Dodaj do ulubionych

w First coś drgnęło.

07.03.11, 17:01

Zmienia się rynek rozrywki w Łomiankach. Coraz aktywniej wchodzi nowy Gracz ,,First,,
zaczyna od targetu w moim wieku. Czyli koncert 2+1. Bilet 50 PLN, chyba sprzedam puszki i się wybiorę. Może kiedyś Zeppelini zagrają, kto wie?
Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 18:03
      Jak będą wchodzili tak jak dotychczas to robią to nie widzę możliwości "drgnięcia" czegokolwiek.
      • stefanprawo Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 18:20
        Ciekawe kto z Was lub czy ktokolwiek w ogóle skorzystał już z usług hotelowych oferowanych przez First. Ja na temat takiego klubu-restauracji w Łomiankach się już wypowiadałem...Nie wróżę sukcesu,ale niech próbują. Z luchami robi sie konkurencja już wrzos dokooptował więc ciekawe czy będzie bitwa o nielicznych łomiankowskich klientów bo zdaje się w sushi -negri również można tanio zjeść lunch....ciekawe czy ta inwestycja w first kiedykolwiek się zwróci,ale to już problem właścicieli...niech próbują konkurencja pomiędzy restauracjami nigdy nie zaszkodzi...heheh
        • esscort Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 18:26
          Lunche w łomiankach to z 10 firm rozwozi.
          A po co mielibyśmy chodzić do hotelu w firstcie? Do domu bliżej.
        • roberto19633 Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 18:29
          stefanprawo napisał:

> Ciekawe kto z Was lub czy ktokolwiek w ogóle skorzystał już z usług hotelowych
          > oferowanych przez First. Ja na temat takiego klubu-restauracji w Łomiankach się
          > już wypowiadałem...Nie wróżę sukcesu,ale niech próbują. Z luchami robi sie kon
          > kurencja już wrzos dokooptował więc ciekawe czy będzie bitwa o nielicznych łomi
          > ankowskich klientów bo zdaje się w sushi -negri również można tanio zjeść lunch
          > ....ciekawe czy ta inwestycja w first kiedykolwiek się zwróci,ale to już proble
          > m właścicieli...niech próbują konkurencja pomiędzy restauracjami nigdy nie zasz
          > kodzi...heheh

>>mniam, gustuję w baraninie , jakoś nie mogłem trafić na coś co mogłoby zachwycić smakiem. Ale First kusi mnie wieczorami barkiem i światłami. Walczę ze sobą ,może kiedyś.
          • esscort Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 18:35
            ja byłem.
            nie sądzę, by im się ta inwestycja kiedykolwiek zwróciła.
            a zespołu 2+1 to chyba już nie ma. Ktoś sie podszywa
            • roberto19633 Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 18:48
              esscort napisał:

> ja byłem.
              > nie sądzę, by im się ta inwestycja kiedykolwiek zwróciła.
              > a zespołu 2+1 to chyba już nie ma. Ktoś sie podszywa
              Nie bądź takim pesymistą -myśl pozytywnie. Może to być niezła podróba.
              • esscort Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 19:14
                ale przecież jestem!!!
                Tym bardziej, że to nie moja kasa :)
                • roberto19633 Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 19:20
                  esscort napisał:

> ale przecież jestem!!!
                  > Tym bardziej, że to nie moja kasa :)
                  Przecież Ci napisałem że jak zbiorę puszki i odsprzedam , to pójdę.
                  Staram się i już mam 5. / Puszek./
                  • kmsanczia Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 20:22
                    5 puszek dziennie i do koncertu się uzbiera. :P
                    • roberto19633 Re: w First coś drgnęło. 07.03.11, 21:01
                      kmsanczia napisała:

> 5 puszek dziennie i do koncertu się uzbiera. :P

Noooooooooo.
                      • nii-dea Re: w First coś drgnęło. 08.03.11, 13:11
                        ale przez albo może dzięki tym puszkom to muzyka będzie blaszana:-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka