toulaa 28.01.04, 03:50 no, gdzie, ach gdzie jest taka górka? Mieszkam na tyłach podstawówki. Dzięki za info!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: górka na sanki 28.01.04, 08:37 Zawsze chodziliśmy na sanki na górę w lesie, w Dziekanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: górka na sanki 28.01.04, 09:57 sloggi napisał: > Zawsze chodziliśmy na sanki na górę w lesie, w Dziekanowie. ale gdzie to konkretnie? Możesz napisać? a bliżej nic nie ma:(( toulaa_ łomiankowska_od dwóch_lat Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: górka na sanki 28.01.04, 11:36 Górka jest w dziwnym miejscu. Jadąc Konopnickiej do szpitala, wjeżdzasz w las, asfalt odbija lekko w prawo, a Ty jedziesz prosto, na pierwszej krzyżówce w lewo. Tam jest taka polanka i od niej idzie pod górkę ścieżka - pierwsze dwa pagórki są niskawe (jak masz małe dzieci to w sam raz), trzecia górka jest bardzo w porządku, dzieciaki z osiedla przy szpitalu zawsze tam chodzą z sankami. Patrząc od Kolejowej to te górki są za Inst. Ekologii PAN. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: górka na sanki 28.01.04, 12:51 sloggi napisał: > Górka jest w dziwnym miejscu. > Jadąc Konopnickiej do szpitala, wjeżdzasz w las, asfalt odbija lekko w prawo, > a Ty jedziesz prosto, na pierwszej krzyżówce w lewo. Tam jest taka polanka i od > > niej idzie pod górkę ścieżka - pierwsze dwa pagórki są niskawe (jak masz małe > dzieci to w sam raz), trzecia górka jest bardzo w porządku, dzieciaki z osiedla > > przy szpitalu zawsze tam chodzą z sankami. > Patrząc od Kolejowej to te górki są za Inst. Ekologii PAN. Baaardzo Ci dziękuję za wyczerpujące informacje:)) A może forumowicze spotkają się tam każdy z jakimś " jabłkiem", czy czymś takim?:) Odpowiedz Link Zgłoś
white_caps Re: górka na sanki 05.02.04, 04:16 toulaa.. "swiat jest maly".Lomianki:3/4 to moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: górka na sanki 05.02.04, 08:22 Masz ogromną rodzinę - 12 tysięcy ludzi, no no. Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: górka na sanki 28.01.04, 16:49 Z opisu to mi wychodzi, że moje dziewczyny zjeżdżają z tej samej górki :) tyle, że nie w tym tygodniu bo Mysia choruje :( Pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś