Dodaj do ulubionych

Ale PO zatkało ...

06.12.10, 23:36
Oto wyniki wyborów na stronie Urzędu Miasta:

"2010-12-06 Wyniki wyborów samorządowych - 5 grudnia 2010
Podczas głosowania w wyborach samorządowych 5 grudnia, frekwencja w gminie Łomianki wyniosła 51,28 %"

Kogoś solidnie zatkalo, a "faktem jest, że ... " kto wygrał wybory, juz nikt nie napisał. A szkoda, za chwilę dowiemy się że pisowskie bojówki oderwały rzecznika od laptopa i rozpoczeła się kolejna nagonka na partię miłości.
www.lomianki.pl/lomianki/index.php?a=wiadomosci&szczegol=1210
Obserwuj wątek
    • k.jurek Re: Ale PO zatkało ... 07.12.10, 08:47
      Trudno się dziwić. Są w życiu sytuacje przyjemne i sytuacje trudne...
      • roberto19633 Re: Ale PO zatkało ... 07.12.10, 17:15
        Dlatego powinien istnieć tzw korpus urzędniczy. Zupełnie , a polityczny i nie sympatyzujący z rzadną stroną.
        • k.jurek Re: Ale PO zatkało ... 07.12.10, 17:54
          Dobry pomysł.
        • phalena Re: Ale PO zatkało ... 08.12.10, 23:19
          roberto19633 napisał:
          Zupełnie , a polityczny
          > i nie sympatyzujący z rzadną stroną.

Przypadkiem nie móglbyś posympatyzować ze słownikiem ortograficznym?
          • roberto19633 Re: Ale PO zatkało ... 09.12.10, 18:02
            phalena napisała:

> roberto19633 napisał:
            > Zupełnie , a polityczny
            > > i nie sympatyzujący z rzadną stroną.
            >
            > Przypadkiem nie móglbyś posympatyzować ze słownikiem ortograficznym?

Przecież tłumoku napisałem że mam dysleksję. Chcesz to mogę napisać równie dobrze że <<żaden>> pisze się przez ż nie rz -ale to zupełnie jak znak <<Z>> u Zorro taki podpis
            żeby każdy wiedział że ja to ja nie klon.
    • zb-yk Re: Ale PO zatkało ... 07.12.10, 18:12
      dlatego "inteligencja" już obwinia ciemnogród i wichrzycieli za udział w wyborach i obalenie jedynie słusznego nam panującego z kręgu cudotwórców.
    • kmsanczia re: 08.12.10, 08:39
      2010-12-07 Podziękowania burmistrza
      W wyniku II tury wyborów samorządowych, które odbyły się 5 grudnia, nowym burmistrzem Łomianek został Pan Tomasz Dąbrowski. Gratuluję mojemu kontrkandydatowi i życzę samych trafnych wyborów podczas pełnienia funkcji burmistrza. Serdecznie dziękuję moim współpracownikom, którzy przez cztery lata wspólnie ze mną dzielili dobre i złe chwile i pracowali na rzecz rozwoju Łomianek. Dziękuję wszystkim mieszkańcom za liczny udział w wyborach samorządowych. Dziękuję szczególnie serdecznie tym, którzy docenili i dostrzegli zmiany w Łomiankach i oddali swój głos na mnie. Wiesław Pszczółkowski

www.lomianki.pl/lomianki/
      • roberto19633 Re: re: 08.12.10, 17:11
        kmsanczia napisała:

> 2010-12-07 Podziękowania burmistrza
        > W wyniku II tury wyborów samorządowych, które odbyły się 5 grudnia, nowym burmi
        > strzem Łomianek został Pan Tomasz Dąbrowski. Gratuluję mojemu kontrkandydatowi
        > i życzę samych trafnych wyborów podczas pełnienia funkcji burmistrza. Serdeczni
        > e dziękuję moim współpracownikom, którzy przez cztery lata wspólnie ze mną dzie
        > lili dobre i złe chwile i pracowali na rzecz rozwoju Łomianek. Dziękuję wszystk
        > im mieszkańcom za liczny udział w wyborach samorządowych. Dziękuję szczególnie
        > serdecznie tym, którzy docenili i dostrzegli zmiany w Łomiankach i oddali swój
        > głos na mnie. Wiesław Pszczółkowski

Mówiłem że nie był postacią tragiczną. Padł ofiarą swego środowiska- nawet się nie zabezpieczył. /został politycznie bezrobotny/
        W gruncie rzeczy był niezłym Burmistrzem. Ale jak napisałem -otoczenie go pogrążyło.
        Ja też mu dziekuję jako mieszkaniec , zawsze to krok do przodu w rozwoju Gminy.
    • gray_ghost Re: Ale PO zatkało ... 08.12.10, 17:26
      Masz rację, zatkało, nikt o zdrowych zmysłach nie sądził, że mimo ogromu pracy i wykonanych inwestycji, zdecyduje animozja za trasę mszczonowską. Dąbrowa będzie miała trasę i Dąbka w urzędzie jako bonus i gwarancję czteroletniej stagnacji.
      • jaberwoki Re: Ale PO zatkało ... 08.12.10, 17:50
        gray_ghost napisał:

> Masz rację, zatkało, nikt o zdrowych zmysłach nie sądził, że mimo ogromu pracy
        > i wykonanych inwestycji, zdecyduje animozja za trasę mszczonowską. Dąbrowa będz
        > ie miała trasę i Dąbka w urzędzie jako bonus i gwarancję czteroletniej stagnacj
        > i.

>>słuchaj ty pseudo partyzancie z wojny secesyjnej/nick/.
        Pragnę ci powiedzieć że pi..przenie o tym że trasa po wale zjednoczyła mieszkańców przeciwko W.P. zakrawa na mocny infantylizm umysłowy.
        A ty pewnie jesteś przy zdrowych zmysłach i jesteś po stronie mocy.
        A co gdy się okaże że stałeś po stronie zła.?

Ogon pod siebie i pewnie zmiana nicka.
        • rycerz_ni Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 12:00
          Ty lepiej napisz, który to twój nik. Pytanie po której stronie mocy stoją ludzie głosujący za nowym małżeństwem Grądzki-Rusiecki? Jak ja czekam na sprawę rozwodową. Takiej rozpierduchy Łomianki nie widziały.
          • kmsanczia Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 12:55
            Jeszcze miesiąc miodowy nie minął a ty już o rozwodzie? ;)
            • loxroczn Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 13:58
              ważne że już PO wyborach i już po PO ..............Łomianki mogą wrócić do normalności.
              CZy to prawda że Pszczółkowskiego usunęli z PO za fotomontaż w ECHU z Premierem bez czyjejkolwiek zgody ?
              • 2hestia Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 14:17
                Widzisz loxroczn nie prawda. Wybory wygraliście dzięki kłamstwom, pomówieniom i manipulacjom. Zwyciężyłeś, zostaw człowieka w spokoju. Pokaż klasę.
                • kiix Re: Ale, ale ... 10.12.10, 14:29
                  loxroczn napisał:
                  >
                  > CZy to prawda że
                  >
                  w danej kwestii premera mają pociągnąć za konsekwencje
                • duza-merry Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 15:41
                  2hestia napisała:

> Widzisz loxroczn nie prawda. Wybory wygraliście dzięki kłamstwom, pomówieniom
                  > i manipulacjom. Zwyciężyłeś, zostaw człowieka w spokoju. Pokaż klasę.

Pokazuje klase - pierwszą podstawówki :D Swoją drogą to myslałam, ze te kłamstwa i manipulacje to do celów kampanii, a tu się okazuje, ze to głęboko zakorzenione w naturze "zwycięzów"
              • neptun666 Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 14:59
                loxroczyn napisał:

> CZy to prawda że Pszczółkowskiego usunęli z PO za fotomontaż w ECHU z Premi
                >erem bez czyjejkolwiek zgody ?

Czy to prawda że radny Rusiecki zwariował i lata po Łomiankach, że bez jego zgody nowy burmistrz ma zamiar ludzi do urzędu przyjmować.
                Wiadomo już że będzie zwalniał ludzi i ma już listę osób do zwolnienia,drzyjcie pracownicy Boże Narodzenie będzie w tym roku dla Was smutne.

• papirus22 Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 15:44
                  Neptunie po co te kolejne kłamstwa?
                  Nie rozumiem. Zresztą po co komu moja zgoda do czegokolwiek?

Podobne kłamstwa miały miejsce w 2006 roku, nie pamiętasz, kto je wtedy rozpowszechniał? Ja pamiętam i moge przypomnieć, pewnie się zgra z loginem:)
                  • jaberwoki Re: Ale PO zatkało ... 10.12.10, 16:39
                    papirus22 napisał:

> Neptunie po co te kolejne kłamstwa?
                    > Nie rozumiem. Zresztą po co komu moja zgoda do czegokolwiek?
                    >
                    > Podobne kłamstwa miały miejsce w 2006 roku, nie pamiętasz, kto je wtedy rozpows
                    > zechniał? Ja pamiętam i moge przypomnieć, pewnie się zgra z loginem:)
                    >>>>>>>.................... Daj spokój -neptun znowu konfabuluje. Po wczorajszej impezce łeb napi............tala
                    Pustynia bez końca i studnia bez dna. Pewnie myśli że chcą go z urzędowej fuchy spuścić.
                    • gray_ghost do papirusa 11.12.10, 10:45
                      Napisz proszę, kto w Twoim związku z Jankiem jest stroną pasywną.
                      • jaberwoki Re: do papirusa 11.12.10, 16:20
                        gray_ghost napisał:

> Napisz proszę, kto w Twoim związku z Jankiem jest stroną pasywną.

...coś ci się grey poprzestwiało spytaj się raczej Marka , o strony.
                    • neptun666 Re: Ale PO zatkało ... 11.12.10, 13:55
                      jaberwoki napisał:
                      Pewnie myśli że chcą go z ur
                      >zędowej fuchy spuścić.

Z mojej fuchy to tylko ja sam się mogę spuścić,od dawna jestem sobie
                      sterem i okrętem. W związku z tym nic nie muszę,
                      a głowę mam mocną tak mawia moja żona:)
                      • jaberwoki Re: Ale PO zatkało ... 11.12.10, 16:16
                        neptun666 napisał:

> jaberwoki napisał:
                        > Pewnie myśli że chcą go z ur
                        > >zędowej fuchy spuścić.
                        >
                        > Z mojej fuchy to tylko ja sam się mogę spuścić,od dawna jestem sobie
                        > sterem i okrętem. W związku z tym nic nie muszę,
                        > a głowę mam mocną tak mawia moja żona:)
                        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Pod warunkiem nepciu że twoja głowa nie zmięknie, gdy się spuścisz ,,,,,,,,,,/sam z urzędowej fuchy/. Głowę to może i masz mocną ale do imprezowania u Witaszka - mniej aktywną do liczenia Gminnych pieniędzy przy wypuszczaniu miejskich obligacji.
                        • neptun666 do jaberwoki 11.12.10, 20:36
                          facet czy umiesz czytać? bo zaczynam mieć wątpliwości?
                          Nigdy nie byłem u Witaszka z tego co wiem to Bank Spółdzielczy imprezował
                          wraz z całą świtą nowych władz Łomiankowskich, tam poszukaj sensacji.
                          A pieniądze swoje potrafię policzyć sam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka