Dodaj do ulubionych

Nowy Dyrektor ICDS

03.02.11, 07:47
Czy to prawda ,że nowym Dyrektorem ICDS ma być Pani Niegrzybowska?
Jeśli tak to super wiadomość! Kobieta postawi ICDS na nogi ;).
Obserwuj wątek
    • wardecka78 Re: Nowy Dyrektor ICDS 03.02.11, 07:53
      taaa, a mi dzisiaj rano rano położyli kanalize i zaczęli przystanek tramwajowy stawiać...
      • socate Re: Nowy Dyrektor ICDS 03.02.11, 07:55
        Wardi nie psuj atmosfery ;)
    • milomar Re: Nowy Dyrektor ICDS 03.02.11, 16:29
      Mario/Zierski komu jeszcze dołożycie? Byli już Kolwes, Magdziek, Syrwia Maksim teraz Niegrzypowska zaraz będzie Metien, że o nowym burmistrzu TD nie wspomnę, ani o starych wrogach Rudzieckim i Lotkiewiczu, którzy przecież wyniesli Exbura na stołek. Umiecie jatrzyć i dopieprzać i dzielić ludzi to fakt, ale wybory już się skończyły, nikt nie będzie już się dawał podpuszczać, zapomnij, już nigdy nie będziecie Exburową i Wiceburem,...a o innych zaszczytach nie ma co wspominać... też zapomnijcie...
      • dzn30 Re: Nowy Dyrektor ICDS 03.02.11, 16:35
        hehe coraz zabawniej

kto to ta/ten Mario?
        reszty się domyśliłem;_)
    • szewczyk2 Re: Nowy Dyrektor ICDS 05.02.11, 18:59
      To kto jest tym dyrektorem w ICDS. Słyszałem, że jakiś starszy, siwy pan przed emeryturą o nazwisku Grzelak???
    • prawda_online Re: Nowy Dyrektor ICDS 06.02.11, 00:16
      Zaznaczam, że to doniesienia nie potwierdzone żadnymi faktami. Prawdopodonie kierownictwo ICDS-u ma być powierzone młodemu Ceryngierowi...
      • tfoje_lom Re: Nowy Dyrektor ICDS 06.02.11, 03:02
        Nie mógł być vickiem, bo kłopoty z prawem, to może do ICDS-u go wkleją. Logiczne. Długi trzeba spłacać. Włodek w końcu trochę kaski pożyczył na kampanię, Tak, tak, POŻYCZYŁ, NIE DAŁ
        • duza-merry Re: Nowy Dyrektor ICDS 06.02.11, 09:39
          Niezle towarzystwo zafundowala nam polowa wyborcow :D Jakie znowu klopoty z prawem?
      • teodor.1 Re: Nowy Dyrektor ICDS 06.02.11, 15:19
        Nie znam gościa. A kiedy ma objąć stanowisko?
        • socate Re: Nowy Dyrektor ICDS 08.02.11, 21:38
          Panie burmistrzu Rusiecki potrzebny kot bo myszki harcują !!!
          • wardecka78 Re: Nowy Dyrektor ICDS 08.02.11, 22:59
            socate!
            rozdwojenie jaźni?
            sam siebie nawołujesz?
            • nii-dea Co zrobić w/z ICDS'em 10.02.11, 18:53
              Tak sobie myślę, że konstruktywniej byłoby rzucić kilka pomysłów jak można efektywnie wykorzystać ICDS... Myślę, że lepsza jest burza mózgów ew. ankieta wśród mieszkańców niż pomysł jednego zarządzającego i garstki współpracujących... (niekoniecznie kreatywnych i niekoniecznie ekonomistów)
              • swarozyc314 Re: Co zrobić w/z ICDS'em 10.02.11, 19:18
                Może by tak zrobić tor do biegu z przeszkodami na terenie widowni, zwłaszcza tej zawsze pustej na basenie!
              • teodor.1 Re: Co zrobić w/z ICDS'em 10.02.11, 20:36
                Za takie pomysły się płaci.
                • nii-dea Re: Co zrobić w/z ICDS'em 11.02.11, 14:36
                  Za pozostawienie ICDS 'u odłogiem też się płaci... może nawet więcej. Myślę, że jeśli brakuje dobrych pomysłów to zwyczajnie popada się w marazm, zresztą podobnie rzecz wygląda, gdy nie wykorzystuje się potencjału ludzi....
                  • teodor.1 Re: Co zrobić w/z ICDS'em 11.02.11, 20:31
                    A kto go pozostawił odłogiem ? Dobre pomysły to powinien mieć przyszły dyrektor.. a może jesteś kandydatem i brakuje Ci pomysłów?

A kto niby nie wykorzystywał potencjału ludzi ?
    • brus2012 Sekcja koszykówki w ICDS Łomianki - gr. najmłodsza 20.11.11, 18:09
      Serdeczne podziękowanie dla pani Ewy Korczak - trenera koordynatora sekcji koszykówki małych dzieci za zorganizowanie zajęć w Integracyjnym Centrum Dydaktyczno-Sportowym w Łomiankach składają wdzięczni Rodzice oraz mali sportowcy . . .
      • neptun6666 Re: Sekcja koszykówki w ICDS Łomianki - gr. najmł 20.11.11, 19:20
        brus2012 napisał:

> Serdeczne podziękowanie dla pani Ewy Korczak - trenera koordynatora sekcji kosz
        > ykówki małych dzieci za zorganizowanie zajęć w Integracyjnym Centrum Dydaktyczn
        > o-Sportowym w Łomiankach składają wdzięczni Rodzice oraz mali sportowcy . .

No i wbrew zapowiedziom , coś jednak pozytywnego w Łomiankach się dzieje..
        Wystarczy zakopać do następnych wyborów polityczne waśnie i robić wspólnie dla ludzi i dla Gminy. Nie krzyczeć, nie oczerniać, tylko pracować. Za trzy lata pewnie będą nieuniknione zmiany , a do tego czasu nie podstawiajmy sobie nóg ,bo to zupełny bezsens.
        Mam nadzieję że ,,malkontenci ,, to ździebełko przemyślą.
        Fajnie by było z lodowiskiem /biały orlik/, i boiskami oraz placami zabaw dla młodzieży, po co mają się bawić podczas ,,ulicznych kryteriów 11 listopada,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka