krzysiom1 01.05.10, 11:20 Pogoda do kitu a supermarkety wszystkie zamknięte:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabbu Re: Straszne!!! 01.05.10, 12:14 Chciałem uczcić Święto Pracy pracą w ogródku i nie mogę. Więc w wolnej chwili zastanawiam się, jakby tu zostać jakąś gwiazdą :) muzyka.wp.pl/gid,568691,title,Zobacz-ile-zarabiaja-gwiazdy-Tylko-nas-dwoje,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Straszne!!! 01.05.10, 12:29 drabbu napisał: > Chciałem uczcić Święto Pracy pracą w ogródku i nie mogę. Miałam ten sam zamiar. :/ Wobec tego skoro Tylko-nas-dwoje może zostać gwiazdą, to się przyłączam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Straszne!!! 01.05.10, 15:11 Już przestało padać. I zrobiłem dobry obiad, teraz cieszę się nową książką ,,ZAGINIONY SYMBOL,, . MIMO WSZYSTKO DZIŚ JEST ŚWIĘTO DLA LUDZI PRACY. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Straszne!!! 01.05.10, 21:45 1 maja to święto związkowców zawodowych i socjalistów, którzy dziś, jak każdego innego dnia opieprzają się w miarę możliwości. Prawdziwi ludzie pracy zaś pracują, takie święto im nie jest do niczego potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Straszne!!! 02.05.10, 09:06 lomek2 napisał: > 1 maja to święto związkowców zawodowych i socjalistów, którzy dziś, jak każdego > innego dnia opieprzają się w miarę możliwości. Prawdziwi ludzie pracy zaś > pracują, takie święto im nie jest do niczego potrzebne. > Dziwne, słyszałem że Marszałek wywodził się z PPS. Więc i on obchodził to święto. I jest ono , nie tylko socjalistryczno-komunistyczno-związkowym świętem. Ja obchodzę ,i dobrze mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś