IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 18:45
Nie ma juz wiklin, pusto i smutno, fakt pogoda nie dopisuje. Szkoda lata. Ale
nie martw sie Naata obok jest kawiarnia calkiem, calkiem . Pozdrawiam:-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 19:00
      Nie ma wiklin...szkoda, ale nie martw się, zima szybko zleci:))
      Dobrze, że jesteś na miejscu, bo ja zupełnie nie wiem, gdzie teraz się chodzi.
      Kidyś był not, kiedys było kiedys he he he
    • Gość: krysiaroz Re: Wikliny IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 14:47
      Wszystkiego szkoda, a najbardziej wie o tym Parkowy. Ale nikt nie zaluje wiklin?
      • Gość: o n a Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:46
        A Parkowy nic nie mówi he he he
        • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:49
          Ja żałuję, że nie zdążyłam być, he he, i poznać ... oj! ciekawa jestem! nawet
          bardzo.
          • Gość: parkowy Re: Wikliny IP: 80.48.150.* 28.09.03, 19:58
            Kobiety,nie wymagacie odemnie za wiele?:-)Takie pytania kierować należy do
            Radzisza i Szweda.Maxen pewnie też wie gdzie obecnie się chodzi.Poczekajmy,
            niech wyżej wymienieni popiszą się propozycjami.
            pzdr
            • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 20:20
              Ja tam się nie "wtrancam", ale Krysia Ciebie pytała... :))
            • Gość: krysiaroz Re: Wikliny IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 22:58
              Parkosiu, o co biega? jakie kobiety Cie atakuja, my przeciez wiemy z Naata
              gdzie sie mamy spotkac i w odpowiednim czasie bedziecie powiadomieni. Albo
              bedzie stala jedna pod pomnikiem albo dwie.:-)
              • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 00:41
                Tak właśnie, dokładnie ;-))
                • chetor Re: Wikliny 30.09.03, 10:05
                  Tak jak myśłałem, kobitki się dogadały i przestałem być mianowaną Centralą ;-)
                  One to zmieniają zdanie !!!
                  pzdr
                  • radzisz4 Re: Wikliny 30.09.03, 10:10
                    Jak to mawial mój nauczyciel matematyki z liceum: Kobieta zmienną jest :))
                    • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 10:15
                      Czy znaczy, że zmieniał jak rekawiczki?? :)
                    • chetor Re: Wikliny 30.09.03, 10:18
                      radzisz4 napisał:

> Jak to mawial mój nauczyciel matematyki z liceum: Kobieta zmienną jest :))

O tym to i Wieszcz wieszczył ;-)
                      pzdr
                      • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:58
                        ...wieszczył ale swoje robił :) stąd wiedział że "zmienne" są he he he
                        • chetor Re: Wikliny 30.09.03, 14:15
                          Gdyby swojego nie robił, to by nie wiedział o czym ma wieszczyć ;-)
                          • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:25
                            Podejrzane to "wieszczenie", musiała któraś wieszczka go "zmienić", no i sie
                            odgryzł... znaczy opisał albo sie "zwieszczył" :))
                            • Gość: krysiaroz Re: Wikliny IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:30
                              No pieknie sobie gaworzycie o tym wieszczeniu, tez chcialabym ale nie umiem :-)
                              • Gość: naata Re: Wikliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:38
                                My już wiemy co nasza Krysia potrafi! :)) Niech taka skromna nie jest, bo sie
                                czuję, jakbym przed orkiestrę wyszła :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka