Dodaj do ulubionych

Do I look like a ...

30.11.10, 11:01
Kandydat TD powinien przed lustrem, ze swoją ulotką wyborczą w ręce, zadać sobie trzy pytania:
1. Czy ja , Tomasz Henryk Dąbrowski od trzynastu lat kieruję z sukcesem dużą firmą ?
2. Czy firma którą ja, Tomasz Henryk Dąbrowski kieruję zatrudnia ponad 200 osób ?
3. Czy w firmę którą kieruję obecnie modernizujemy i wprowadzamy najnowsze technologie i systemy zarządzania ?
Obserwuj wątek
    • qaz2510 Re: Do I look like a ... 30.11.10, 11:12
      równie dobrze mozesz zadac pytanie z innej beczki (nie dotyczące p.Dąbrowskiego)

czy kradzież można nazwać wypożyczeniem?

dla mnie nie można, tak jak na pozostałe Twoje pytania też bym odpowiedział NIE, ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia (prawda?:) )
      • justus0407 Re: kto kłamie, łatwo ustalić 02.12.10, 20:04
        Kandydta TD , gdyby chciał ustalić kto kłamie i kto powinien iść do spowiedzi, powinien stanąć porzed lustrem z TŁ , przecztać co o sobie napisał i następnie zadać sbie te pytania:
        1. Czy ja , Tomasz Henryk Dąbrowski od trzynastu lat kieruję z sukcesem dużą firmą ?
        2. Czy firma którą ja, Tomasz Henryk Dąbrowski kieruję zatrudnia ponad 200 osób ?
        3. Czy firma, którą kieruję obecnie modernizuje się i wprowadzamy najnowsze technologie i systemy zarządzania ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka