cuski 01.02.06, 03:38 Moi Drodzy ! Zblizaja sie WALENTYNKI, wiec moze z tej okazji urzadzimy sobie jakas walentynkowa impreze radiowa, co Wy na to ??? PS. Czekam na Wasz oddzew )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiaa3 Re: Wkrotce WALENTYNKI !!! 01.02.06, 08:47 Niespodzianką jest to ,jak ktoś nieznajomy przesyła serduszka. Ja tak miałam w zeszłym roku i nadal nie wiem kto to był. Ubaw miałam na całego))))) "diamond cuts diamond" Odpowiedz Link
bolek2006 Ok! Walentynki... 02.02.06, 07:37 Ok. Walentynki. Ja mam dosc. Why? Dlaczego ciagle JAAAAAAA???????????? Panienki, panie, dziewice i te "evkopodobne". Dlaczego ja ciagle mam dawac dostajac WALA we zamian ? No nieee ja spieprzam do BARNES & Noble tego dnia. Zakopuje sie w ksiazkach. PROOOOOOOOOTEEEEESTUUJE !! RAtunkuuuuuuQqquuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
cuski Bolek 02.02.06, 15:37 Bolek, w tym watku chodzilo mi o radiowe Walentynki... no wiesz, pozdrowionka, cieple, czule slowka... nie wierze, ze nie masz przynajmniej jednej bliskiej osoby (plci przeciwnej), ktorej nie chcialbys w tym dniu powiedziec, co do niej czujesz PS. Pomysl nad tym Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Wkrotce WALENTYNKI !!! 02.02.06, 22:16 cuski napisał: lepiej nie nie nawdze tego dnia jakos nie mam czego swietowac chetnie sie upije i pojde spac o mnie zapomniala moja walentynka i tyle wy sie bawcie i spedzcie ten czas z ukochana os buziaki > Moi Drodzy ! > Zblizaja sie WALENTYNKI, wiec moze z tej okazji urzadzimy sobie > jakas walentynkowa impreze radiowa, co Wy na to ??? > > PS. Czekam na Wasz oddzew )) Odpowiedz Link
cuski Magda 02.02.06, 22:33 Magda, jak Twoja Walentynka zapomniala o Tobie, to zawsze mozesz sie przypomniec, w koncu po to jest ten dzien Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 02.02.06, 23:26 tomek ja nie mam nikogo i tyle czemu nikt nie moze tego zrozumiec zreszta to jest zwykly dzien przylazd do nas od was z ameryki glupiej Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: Magda 03.02.06, 08:54 magdeczka27 napisała: > tomek ja nie mam nikogo i tyle czemu nikt nie moze tego zrozumiec zreszta to > jest zwykly dzien przylazd do nas od was z ameryki glupiej Dlaczego głupiej? A chcesz tam lecieć! To jest naprawdę miły dzień. Jeżeli nie masz nikogo ( czemu się nie dziwię -przy takiej złosliwości),to może ktoś Ci zrobi niespodziankę? Tylko czekaj albo Ty komuś wyślij też będzie dobrze. Odpowiedz Link
mysza_81 Wkrotce WALENTYNKI.... 12.02.06, 17:56 Wkrotce WALENTYNKI-oj,to za dwa dni))Gdzie ja wtedy bede?Sa ferie od poniedzialku,a ja zapierniczam na uczelnie:/Kochane badania,ktore i tak nie wychodza,hehehehe.Jak ja to lubie)) A co do imprezy walentynkowej na naszym radio,to jestem za....mysle,ze ludziska beda zadowoleni,a ja pewnie bede w innej rzeczywistosci niz Forum,czat i radio Odpowiedz Link
cuski A ja akurat w Walentynki... 13.02.06, 06:15 A ja akurat w Walentynki zmieniam prace... oj zapowiada mi sie zamiast milosnego - nerwowy dzien Odpowiedz Link
mysza_81 A ja uparlam sie i jutro... 13.02.06, 22:10 A ja uparlam sie i jutro mam wolneTakze troche sie podkuruje,bo mnie cosik dzisiaj gardelko boli i zmobilizuje sie polubic kompa,bo cos mnie nie ciagnie tutaj...chyba za duzo mam na glowie PS.A co do pracy,to zmieniasz na lepsza czy na gorsza? Odpowiedz Link
cuski Mam nadzieje, ze na lepsza :) 13.02.06, 22:47 Mam nadzieje, ze na lepsza PS. Mnie tez od wczoraj cosik gardelko boli Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Mam nadzieje, ze na lepsza :) 13.02.06, 22:52 Bedzie lepiej PS.A bolace gardelko jest chyba zarazliwe nawet przez kompa,wiec nie dziwota Odpowiedz Link
tomziczek Już Walentynki... 14.02.06, 09:29 U nas Walentynki właśnie się zaczęły. Wymiana kartek i walentnkowych upominków już się odbyła, ku dużej radości mojej córy Przy okazji najlepsze życzenia "Happy Valentine's Day!" dla forum Chicago od forum Londyn Odpowiedz Link
cuski Tomziczek 14.02.06, 13:50 Tomziczek, serdecznie dziekuje w imieniu wszystkich uzytkownikow CHICAGO Forum Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Już Walentynki... 14.02.06, 14:36 tomziczek napisał: > U nas Walentynki właśnie się zaczęły. Wymiana kartek i walentnkowych upominków > już się odbyła, ku dużej radości mojej córy > Przy okazji najlepsze życzenia "Happy Valentine's Day!" dla forum Chicago od > forum Londyn hej z tek strony chrumpolek z londynu ja rowniez przywitalam milutko ten dzien zycze wszystkiego naj duzo milosci Odpowiedz Link