Dodaj do ulubionych

Referendum

23.03.11, 09:34
Proszę o opinie nt. referendum ws. odłączenia Dąbrowy od Łomianek. Kiedy już to nastąpi obecne władze przekażemy aportem rzeczonym ich wielbicielom z "drugiej strony" ulicy Kolejowej. Po stu dniach rządów jestem przerażony, kiedy pomyślę, że burmistrz ma jeszcze 1361 dni na realizację swoich chorych wizji i katolizację miasta, dlatego oddajmy go jego wyborcom z Dąbrowy!!!
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: Referendum 23.03.11, 10:09
      Osobiście znam samych fajnych i rozsądnie myślących ludzi z Dąbrowy. Nie wiem gdzie ukrywają się ci wielbiciele, więcej ich widuję po tej stronie wsi. :P
      • dr_sztrosmajer1 Re: Referendum 23.03.11, 10:24
        kmsanczia napisała:

> Osobiście znam samych fajnych i rozsądnie myślących ludzi z Dąbrowy. Nie wiem g
        > dzie ukrywają się ci wielbiciele, więcej ich widuję po tej stronie wsi. :P

Ja też znam wielu fajnych Dąbrowian. Jednak wynik wyborów o czymś świadczy.
    • zad-ra Re: Referendum 23.03.11, 10:20
      Szanowny Doktorze,
      te władze nie są potrzebe już nawet Dąbrowie. Dąbrowa da temu wyraz w referendum. Władze oczywiście pokręciły w głowie mieszkańcom Dąbrowy, ale przede wszystkim doradcy. To doradcy kazali głosować przeciwko Pszczókowskiemu. Obiecali mieszkańcom Dąbrowy, że za to będą mieli wszystko. Mieszkańcy Dąbrowy przejrzeli na oczy bardzo szybko. Teraz już nawet Radny Grzegorz Porowski jest niedobry. Ja Dąbrowie przekazałbym władze Twoich Łomianek z E.W, M.P, W.C, K.Ch. i innymi wraz zTubą Łajdaków. Niech tworzą tam krainę wicznej szczęśliwości. Pierwszym punktem realizacji obietnic będzie najbliższa Sesja Rady w dniu 29 marca. Szkoda, że o 9.30. Czyżby władza nie chciała pracować po godzinach?
      • dr_sztrosmajer1 Re: Referendum 23.03.11, 10:26
        Naiwność czy głupota. Oto jest pytanie (chodzi o omamionych z dąbrowy).
        • niecugow Re: Referendum 23.03.11, 10:37
          doktorku obrażasz Dąbrowę
          • dr_sztrosmajer1 Re: Referendum 23.03.11, 10:39
            Przepraszam dotknientych wypowiedziom mojom:). Ja pisałem tylko o tych omamionych z Dąbrowy.
            • niecugow Re: Referendum 23.03.11, 10:45
              dalej obrażasz
      • neptun.666 Re: Referendum 23.03.11, 15:39
        zad-ra napisał:

> Szanowny Doktorze,
        > te władze nie są potrzebe już nawet Dąbrowie. Dąbrowa da temu wyraz w referendu
        > m. Władze oczywiście pokręciły w głowie mieszkańcom Dąbrowy, ale przede wszystk
        > im doradcy. To doradcy kazali głosować przeciwko Pszczókowskiemu. Obiecali mies
        > zkańcom Dąbrowy, że za to będą mieli wszystko. Mieszkańcy Dąbrowy przejrzeli na
        > oczy bardzo szybko. Teraz już nawet Radny Grzegorz Porowski jest niedobry. Ja
        > Dąbrowie przekazałbym władze Twoich Łomianek z E.W, M.P, W.C, K.Ch. i innymi wr
        > az zTubą Łajdaków. Niech tworzą tam krainę wicznej szczęśliwości. Pierwszym pun
        > ktem realizacji obietnic będzie najbliższa Sesja Rady w dniu 29 marca. Szkoda,
        > że o 9.30. Czyżby władza nie chciała pracować po godzinach?

Taaa , pewnie obiecali ci doradcy mieszkańcom Dąbrowy że będą mieli gumki o smaku miodu ,dodatkowo w postaci gratisu.
        Weź i zrób sobie baranka przed kościołem w Łomiankach
        • dr_sztrosmajer1 Re: Referendum 23.03.11, 17:46
          Kurka Wodna! Klonikowi nerwa puściła. Ciekawe czy z bąkiem, czy bez:). Ale słabiuchno, kiedy się nie ma racjonalnych argumentów. Zostaje agresja i tego typu teksty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka