Dodaj do ulubionych

Radny KŁódkiewicz

25.10.10, 20:37
Ktoś napisał wierutną bzdurę o Radnym. Nie bronię go , ale:

Chamskim jest oczernianie Człowieka kimkolwiek i z kądkolwiek jest.

BY BYĆ RADNYM ,NIE MOŻNA BYĆ KARANYM. Chwyt poniżej pasa, inaczej chwyt depresyjny/poniżej poziomu bagna/
A zdaje się że Radnym Kłódkiewicz jest - znaczy że nie był ukarany.
Obserwuj wątek
    • sparrow.jack Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 09:39
      Jest taka instytucja jak zatarcie skazania. Poszukaj w kodeksie. Albo w google. To ci wszystko wyjaśni.

• corner111 Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 11:24
        Raz popełniony błąd przygniata przez lata. Prawo przebaczyło sparrow, czy my możemy również?
        • stefanprawo Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 12:31
          To ten sam radny,który próbuje (mniej lub bardziej udanie) swoich sił w deweloperce w skali mikro? ( domydomy.pl)
          • nii-dea Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 13:23
            A jednak dobrze gdy w polityce są ludzie o nieposzlakowanej opinii, bez przeszłości "kryminalnej" i takichże wątków w życiorysie, mówię ogólnie, a nie konkretnie, przykłady niestety wokół w tzw. wielkiej polityce znaleźć łatwo. Póki co, marzenia ściętej głowy...

W niektórych przypadkach to oczywiście czarny PR, niemniej jednak warto, aby potencjalny kandydat na polityka w skali lokalnej i tej ogólnokrajowej, a nawet unijnej miał czyste ręce, a przede wszystkim czyste (ale nie wyprane) sumienie.
            • romek501 Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 13:55
              nii-dea napisała:

> warto, aby potencjalny kandydat na polityka w skali lokalnej i tej ogólnokrajowej, a nawet u
              > nijnej miał czyste ręce, a przede wszystkim czyste (ale nie wyprane) sumienie.

Ale też trzeba dawać ludziom szansę na poprawę błędów i wierzyć, że potrafią się zmieniać, wyciągać wnioski
              Wiem co mówię. Jak sobie siebie przypomnę z młodości, to czasem się dziwię, że w ogóle ktoś normalny ze mną rozmawia.
              • kmsanczia Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 14:01
                Niewątpliwie na każdego coś by się znalazło i każdy zasługuje na drugą szansę, ale jednak nie każdy popadał w konflikty z prawem. Szkoda, że to właśnie w polityce tacy ludzie potem szukają miejsca, bo mamy to co mamy. (nie odnoszę się do tego konkretnego przypadku, bo nie wiem czy to prawda).
                • pwz90 Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 14:03
                  Radny został pomówiony, na razie tyle.
                  • neptun666 Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 14:28
                    Odpowiadasz na:
                    pwz90 napisał:

> Radny został pomówiony, na razie tyle.

Pewnie tak, nie zabieram głosu bo nie znam sprawy dla mnie facet jak każdy inny.

Panie Wołyński na kogo Wy szykujecie haki?
                    Na bazarku podobno wiedzą? podzieli się pan z nami.
                    • sparrow.jack Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 14:37
                      Czy był kiedykolwiek skazany - nie wiem. Ale nawet, jeśli był, to, jak wyżej napisane, mogło dojść do zatarcia skazania, więc jakby nie był. Ale do czego doszło tak naprawdę - pewnie się nie dowiemy.
                      • boruta24 Re: Radny KŁódkiewicz 26.10.10, 14:56
                        Bardzo niepodoba mi się takie działanie. Opluć kogoś i później odkręcać bojąc się odpowiedzialności. Ja na miejscu radnego nie zastanawiałbym się co robić z takim wpisem.
                        Naprawdę można kogos krytykować, można napisać, że się go nie lubi, można napisać nie zgadzam się z jego średniowiecznymi poglądami itp. Istnieją chyba jakieś granice. Pisanie takich rzeczy to jest chyba poniżej jakichkolwiek standartów, ciekawe kto to napisał?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka