliny IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 22:58 Parkosiu, o co biega? jakie kobiety Cie atakuja, my przeciez wiemy z Naata gdzie sie mamy spotkac i w odpowiednim czasie bedziecie powiadomieni. Albo bedzie stala jedna pod pomnikiem albo dwie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 00:41 Tak właśnie, dokładnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wikliny 30.09.03, 10:05 Tak jak myśłałem, kobitki się dogadały i przestałem być mianowaną Centralą ;-) One to zmieniają zdanie !!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: Wikliny 30.09.03, 10:10 Jak to mawial mój nauczyciel matematyki z liceum: Kobieta zmienną jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 10:15 Czy znaczy, że zmieniał jak rekawiczki?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wikliny 30.09.03, 10:18 radzisz4 napisał: > Jak to mawial mój nauczyciel matematyki z liceum: Kobieta zmienną jest :)) O tym to i Wieszcz wieszczył ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:58 ...wieszczył ale swoje robił :) stąd wiedział że "zmienne" są he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wikliny 30.09.03, 14:15 Gdyby swojego nie robił, to by nie wiedział o czym ma wieszczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:25 Podejrzane to "wieszczenie", musiała któraś wieszczka go "zmienić", no i sie odgryzł... znaczy opisał albo sie "zwieszczył" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Wikliny IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:30 No pieknie sobie gaworzycie o tym wieszczeniu, tez chcialabym ale nie umiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:38 My już wiemy co nasza Krysia potrafi! :)) Niech taka skromna nie jest, bo sie czuję, jakbym przed orkiestrę wyszła :)) Odpowiedz Link Zgłoś