Dodaj do ulubionych

Rusiecki GPRPA

07.07.11, 18:24
Odpowiedź Rusieckiego na lomianki.info żałosna. Przede wszystkim, nie na temat. A poza tym, porównywanie Mazana, który w szkole wieszał zdjęcia usuniętych płodów, do p. Magdy jest bezzasadne. Bo nie to jest przedmiotem zarzutu. Ale widać, że Rusiecki czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Zupełnie jak Prezes albo Kempa, nigdy nie odpowiadają na pytania ,a ,, monologują ".
Obserwuj wątek
    • tessoro79 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 18:52
      Oczywiście, popieram Cię, tekst Rusieckiego żałosny, jak oni mogli odwołać tak mądrą i wykształconą osobę jak Pani Magda:-)
      • 2hestia Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 20:23
        Żartujesz czy o drogę pytasz. Pan Mazan faktycznie uczciwy człowiek ale czy będzie lepszym przewodniczącym od p.Magdy czas pokarze. Jednego nie rozumiem; dlaczego zmieniono to co bardzo dobrze funkcjonowało.Przewodniczących z tytułami doktorów już mieliśmy. Ci panowie maja inne priorytety nie koniecznie problemy ludzi chorych z problemami. ,,Gospodyni domowa,, ciekawe stwierdzenie. Ja tez jestem gospodynią domową ale tylko dla panów z kompleksami. Mój mąż używa sformułowania ,, pani domu,, zapewne p. Magdy mąż również.
        • 2hestia Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:01
          Jeszcze jedna uwaga.
          Cytat p. Rusieckiego:
          Nie zamierzam odnosić się do "listu" napisanego przez byłą już przewodniczącą komisji panią Magdalenę Wójcicką (radną PO),
          Wyjątkowa arogancja.
          dalej:
          warto wspomnieć, że jej miejsce zajął wykładowca uniwersytecki z tytułem doktorskim, który posiada wysokie kompetencje i odpowiednie doświadczenie. Nie zaprzeczam ale czy aby w przedmiocie psychologii społecznej, wiem, że jest z wykształcenia fizykiem (dobrym)
          Komisja z własnego grona na przewodniczącego GKRPA wybrała pana dr Andrzeja Mazana. Nie prawda, komisja nie wybierała przewodniczącego. Został ,,naznaczony,, odgórnie.
    • krzysiom1 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:01
      Pani Magda sompromitowała się jako przewodnicząca GPRPA oszczerczą kampanią przeciwko właścicielce Tawerny. Wystarczający powód do jej odwołania.....
      • 2hestia Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:04
        Pytałam, czy popierasz sprzedaż alkoholu nieletnim. Odpowiedz proszę.
      • pierwszy_selekcjoner Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:15
        Jeśli się skompromitowała, to czemuż Tomasz Milczący czekał ponad pół roku z odwołaniem? A potem jeszcze tydzień nosił je w teczce?

Krzysiom, podobno Piotr Rusiecki profesjonalizuje kadry w urzędzie. Przyjął już speca od informacji niejawnych, który zajmuje się jedynie organizacją szarży i wpadaniem od czasu do czasu na to forum, speca od prawa z Samoobrony i speca z tytułem doktorskim od pomocy społecznej. Może i ty się załapiesz? Tylko w czym ty możesz być specem? Wiem - rzecznik prasowy jest nieobsadzony :)
        • tfoje_lom Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:32
          Kszysiom-Kutafon był zaangażowany w kampanię Pszczoły. Po wyborach jego ego bardzo ucierpiało. Miał nadzieję na splendor i intratne stanowisko. Jak się zaczął kłócić, tro przestali z nim gadać. Teraz ma żal i bije pianę. Jak on ich nienawidzi. I pani Magdzie też się dostje rykoszetem. Parówa bez honoru.
        • tuzimka Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:35
          pierwszy_selekcjoner napisał: > Krzysiom, podobno Piotr Rusiecki profesjonalizuje kadry w urzędzie. Może i ty się załapiesz? Tylko w czym
          > ty możesz być specem?

Ale - jeżeli Rusiecki mówi, że profesonalizuje kadry, to Krzysiom zupełnie odpada.
          Chyba, że Rusiecki tylko tak mówi...
        • krzysiom1 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:35
          Nie mam pojęcia co robi Piotr Rusiecki, za to doskonale wiem co robiła a co deklarowała Pani Magda. Nie wymagaj więc odemnie ocen działań o których nie mam pojęcia..
          Czego oczekuję?
          Przecież wszystkie zaślepione i pazerne mądrale od lat więdzą, że stanowisko niższe od vice mnie nie interesuje...
          • pierwszy_selekcjoner Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:38
            krzysiom1 napisał:

> Przecież wszystkie zaślepione i pazerne mądrale od lat więdzą, że stanowisko ni
            > ższe od vice mnie nie interesuje...

Nie - ty się nie nadajesz na wice. Za cienki w uszach jesteś. Tak jak i PR nie nadaje się na wice. Możesz być jedynie rzecznikiem.
      • neptun666 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:57
        krzysiom1 napisał:

>Pani Magda sompromitowała się jako przewodnicząca GPRPA oszczerczą kampanią prz
        >eciwko właścicielce Tawerny. Wystarczający powód do jej odwołania.

krzysiom, z tego co pamiętam to P. Magda nie prowadziła żadnej kampanii przeciwko Tawernie, (bywałem na spotkaniach)to Pani z Tawerny przychodziła na spotkania przed wyborami i atakowała P. Magdę.
        P. Wójcicka wyjaśniała tej durnej babie że trzeba poczekać na zakończenie sprawy w sądzie.
        To Pani Tawerna roznosiła paszkwil na P. Wójcicką przed wyborami po ulicach Łomianek i Dąbrowie, jeden znalazłem w mojej skrzynce ( zachowałem na wszelki wypadek).
        Może mądralo wytłumaczysz nam tu na forum, skoro taka podła baba z tej Wójcickiej to dlaczego w wyborach otrzymała najwięcej głosów do powiatu ( nie liczę tu Dąbrowskiego)
        czekam na odpowiedż.
        • krzysiom1 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 23:11
          Pani Magda jest bardzo popularną osobą w Łomiankach Starych- stąd ilość głosów ją popierających. Robi całkiem fajną robotę dla łomiankowskich emerytów i jako przewodnicząca rady Osiedla.
          Jednak te fakty nie zmieniają mojej oceny jej działań wymierzonych w Tawernę . Dużo by pisać o jej deklaracjach w temacie działania i wynagradzania członków GPRPA w świetle tego co robiła po wyborze na przewodniczącą
    • regkom11 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 22:56
      Kolejne dobre deczje burmistrzów. Dobrze, że nie boją się Partii Oszołomów i robią powoli zmiany w gminie na lepsze. Tak trzymać panowie! Nie martwcie się, oszołomy zawsze się znajdą.
      • dr_sztrosmajer1 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 23:05
        regkom11 napisał:

> Kolejne dobre deczje burmistrzów. Dobrze, że nie boją się Partii Oszołomów i ro
        > bią powoli zmiany w gminie na lepsze. Tak trzymać panowie! Nie martwcie się, os
        > zołomy zawsze się znajdą.

Tak, tak, dobre DECZJE burmistrzów. Tak samo jak Ty się tu pomyliłeś, panowie Tede, Radziecki i Kłódeczka się pomylili. Oni też myśleli, że potrafią!
      • jwc3 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 23:18
        Wicku Rusiecki!
        Odpowiedź na list Pani Magdy żenująca i niepotrzebna! Pani Magda zrobiła naprawdę bardzo dużo dla społeczności łomiankowskiej i dalej robi to jako Radna powiatu warszawskiego zachodniego. Szkoda, że nie potrafiliście podziękować jej i pozostałym członkom komisji w godny sposób. Jesteś podobno absolwentem znakomitej uczelni, a napisałeś o odwołaniu i powołaniu składu. Ja słyszałem jedynie o składzie desek. Podałeś co robi 5 osób z nowej komisji. Czyżbyś nie wiedział czym zasłużyli się pozostali? Nic z tego nie rozumiem. Domyślam się jedynie, że odpowiedź na list to kolejna twoja perfidna manipulacja. Mam nadzieję, że wkrótce zostaniesz odwołany w podobny sposób.
        POzdrowienia
        • krzysiom1 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 23:31
          jwc3 napisał:

> Wicku Rusiecki!
          > Odpowiedź na list Pani Magdy żenująca i niepotrzebna! Pani Magda zrobiła napraw
          > dę bardzo dużo dla społeczności łomiankowskiej i dalej robi to jako Radna powia
          > tu warszawskiego zachodniego. Szkoda, że nie potrafiliście podziękować jej i po
          > zostałym członkom komisji w godny sposób. Jesteś podobno absolwentem znak
          > omitej uczelni, a napisałeś o odwołaniu i powołaniu składu. Ja słyszałem jed
          > ynie o składzie desek. Podałeś co robi 5 osób z nowej komisji. Czyżbyś nie wied
          > ział czym zasłużyli się pozostali? Nic z tego nie rozumiem. Domyślam się jedyni
          > e, że odpowiedź na list to kolejna twoja perfidna manipulacja. Mam nadzieję, że
          > wkrótce zostaniesz odwołany w podobny sposób.
          > POzdrowienia
          Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie...
          Zapytaj się najpierw jak Pani Magda podziękowała swoim naprawdę merytorycznym i bezinteresownym poprzednikom....
          • neptun666 Re: Rusiecki GPRPA 07.07.11, 23:34
            Facet, ciebie naprawdę pogięło coś się tak prz...lił do tej kobity?
            • lobotomia-d Re: Rusiecki GPRPA 08.07.11, 09:15
              Ale dziki takiemu manewrowi temat Rusieckiego utonął pod słowotokiem pomówień i domysłów. No więc jak jest z tą sprawą Panie Burmistrzu, kiedy przestanie Pan ucviekać od teematu i da konkretną odpowiedż?
              • behemot.1 Re: Rusiecki GPRPA 08.07.11, 19:09
                Przecież PISIaki nie mówią tego, co ty chcesz usłyszeć, ale to, co chcą powiedzieć. Amen.
                • neptun6666 Re: Rusiecki GPRPA 08.07.11, 21:42
                  W poruszanej sprawie niech lepiej wypowiadają się osoby zainteresowane.
                  Jakie PiSiaki? jaka Magda W ?
                  Głupota przychodzi wraz z niskim ciśnieniem atmosferycznym.
                  • behemot.1 Re: Rusiecki GPRPA 09.07.11, 10:28
                    I dlaczego mnie obrażasz? Tak,moim zdaniem sposób wypowiadania się w drodze pisemnej i ustnej Rusieckiego to kalka z PISIaków, którzy jak Brudziński czy Kempa nigdy nie odpowiadają na pytania,, tylko monologują. Ich nie interesuje dialog, a wyrażenie swoich poglądów, i to na całkiem inny temat.To fakt i nie ma co o tym dyskutować. Czy się to popiera czy nie to już inna sprawa.
                    Rusiecki w swoim liście ani słowem nie odniósł się do formy, w jakiej rozwiązanie komisji nastąpiło. A przecież to jest główny zarzut. Cóż, powiedział to, co chciał, a że do Mazana trudno przekonać, to inna sprawa. Stary Giertych też był doktorem, i to nie dodawało mu powagi. A Kaczka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka