Dodaj do ulubionych

Chwyć byka za rogi!

18.03.11, 11:57
Cześć,
nazywam się Maciej Aleksandrowicz. Chciałbym zachęcić Was do budowy struktur Ruchu Poparcia Palikota w Powiecie Warszawskim Zachodnim.
Jestem koordynatorem naszego okręgu. Szukam do współpracy kreatywnych i energicznych osób, które chcą zmian na obecnej zabetonowanej scenie politycznej.
W przyszłym tygodniu odbędzie się nasze spotkanie organizacyjne, o którym poinformuję telefonicznie lub mailowo.
Zapraszam :) mój numer telefonu to 501 126 224.
mail: m.aleksandrowicz@ruchpoparciapalikota.pl
Obserwuj wątek
    • szu123szu123 Re: Chwyć byka za rogi! 18.03.11, 12:59
      Do ataku!!!! Palikot na prezydenta albo chociaż na burmistrza Łomainek hahahahah...

Myslę, że wtedy zamiast obowiązkowej, codziennej Mszy porannej dla pracowników byłyby organizowane co weekendowe zawody...
      ... w obalaniu piersióweczki i jedzeniu kaszanki!!!

Koń by się uśmiał...
      • neptun.666 Re: Chwyć byka za rogi! 18.03.11, 15:50
        szu123szu123 napisał:

> Do ataku!!!! Palikot na prezydenta albo chociaż na burmistrza Łomainek hahaha
        > hah...
        >
        > Myslę, że wtedy zamiast obowiązkowej, codziennej Mszy porannej dla pracowników
        > byłyby organizowane co weekendowe zawody...
        > ... w obalaniu piersióweczki i jedzeniu kaszanki!!!
        >
        > Koń by się uśmiał...
        --------------------------Zdaje się , że niejaki esscort poszukiwał możliwości wstąpienia do ruchu anarchistycznego/dobrze , że nie monarchistycznego/. Macie już jednego ,,pacjenta,,,
        i to nie byle jakiego, bardzo opiniotwórczego. W końcu od kogoś trzeba zacząć.
      • maciek.aleksandrowicz Re: Chwyć byka za rogi! 18.03.11, 19:02
        Hmmm z kaszanki nici i z piersiówki chyba też już :). Janusz nie pije ani nie je mięsa już od długiego czasu, za to z zapałem uprawia jogę :).
        • 8siemnascie Re: Chwyć byka za rogi! 18.03.11, 19:12
          >
          >
          >
          > e mięsa już od długiego czasu, za to z zapałem uprawia jogę :).

A te jogi to mówi się że to potem się ma zawroty głowy mocne. Nie ma? Zupełnie to nie są ważne sprawy ale dobrze.
    • ftalowa Re: Chwyć byka za rogi! 18.03.11, 19:34
      macieju, to chyba orka na ugorze. Tu pan Janusz raczej nie może liczyć na poparcie. Już chyba bardziej Janusz Korwin- Mikke :). Łomianki to bastion młodych ludzi o poglądach zbliżonych do PO oraz ludzi w wieku średnim popierających PIS. Nawet LSD nie ma szans na znaczący wynik wyborczy, więc co mówić o jakimś pajacowym polityku bez sensownej partii. Szkoda wysiłku. Lepiej zajmij się żoną i rodziną.
      • roberto19633 Re: Chwyć byka za rogi! 18.03.11, 19:44
        ftalowa napisała:

> macieju, to chyba orka na ugorze. Tu pan Janusz raczej nie może liczyć na popar
        > cie. Już chyba bardziej Janusz Korwin- Mikke :). Łomianki to bastion młodych lu
        > dzi o poglądach zbliżonych do PO oraz ludzi w wieku średnim popierających PIS.
        > Nawet LSD nie ma szans na znaczący wynik wyborczy, więc co mówić o jakimś pajac
        > owym polityku bez sensownej partii. Szkoda wysiłku. Lepiej zajmij się żoną i ro
        > dziną.

Dlaczego tak twierdzisz? Uważam że Palikot ma duże szanse na sukces- jest alternatywą dla P.O- skiego elektoratu.
        • ftalowa Re: Chwyć byka za rogi! 18.03.11, 22:20
          roberto19633 napisał:

> Dlaczego tak twierdzisz? Uważam że Palikot ma duże szanse na sukces-
          > jest alternatywą dla P.O- skiego elektoratu.

Masz trochę racji. Jest spora grupa ludzi którzy nie kochają PO, jest też sporo wyznawców PIS-u. Ale moim zdaniem w dniu wyborów Pan Janusz nie zawojuje politycznego rynku Łomianek. To że ktoś nie kocha platformy nie oznacza jeszcze, że poprze RPP. To jednak jest jakaś polityczna ekstrema. A ludzie nie lubią sytuacji skrajnych, wolą stabilizację. Nawet jeśli nie jest całkiem dobra, to przynajmniej jest przewidywalna. Naród polski ma dość walki, zmian, ciągłego bałaganu. Pragnie spokoju i stabilizacji. W wyborach wygra partia która potrafi to zagwarantować. A przynajmniej to obieca.
          • maciek.aleksandrowicz Re: Chwyć byka za rogi! 19.03.11, 11:31
            Wg mnie ludzie chcą zmian, chcą widzieć nowe twarze, ludzi a nie polityków. Mają dość wyboru między prawicą a jeszcze bardziej prawicą. Mają dość układanki tych samych twarzy od 20 lat.
            Chciałbym by w Polsce nastąpiły zmiany i dlatego działam i wierzę w to co robię :)
            • ftalowa Re: Chwyć byka za rogi! 20.03.11, 00:21
              maciek.aleksandrowicz napisał:

> Wg mnie ludzie chcą zmian, chcą widzieć nowe twarze, ludzi a nie polityków. Maj
              > ą dość wyboru między prawicą a jeszcze bardziej prawicą. Mają dość układanki ty
              > ch samych twarzy od 20 lat.
              > Chciałbym by w Polsce nastąpiły zmiany i dlatego działam i wierzę w to co robię
              > :)
              Oczywiście że ludzie chcą zmian. Dokładnie tak samo jak przy każdych wyborach. Czy gminnych, czy ogólnopolskich. Ale jednocześnie nie wolno tych ludzi traktować jak idiotów. To że któryś z polityków zacznie krzyczeć i pokazywać błędy poprzedników nie oznacza że automatycznie staje się głównym kandydatem do wygranej. Wbrew temu co o nas sądzą politycy, nie jesteśmy stadem bezmyślnych baranów które pójdzie za kimś tylko dlatego że ma większe rogi i głośniej beczy. Ludzie naprawdę mają dość walki politycznej na górze i pragną spokoju oraz sensownego podejmowania decyzji. Dla dobra ludzi a nie dla dobra partii politycznych. Ludzie coraz częściej rozumieją że polityka to sztuka wciskania kitu dla osiągnięcia własnych korzyści. Coraz częściej kierują się w stronę modelu szwajcarskiego czy szwedzkiego, gdzie politycy każdego szczebla rozliczani są ze swoich obietnic oraz poczynań. A Pan Janusz niestety nie wpisuje się w ten nowo powstający trend. On trwa przy starej formi polityki: krytykować poprzedników, dorwać się do władzy, nachapać się ile wlezie i oddać później władzę kolegom.
              • esscort Re: Chwyć byka za rogi! 20.03.11, 00:25
                ftalowa napisała:
                Wbrew temu co o nas sądzą politycy, nie jesteśmy stadem bezmyślnych baranów

Jestes pewna? :)))
                • ftalowa Re: Chwyć byka za rogi! 20.03.11, 00:51
                  esscort napisał:

> ftalowa napisała:
                  > Wbrew temu co o nas sądzą politycy, nie jesteśmy stadem bezmyślnych baranów
                  >
                  > Jestes pewna? :)))

Nie, nie jestem pewna. Ale mam resztki nadziei :))))
    • kw40 chwyć Palikota za wibrator - ruch poparcia 18.03.11, 19:42
      j.w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka