real_mad_hatter 29.01.11, 22:26 To forum upadło tak nisko, że już chyba niżej nie można... ...przykre to, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brycezion Re: forum upadło 30.01.11, 00:40 Miejmy nadzieję, że gdy zacznie się robota, ożywi się. Jak do tej pory te "nowe klony" nie moją o czym pisać, a że przegranej w wyborach nie mogą strawić, to zajęły sie religią. Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: forum upadło 30.01.11, 00:52 bry a ja myslalam ze jestes madrzejszy juz cie przekabacili? Odpowiedz Link Zgłoś
phalena Re: forum upadło 30.01.11, 06:11 brycezion napisał: > Jak do tej pory te "nowe klony" nie moją o czym pisać, a że przegranej w wyborachch nie mogą strawić, to zajęły sie religią. A to bzdura. Religią najpierw zajął się nowy burmistrz, a nie "nowe klony". Pytałam o to starych mieszkańców - żaden z poprzednich burmistrzów nie urządzał takich ceremonii w urzędowych salach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiomak Re: forum upadło 30.01.11, 08:57 Brycezion zawsze wpisuje się merytorycznie (chociaż nie zawsze się z nim zgadzam). Inni wpisują się ............ wystarczy poczytać ! Odpowiedz Link Zgłoś
robeerto19633 Re: forum upadło 30.01.11, 09:02 Niehistoryczność w tym przypadku sięgnęła dna i jest poniżej mulu. Wszak TD miał zmienić budżet i co? I nic, budżet pozostał, bo księgi z nabożnymi wpisami są ważniejsze. Zwolnienia z pracy też. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger6 Re: forum upadło 30.01.11, 20:05 Bry, pełen szacunek. Kundelki szczekają, a karawana idzie dalej, lub jakoś tak. Niektóre ze strachu przed konsekwencjami zamykają swoje nicki, żenada i brak odpowiedzialności za słowa, po prostu GÓWNAŻERIA. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Wardecka 78 30.01.11, 20:45 Nikt mnie nie przekabacił. Piszmy o konkretach, a nie o osobach lub tematach zastępczych. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Phalena 30.01.11, 20:55 Nie ma co sie pytać starych mieszkańców, widać Ty jesteś "nowy". Pamiętamy jak było. Sokołowski niemal wygłaszał homolie w kościele. Pszczółkowski zabiegał o względy proboszcza i ściskał ręce wychodzącym po mszy. Obu to nie pomogło, bo wyborcy oceniają po efektach, a nie po PR. Dąbrowski jak nie będzie dobrze rządził, też przegra. I nic do tego nie ma religia. Odpowiedz Link Zgłoś
baldur1 Re: Phalena 30.01.11, 21:13 brycezion napisał: > Obu to nie pomogło, bo wyborcy oceniają po efektach, a nie po PR. a jednak się mylisz PR pierwszego w pierwszej kadencji pomógł mu wygrać wybory a czarny PR uprawiany przez TŁ i niewątpliwie fatalne podejście Drugiego skazało go na porażkę. Odpowiedz Link Zgłoś
phalena Re: Brycezion 30.01.11, 21:48 brycezion napisał: > Nie ma co sie pytać starych mieszkańców, widać Ty jesteś "nowy". > Pamiętamy jak było. Nowa - nie "nowy", właśnie dlatego pytałam. Ale co to wnosi do rozmowy o poziomie forum? Nie ja tu wywołałam "religijny" temat, tylko Ty poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś