sibeliuss 18.09.10, 14:55 Jest taki przybytek? Był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalabamaa Re: Sauna w Łomiankach? 18.09.10, 21:53 W ICDSie jest :) osobiście nie byłam, był mój Tata z moim synem, po basenie zazwyczaj ją odwiedzają. Odpowiedz Link Zgłoś
wolo_p Re: Sauna w Łomiankach? 19.09.10, 05:11 "Sauna-jest to swoista forma przeżywania świata". Ta w ICDSie nie kwalifikuje się do powiedzenia tego o niej. Nie ma miejsca do wypoczynku pomiędzy poszczególnymi wejściami, nie ma tak naprawdę infrastruktury prawdziwej sauny. Jest tylko "piec". Mnie też czasami wystarcza. Myślę jednak, że w tak dużym objekcie można zrobić sauę z prawdziwego zdażenia. Na chwilę obecną zasuwam na "Warszawiankę". Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Sauna w Łomiankach? 19.09.10, 10:06 catalabamaa napisała: > W ICDSie jest :) osobiście nie byłam, > Tamta o której piszesz to "pikuś" w porównaniu z sauną grupową na sali koncertowej ICDS w w gorący dzień albo parny wieczór. Jedyne w swoim rodzaju klima z nadmuchem przegrzanego powietrza z nad dachu do sali. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Sauna w Łomiankach? 04.12.10, 18:08 Chyba czas się wygrzać i nieco wyluzować. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Sauna w Łomiankach? 06.12.10, 18:23 I czas wrócić do normalności. Ten wątek chyba jest lepszy niż grzanie głowy nad klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_79 Re: Sauna w Łomiankach? 06.12.10, 22:37 Jesli szukasz dobrej lazni polecam laznia klub na pulawskiej. JEdno z lepszych miejsc w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś