dorota.alex 11.05.11, 09:31 Ktoś się wybiera? I zda nam relację? :-) www.plotek.pl/plotek/51,111483,9564961.html?i=0&bo=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 09:40 Cholera, ja to nawet nie wiem, kto to jest :( Więc się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 09:52 No ja też nie wiem, ale skoro piszą o jej wizycie w Łomiankach to się domyślam, że to ktoś ważny :-) Spodziewaliśmy się wizyty młodej pary w podróży poślubnej, a tu proszę, koleżanka wykołowała Księcia W. i zajęła Firsta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 10:00 Z tekstu wynika, że kobieta od zeszłego roku schudła 18 kg. Najpierw 15, a potem po treningach z kolesiem na Sz. jeszcze 3. Może z tego jest znana? Naprawdę sensacyjna wydaje mi się informacja, że zrobiono dla niej specjalne krzesło z literką A zamiast oparcia i opaskę z rogami (cokolwiek to znaczy) No ale zawsze to jakaś promocja Łomianek - że odchudzone laski z krzesłami i rogami mogą tu przyjeżdżać Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 10:20 esscort napisał:> > Z tekstu wynika, że kobieta od zeszłego roku schudła 18 kg. Najpierw 15, a potem po treningach z kolesiem na Sz. jeszcze 3. To jakaś bidna chudzina w takim razie :( Coś z niej zostało? Powątpiewam trochę w taką "promocję Łomianek" :) Może zamiast krzesła, First powinien jej postawić porządny obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 10:24 Okazuje się, że wcale nie taka chudzina :) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 18:15 esscort napisał: > Z tekstu wynika, że kobieta od zeszłego roku schudła 18 kg. Najpierw 15, a pote > m po treningach z kolesiem na Sz. jeszcze 3. Może z tego jest znana? > Naprawdę sensacyjna wydaje mi się informacja, że zrobiono dla niej specjalne kr > zesło z literką A zamiast oparcia i opaskę z rogami (cokolwiek to znaczy) > No ale zawsze to jakaś promocja Łomianek - że odchudzone laski z krzesłami i ro > gami mogą tu przyjeżdżać No ess, ale figurę z profilu ma całkiem , całkiem. Jeżeli będzie taniec na rurze to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 22:00 Nie Ty jeden. W ogóle ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 10:21 Ale to już było. Już wiem, o co chodzi z tym krzesłem :) www.pudelek.pl/artykul/32247/angelina_z_golym_tylkiem_zdjecia/ Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 10:29 Istotnie, nie do pomylenia z Wodeckim :) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 10:34 No tak - niby oboje mają długie włosy, ale Wodecki ma trąbkę, a ta laska... krzesło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 11:18 :-D A kogoś z publiczności rozpoznajecie? Np. ten pan z twarzą w kwadraciki? To ktoś od nas??? Siedzi w pierwszym rzędzie i jest molestowany pośladkami, więc pewnie ktoś ważny... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 11:27 Pan w kwadraciki godzinę temu był bez kwadracików, ale nie poznałem. Nie wyglądał na bardzo cierpiącego, ale i tak kwadraciki kazał dorobić (może poszedł na występ bez żony) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 11:37 A kiedy dla pań wystąpi polski Brad Pitt? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 11:53 Przypominam, że to była "polska Angelina", więc przysługuje wam tylko "polski Brad Pitt" na tym samym poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 11:56 Czyli pewnie któregoś Mroczka zaproszą :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 12:09 Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że jeżeli Gwiazda ma być na tym samym poziomie, to MUSI być to Agent Tomek! Innego kandydata nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 12:12 to występy emerytów będą robić? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 13:37 esscort napisał: > to występy emerytów będą robić? Chyba tak, bo coś ktoś pisał o Wodeckim (w roli Brada jak rozumiem). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray_ghost Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 22:45 dorota.alex napisała: > Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że jeżeli Gwiazda ma być na tym samym > poziomie, to MUSI być to Agent Tomek! Innego kandydata nie widzę. Ten sam poziom? Macie Go Dziewczyny "na wyciągnięcie ręki". Wymuskany, uduchowiony, agent Tomasz od aniołów. Jeszcze się nie nauczył mówić, ale może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: "Gwiazda" w Lomiankach już była 11.05.11, 19:10 Pończoszka się troszkę podarła.... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 10:35 Ojej a ja tej Pani nie znam...moim zdaniem obciach dla firsta...,ale ich sprawa....Ja na pewno nie pójdę... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 19:47 E, tam stefan dla tak falującego biustu chyba warto się nieco przewietrzyć. Odstaw pruderię na bok , może być całkiem nastrojowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 22:11 :D "gwiazda" godna i klubu, i Łomianek. Coraz lepiej. Już dawno pisalyśmy (my-one), że będą tam pióra w ...... a tu proszę, bez piór! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray_ghost Re: "Gwiazda" w Lomiankach 11.05.11, 22:48 No i oczywiście bellu, pewnie jest głupia i ma krosty na d...? Może jednak jest od Ciebie bellejsza i stąd ten bunt. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 10:37 :) kwestia gustu. O krostach nie pisałam. A głupia jest, słychać jak próbuje mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 10:45 Gray, daj spokój, nie napinaj się. Przecież jaja sobie robimy, bo w końcu na nic innego to wydarzenie nie zasługuje. Nikt (chyba) nie ma tu nic przeciwko temu, że jakaś laska tyłek pokaże w knajpie. I knajpa, i laska chcą z czegoś żyć, więc każdy próbuje coś robić. Raz lepiej wyjdzie, raz gorzej, ale jakoś idzie. Śmieszne jest tylko zadęcie przy tym, określenia jakby o jakieś wydarzenie artystyczne chodziło, więc się śmiejemy. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
krzad Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 10:55 Czy "gwiazda" ma jakies konkretne osiągnięcia, czy jest znana tylko z tego, ze jest znana? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 11:09 Pewnie że ma osiągnięcia. Gdzieś wyżej był link do fotek i krótkiej biografii artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
gray_ghost Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 11:26 Ja też się śmieję, żarcik dotyczy damskiego sposobu myślenia: jak ode mnie ładniejsza, to pewnie głupia i ma krosty na d...:). Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 11:32 OK, ale skąd wiesz, że: 1. ładniejsza 2. takie są motywy postów ("sposób myślenia") ? Uważasz, że w takim żartowaniu tylko faceci mogą brać udział i ewentualnie tylko ładniejsze kobiety? Bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
gray_ghost Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 12:16 Chyba się nie zrozumiemy, ale napewno się nie napinałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 12:30 Ja też nie rozumiem, bo przecież widać wyraźnie, akurat na d. nie ma. :P Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: "Gwiazda" w Lomiankach 14.05.11, 17:39 gray_ghost napisał: > Chyba się nie zrozumiemy, ale napewno się nie napinałem:) miałam się nie czepiać, ale skoro lubisz tak lubisz wytykać innym nieznajomość ortografii (nie wiem czemu zwanych u Ciebie gramatyką) i na wierszyki szkolne się powoływać to przypomnę, że NA PEWNO piszemy oddzielnie (NAPRAWDĘ!). Niezależnie od stopnia "napięcia". Może stąd... niezrozumienie....;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray_ghost Re: "Gwiazda" w Lomiankach 14.05.11, 22:40 Jeśli zbyt lekkie przyciśnięcie spacji jest dla Ciebie porównywalne z puki, to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 15.05.11, 14:10 i_bella napisała: > gray_ghost napisał: > > > Chyba się nie zrozumiemy, ale napewno się nie napinałem:) > > miałam się nie czepiać, ale skoro lubisz tak lubisz wytykać innym nieznajomość > ortografii (nie wiem czemu zwanych u Ciebie gramatyką) i na wierszyki szkolne s > ię powoływać to przypomnę, że NA PEWNO piszemy oddzielnie (NAPRAWDĘ!). Niezależ > nie od stopnia "napięcia". Może stąd... niezrozumienie....;) Bella , odcinam się/ bo znowu będzie na mnie/ jestem tylko dyslektykiem , a twój adwersarz niekoniecznie- tylko........... Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 13:33 gray_ghost napisał: > Ja też się śmieję, żarcik dotyczy damskiego sposobu myślenia: jak ode mnie ładn > iejsza, to pewnie głupia i ma krosty na d...:). Z tym że na d... dodają seksapilu, gorzej gdy jest ,, słaba,, umysłowo. Zresztą nie znam , więc nie będę dyskutował. Natomiast te dwie krosty, niekoniecznie na d.... . Fajne miseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 13:27 gray_ghost napisał: > No i oczywiście bellu, pewnie jest głupia i ma krosty na d...? Może jednak jest > od Ciebie bellejsza i stąd ten bunt. Nie prawda bella jest najładniejszą mieszkanką Łomianek centralnych. Jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza zróbmy konkurs kryterium niech będzie wiedza idąca w parze z urodą. PROPONUJĘ WYBORY WIRTUALNEJ MISS ŁOMIANEK. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 20:32 :) nieprawda. Za to nick mam fajny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 20:50 Dobra, dobra...:) Zmienię jednak temat.. Myślałem, że mnie już nic nie zaskoczy na tym forum ale teoria o pryszczach na d.. dodających sexapilu jest bardzo oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: "Gwiazda" w Lomiankach 12.05.11, 20:56 Cóż krzysiomie , wszystko to rzecz gustu jeden lubi chude, drugi miłe i miękkie w dotyku puszyste. A trzeci pryszcze na d... . Zresztą to rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
niecugow Re: "Gwiazda" w Lomiankach 15.05.11, 14:49 > Nie prawda bella jest najładniejszą mieszkanką Łomianek centralnych. Nie wiem czy najładniejsza bo nie widziałem ale na pewno jest najrozsądniejszą kobietą na tym forum Pozdro dla bell (iod) Odpowiedz Link Zgłoś