dardetka 17.11.04, 14:27 kobiety, ile po niej schudłyście??? Bo trzeba mi dopingu w postaci rejestru efektów ;-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petrea Re: dieta od Br0mby 17.11.04, 14:34 To dopiero trzeci dzień. Napisze pod koniec tygodnia :) Odpowiedz Link
dardetka Re: dieta od Br0mby 17.11.04, 15:22 cytuję z innego wątku: >>>diete ta znalazlam kilka lat temu w gazetce "jestem". Byl tam wywiad z Malajkatem i pani pytala go w jaki sposob chudnie do roli na przyklad i on zapodal tam ta dietke. Wyglada ona tak: 7 - szklanka herbaty bez cukru (kawa chyba tez moze byc, ja pilam z mlekiem chudym) 9 - jajo na twardo bez soli niestety 11 - 10 dkg sera bialego chudego, albo serek topiony, albo 10 dkg jakiejs chudej wedliny najlepiej drobiowej 13 - miesko gotowane bez soli (moze byc w takim wywarze warzywnym) 15 - pol kilo jablek 17-18 - jajo + szklanka soku pomidorowego , albo kieliszek wina czerwonego wytrawnego No i duzo pic, wody niegazowanej I tyle :) Wyprobowalam na sobie i schudlam chyba ze 4 kg Powodzenia :) Odpowiedz Link
petrea Re: dieta od Br0mby 18.11.04, 08:17 Już czwart dzień, a mnie ubyło jakieś 1,5 kg. Wrrrr, mało Ale wczoraj miałam trochę zajęć, popołudniowe posiłki się przesunęły, skończyło się na jabłkach, a zamiast ostatniego jajka tylko sok pomidorowy. Na jako za późno już by było, a poza tym już by się nie zmieściło :))) Jedno na pewno dobre: żoładek mi się skurczył i już tak bardzo mnie nie ciągnie do chleba. A do słodoczy wcale! Odpowiedz Link
albertyna45 Re: dieta od Br0mby 23.11.04, 16:26 Mam pytanie do BrOmby: czy podczas tej, tzw. "diety Malajkata", można pić herbatki (mam na myśli czerwona i zieloną - a nie czarną)czy tylko wodę???? Postanowiłam spróbować. Dzięki. A. Odpowiedz Link
patkag Re: dieta od Br0mby 24.11.04, 00:10 dziewczyny a zastanawialyscie sie co po tej diecie? jak utrzymac zrzucone kg? ja sie nie chce czepiac ale moze tak pomyslec troche dalej niz te pare dni... P. Odpowiedz Link
albertyna45 Re: dieta od Br0mby 24.11.04, 09:20 Patkag, ależ naturalnie, ja na diecie jestem cały czas. Po prostu waga stnęła i muszę mieć jakiegoś kopniaka, doping. To nie jest tak, że tylko te 7 dni i koniec. Odpowiedz Link
nikanik Re: dieta od Br0mby 24.11.04, 09:34 ja piję teraz tylko herbaty - zieloną, czerwoną, różne owocowe - jest mi za zimno żebym przetrwała na wodzie mineralnej. Piję litry herbat w ciągu dnia. prawdą jest to że stosując tą dietę nie można patrzeć na jajka.... ja nie mogę, obojętne pod jaką postacią! Odpowiedz Link