mamabruna 11.10.04, 10:18 Czy mozecie kogoś polecić? Bedę wdzięczna z wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afonia Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 27.10.04, 14:55 Witam Cię jeśli mogę kogoś polecić to klinikę Euro dent w Obornikach ja tam zakładałam aparacik i jestem zadowolona z ich obsługi, nim się zdecydowałam obdzwoniłam połowę Poznania ale ceny aparatów mnie przeraziły w Euro cena aparatu wynosi 1350 zł za 1 łuk. Pierwsza wizyta z wyciskiem kosztuje 90 zł i nie zawsze są wymagane zdjęcia rentgena. Orto w Euro jest doktor Lewandowski i pracuje również w Poznaniu ale niestety nie wiem gdzie. Odpowiedz Link
just92 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 27.10.04, 20:59 dr Lewandowski przyjmuje też w DENS'ie na Gwarnej. Ale czy to ten sam? Może ktoś wie? Odpowiedz Link
afonia Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 28.10.04, 12:34 Nie wiem czy to ten sam ale we wtorek idę na wizytę to się spytam i wam odpowiem Odpowiedz Link
hubcio3 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 10.11.04, 18:52 A ja akurat odradzam dr Lewandowskiego z Dens-a.. Facet najpierw przedstawił mi dwa warianty leczenia do wyboru, a gdy juz sie zdecydowałem to zmienil zdanie i stwierdzil, ze widzi tylko jeden wariant.. Na obiecany model zębów po leczeniu czekałem zamiast umówionego tygodnia az pięc tygodni. W sumie jego wahanie kosztowalo mnie ok 1,5 miesiąca opóźnienia i wiele nerwów.. Efekt był taki, że poprostu zmieniłem orto, bo nie wyobrażałem juz sobie dalszej współpracy z niesłownym doktorem. Nadmienie tylko, ze plan leczenia był oparty o model i zdjęcie rtg. Jeli slysze ze ktos zaklada aparat bez zdjecia rtg, to mnie sciska. Przeciez to jest podstawa!!! Odpowiedz Link
hubcio3 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 10.11.04, 18:55 Aha.. W Poznaniu dobry jest dr Kurzawski oraz dr Sitarek-Madej, ale ona jest strasznie droga.. Mozesz tez sie skonsultowac Pod Lipami u dr Wojciechowskiej. Powodzenia! Odpowiedz Link
just92 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 11.11.04, 16:32 No właśnie, na mnie dr Lewandowski (Dens) też nie zrobił dobrego wrażenia. Totalny chaos. Mimo umówionej wizyty miał dla mnie jakieś 3 min. a mnie chodziło o konkretną konsultację, poradę na podstawie której chciałabm podjąć ostateczną decyzję zakładać aparat czy nie. Wstępnę określenie ile i które zęby trzeba wyrwać. Chyba nie wymagałam cudów? Nie dowiedziałam się w zasadzie nic. Może tylko tyle, że nie wyobraża sobie współpracy z tak "zakręconym" lekarzem. Hubcio3, a Ty ostatecznie do jakiego orto chodzisz? Odpowiedz Link
hubcio3 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 11.11.04, 21:18 No ja wybrałem Kurzawskiego. Chciałem do tej Sitarek - Madej, ale jest potwornie droga, a terminy oczekiwania były wielomiesieczne. Dość czasu straciłem przez dr Kurzawskiego, wiec poszedłem tam gdzie szybciej i póki co jestem zadowolony. Nazwisko dr Kurzawskiego podała mi jedna ortodontka, która nie podjęla sie leczyc mojego przypadku oraz inny dentysta. Skoro mial takie rekomendacje, a cennik podobny do dr Lewandowskiego, to zdecydowałem sie na niego. Pozdry:) Odpowiedz Link
proaps85 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 23.10.15, 12:34 A czy mogłabym prosić o aktualne namiary do dr Kurzawskiego? Internet podaje,że przyjmuje na Słowackiego i na Szamarzewskiego w Poznaniu, ale żaden numer nie jest poprawny. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link
hubcio3 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 12.11.04, 11:06 Oczywiście czas straciłem przez dr Lewandowskiego. A Kurzawskiego sobie chwale. Sorki za pomylke, ale to pewnie przez to obżarstwo świętomarcińskie hehe Odpowiedz Link
aandzik1 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 12.11.04, 11:12 to ja wam zaproponuję dobrego orto 50 km od Poznania, ale ze wzgledu na ceny warto dojechac chyba ;) Odpowiedz Link
goha67 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 14.11.17, 23:41 Idź zdecydowanie do sobotadent (sobotadent.pl/). Właśnie zakończyłem tam leczenie ortodontyczne i moge polecić z ręką na sercu! pełna profeska i jeśli ktoś chce mieć rzeczywiście raz a dobrze zrobione leczenie ortodontyczne to tylko tam. A co najważniejsze leczą bez usuwania zębów a gdzieś indziej chcieli mi już wyrywać w innym gabinecie. Dobrze zrobiłam że poszłam tu bo inaczej musieliby mi implant wczepiać w miejsce usunięcia zęba. nie ryzykujcie swoich zębów! Polecam wszystkim ten gabinet raz jeszcze a jeśli kogoś nie przekonałam musicie się tam przejść Odpowiedz Link
natalia880 Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 20.11.17, 18:35 Ja też leczyłam się w sobotadent.pl/. Uważam że najlepsza klinika ortodontyczna w poznaniu! Odpowiedz Link
przejurek Re: Dobry ortodonta w Poznaniu 26.04.18, 07:12 Jeśli chodzi o ortodontę to najlepiej jest polegać na znajomych, którzy leczyli się u niego. Jest to najlepsze polecenie. Ja natomiast mogę Ci polecić w Poznaniu sklep w którym kupisz wszystkie niezbędne produkty jak pasty płyny i szczoteczki ortodontyczne. My w tym sklepie profilactica.pl zaopatrujemy cała nasza rodzinkę. Mamy zęby zdrowe bez próchnicy i bez kamienia nazębnego. Po zdjęciu aparatu ortodontycznego nie meileismy charakterystycznych odwapnien. Odpowiedz Link