Dodaj do ulubionych

Ło Boże!!!

22.05.10, 13:15
Na tym forum tego typu wątki:

"Burmistrz niepotrzebnie wprowadza panikę", są jak 4 worki z piaskiem na wale.
W obliczu potencjalnego zagrożenia - pomagają jak zaklinanie rzeczywistości, co oznacza skuteczność na poziomie ZERO!

Dziękujemy za podobne wpisy. A autorzy?
Autorzy to typowi frajerzy.

Oni zawsze znajdą odpowiedni moment do rozbryzgiwania politycznego gówna dookoła. Oni nie zauważają białych prześcieradeł na dachach, "niekominiarzy" na kominach, śmigłowców nad dachami, łódek między domami w innych regionach kraju.
Dla nich termin antycypacja = panika.

Żal mi tych bezmózgowców.
Obserwuj wątek
    • brycezion Re: Ło Boże!!! 22.05.10, 13:41
      Jojcorz - przypomnij sobie co pisałeś, gdy była mowa o konieczności wzmacniania
      wałów. "Bicie piany", "Polska stepowieje"...
      • jojcorz Re: Ło Boże!!! 22.05.10, 14:14
        Nigdy nie pisałem że o dobry stan wałów nie należy ustawicznie dbać. Tego mi nikt zarzucić nie może.

Pisałem w sprawie obwodnicy po wale, a to już inna para kaloszy. Tutaj, poza wątpliwym wzmocnieniem wałów (estakady na palach?), dochodziło do głosu liczenie się z Przyrodą. Natura 2000, KPN, migracja zwierzątek, koszty inwestycji i jej hipotetyczny początek widziany w perspektywie lat kilku(nastu?).
        O tym pisałem.
        • brycezion Re: Ło Boże!!! 22.05.10, 20:46
          No to przeczytaj swój post z dn.15.11.09 godz.9.06 w wątku "Wały wiślane".
          • jojcorz Re: Ło Boże!!! 23.05.10, 00:46
            brycezion napisał:

> No to przeczytaj swój post z dn.15.11.09 godz.9.06 w wątku "Wały wiślane".

Szukałem, przecież pamiętać nie muszę i ... znalazłem nic. Zacytuj proszę z
            odnośnikiem do wątku. To takie proste gdy zna się datę, godzinę i temat wątku.
            • brycezion Re: Ło Boże!!! 25.05.10, 07:20
              Poniżej cały wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka