Dodaj do ulubionych

Mapa Gminy Łomianki

01.07.11, 22:38
Ostatnio ktoś mnie pytał a ja mu na to - "no co ty, nie możesz znaleźć?"
Po czym zacząłem sam szukać i rzeczywiście. Może jest ale znaleźć nie mogę. Gdzie w sieci można zobaczyć w miarę porządną mapę administracyjną gminy z podziałem na sołectwa przynajmniej. A nie tylko cyfrowy chłam w postaci zumi czy targeo? Żeby można było sprawdzić, która ulica należy do którego sołectwa z dokładnością do strony lewej i prawej. Na lomianki. pl takich "zbędnych" dokumentów nie ma, a kiedyś zdaje się mimo wszystko były.
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Mapa Gminy Łomianki 01.07.11, 22:51
      Na poprzedniej stronie urzedu chyba była
    • drabbu Re: Mapa Gminy Łomianki 01.07.11, 23:26
      lomek2 napisał: Może jest ale znaleźć nie mogę

Była "Mapa ewidencyjna Łomianek", chociaż już nie jestem pewien, czy były na niej sołectwa.
      A teraz może nadal jest...ale znaleźć nie mogę :(

W Info jest dobra interaktywna mapa, przydaje się przy wyszukiwaniu ulic, ale sołectw
      nie zawiera. W drukowanym miesięczniku (który też jest w sieci) były niektóre opisywane,
      razem z "granicznymi" ulicami. Może spróbuj poszukać.
      • tk_12 Re: Mapa Gminy Łomianki 03.07.11, 15:32
        Mapa ewidencyjna jest tutaj: lomianki.e-mapa.net/
        Ze strony powiatu mozna tez obejrzec mape: www.podgik.pwz.pl/geosystem/iGeoMap/Data/Bronisze/Lomianki.php

Pozdrawiam
        TK
        • lomek2 Re: Mapa Gminy Łomianki 06.07.11, 21:28
          Dzięki, o to chodziło. Szkoda że na naszym PORTALU nie ma żadnego odnośnika. Nie każdy z nowych mieszkańców a nawet starych orientuje się, jak pokrętny jest podział gminy na sołectwa. Nawet niektórzy sołtysi nie wiedzą ;)
    • roberto16933 Re: Mapa Gminy Łomianki 02.07.11, 00:43
      PROSTA MAPKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka