if_ona 29.06.04, 22:44 to akurat wiem - Ścinawska. Wiem, ze z zewnatrz baardzo ciekawie wyglada.. A w srodku? Ktoś był? Ja moze w czwartek zawitam.. www.lubin.pl/?exid=488 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Byłam i jadłam 01.07.04, 22:53 W środku wystrój przyjemny. Od stołow do stolików, od krzeseł do kanap.. Sterylnie czysto - to mi sie podoba ;)) Obsługa miła.. Menu rozbudowane - od sniadań do kolacji. Wybór napojów rownie znakomity ;) 0,5 l Żywca beczkowego 5 zł ;) Skusiłam sie na Penne Vegetariana (chyba 11 zł) - makaron z warzywkami ;) Mocno przyprawione, ale do strawienia ;) Nastepnym wybiore risotto lub nalesniki. Dobrze, że w karcie są dania bezmiesne ;) Co mi sie nie spodobało? Przed klientem ląduje najpierw prostokatna podkładka, a dopiero potem talerz z zamówionym daniem. Skojarzyło mi sie to z przedszkolem ;)) Aż człowieka kusi by na złość popaćkać stół :P Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona korekta ;)) 01.07.04, 22:55 if_ona napisała: > Nastepnym RAZEM wybiore risotto lub nalesniki. Odpowiedz Link Zgłoś