Dodaj do ulubionych

dobry ortodonta w Poznaniu

08.07.05, 12:17
Przeczytalam caly watek "Biala lista ortodontow" ale niestety nie znalazlam
zadnych danych o Poznaniu.
Bede ogromnie wdzieczna za informacje... :)
Obserwuj wątek
    • zorka7 Re: dobry ortodonta w Poznaniu 08.07.05, 13:34
      Polecam doktora Musiała z ul. Bogusławskiego 6 (tyły szpitala św. Rodziny).
      Facet jest super kontaktowym osobnikiem, do tego niezły fachowiec i chyba
      najtanszy w Poznaniu jeśli chodzi o aparaty (za łuk ceramiczny zapłaciłam
      tydzień temu 1800 zł, montowanie, wizyta, wosk - gratis).
      • malami201 Re: dobry ortodonta w Poznaniu 08.07.05, 15:41
        Dr Mateusz Kurzawski, ul.Szamarzewskiego (zaraz przy skrzyzowaniu z ul.Polną)
        tel. 602 746 983; 1500 zł łuk metalowy, 50 zł za wizytę z dwoma łukami.
        Odradzam z całego serca Dr Lewandowskiego z Densa na Gwarnej-facet sam nie wie
        jak leczyć, co chwila zmienia zdanie. Uważaj na Dr Wojciechowską z os. Pod
        Lipami - lubi dużo rwać i eksperymentować;-) Koleżance wydłużyła przez to
        leczenie o 6 miesięcy, bo testowała na niej jakieś wynalazki (takie haki
        zamiast półki podniebnej, ale i tak skończyło sie na półce). Fakt, że obniżyła
        cenę leczenia (aparat porcelanowy 1 łuk-1500zł, a nie 2000zł), ale 4 ekstrakcje
        były:-( W dodatku na początku powiedziała dziewczynie, że rwać będzie piątki, a
        w końcu rwała czwórki, no i koleżanka wygląda teraz strasznie szczerbato:-(
        Oprócz tego koeżanka ma co chwila jakieś awarie, a ja jeszcze żadnej nie
        miałam. Wojciechowska kasuje 80 zł za wizyte z dwoma łukami. W Poznaniu jest
        jeszcze dobra dr Sitarek - Madej, poszukasz w książce tel.
        • ortodonta Re: dobry ortodonta w Poznaniu 08.07.05, 15:57
          Dr Małgorzata Sitarek Madej - polecam.
          • varna771 Re: dobry ortodonta w Poznaniu 24.11.05, 17:00
            Co prawda mam juz sciągniety aparat,ale polecam w Poznaniu Dr Kamile Kocent ul
            Norwida 10 .Jest to prywatna klinika Nordent tel:848-36-57.
            Jeden łuk kosztuje 1500 zł ,wizyty comiesieczne 100zł .Nosiłam aparat 2 lata
            wyszło mi ok 7000 zł

• kasialee Re: dobry ortodonta w Poznaniu 11.03.06, 19:07
        dołączam się do opinii o doktorze Musiale. rewelacyjny człowiek i, co
        najważniejsze, fachowiec! półtora roku temu zakładał aparat mojej siostrze, dwa
        dni temu mnie ;) siostra nie miała większych problemów, leczenie idzie świetnie,
        przed wakacjami powinna już ściągać aparat, wyjdzie mniej więcej rok i siedem
        miesięcy noszenia. wynik niezły.
        doktor nie eksperymentuje, cierpliwie odpowiada nawet na głupie pytania (dość
        ciekawska byłam), jest bardzo sympatyczny. polecam z czystym sercem.
        • inesdolores Re: dobry ortodonta w Poznaniu 28.09.06, 13:08
          Witam. czy ktoś mógłby mi podać nr do dr Musiała? Byłabym wdzięczna bo jakoś
          nie mogę znaleźć w książce telefonicznej..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka