Dodaj do ulubionych

Klony , klony ,klony

08.04.11, 20:27
jak się nie ma co powiedzieć i się jest na tyle niemądrym, że nie ma się pomysłu na własnego nicka to warto iść gnój wyrzucić na pole, albo w koło domu pobiegać.
te słowa kieruję do:

neptun.666
neptun6666
gruszka-marcin
war- coś tam - nie pamietam swojego klona

prawda jest taka, że oryginały swoją inteligencją biją was o głowe robaczki:)

Obserwuj wątek
    • hornet-lom Re: Klony , klony ,klony 11.04.11, 18:46
      wardecka78 napisała:

> jak się nie ma co powiedzieć i się jest na tyle niemądrym, że nie ma się pomysł
      > u na własnego nicka to warto iść gnój wyrzucić na pole, albo w koło domu pobieg
      > ać.
      > te słowa kieruję do:
      >
      > neptun.666
      > neptun6666
      > gruszka-marcin
      > war- coś tam - nie pamietam swojego klona
      >
      > prawda jest taka, że oryginały swoją inteligencją biją was o głowe robaczki:)

Tak szczerze , powiedz mi w ilu klonach się przewijasz. Ja doliczyłam się
      4.
      >
      >
      >
      >
      >
      • robeerto19633 Re: Klony , klony ,klony 11.04.11, 19:09
        Można i tak. Ale klon to przejaw triumfu nauki nad przyrodą! Mam tez klona i niech sobie będzie ze stekiem bzdur które za każdym razem wypisuje. Klona klowna, który potrafi z trudem sklecić dwa zdania, ale by post był pełen wypełnia go cytatami!
        • roberto19633 Re: Klony , klony ,klony 11.04.11, 19:21
          robeerto19633 napisała:

> Można i tak. Ale klon to przejaw triumfu nauki nad przyrodą! Mam tez klona i ni
          > ech sobie będzie ze stekiem bzdur które za każdym razem wypisuje. Klona klowna,
          > który potrafi z trudem sklecić dwa zdania, ale by post był pełen wypełnia go c
          > ytatami!

Czy mam się czuć zażenowany, a może zakompleksiony ? Nie -moje myśli wełniana istoto, nie muszą być z naklejką roberto19633. Ale właśnie dlatego że jestem uparty, nie dam ci satysfakcji i nie zmienię
          swojego nicka nawet gdybyś popuściła w swe błękitne figi. A swe mądrości wsadź sobie tam, gdzie .............chcesz./ najlepiej upchnij palcem pomiędzy swymi niewydepilowanymi pośladkami/
          • roberto16933 Re: Klony , klony ,klony 11.04.11, 19:38
            > Czy mam się czuć zażenowany, a może zakompleksiony ? Nie -moje myśli wełniana istoto, nie muszą być z naklejką roberto19633. Ale właśnie dlatego że jestem uparty, nie dam ci satysfakcji i nie zmienię swojego nicka nawet gdybyś popuściła w swe błękitne figi. A swe mądrości wsadź sobie tam, gdzie .............chcesz./ najlepiej upchnij palcem pomiędzy swymi niewydepilowanymi pośladkami/

Nie powinieneś czuć się zażenowany. Tą wiadomością wysunąłeś się bezapelacyjnie na prowadzenie... Jesteś jednak cham nad chamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka