Dodaj do ulubionych

Fora dyskusyjne Ł.

18.05.04, 11:41
Ave!

Tak sobie pomyślałem, że nie jest to jedyne forum dyskusyjne dotyczące Ł.
Może warto zebrać do kupy trochę linków?

Ostatnio u mnie w sklepie znalazłem egzemplarz osiedlowej gazetki z adresem
Forum Dysuskusyjnego Osiedla Równoległa:
www.rownolegla.waw.pl

(co prawda nic tam nie ma i najwyrazniej provider sprawuje nad nim wladze,
ale niech bedzie dla porzadku).

Znacie inne adresy?
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Fora dyskusyjne Ł. 19.05.04, 14:54
      No jest też forum na stronie urzędu miasta 2cv.lomianki.pl/portal/2cv/!
      run.Page?Session_=_&PageId_=95&fm=1&_CheckSum=784662860
      Ale - jak na całej stronie - zastosowano tam takie rozwiązania techniczne,
      jakby był to efekt konkursu na najgorszy serwis www. Tragedia. ktoś trafnie
      gdzieś powiedział, że wladze Łomianek za pieniadze podatnika (niemałe)
      zatrudniły do informatyzacji urzędu firmę, która postanowiła sama dochodzić do
      wszystkich rozwiązań i już jest na etapie, który reszta świata pożegnała w
      drugiej połowie lat 90 ubiegłego wieku. Faceci sprzedawli poprzednio okna czy
      telefony. Tolerowanie tego stanu rzeczy i ladowanie w to dalszych pieniędzy
      uważam za kompromitację obecnych władz. Mozna sie pomylić, można źle wybrac,
      ale trzeba sie umieć wycofać, przyznać do błędu, a nie brnąc dalej w coś co nie
      rokuje zadnych szans. Przecież lepsze rozwiązania mają uczniowie w gimnazjum.
      Sa gotowe wzory, procedury itp.
      • hiuppo Re: Fora dyskusyjne Ł. 20.05.04, 08:38
        Nie wieszalbym tak pochopnie psow na tej stronie - w gruncie rzeczy jesli
        chodzi o podstawowe informacje to jest na niej wszystko. Moz etroche z
        aktualizacja jej cienko.

A forum to mozliwie najprostszy skrypt - nawiasem mowiac forum Gazety to tez
        badziew przy mozliwosciach Invision Boarda www.invisionboard.com.
        • esscort Re: Fora dyskusyjne Ł. 20.05.04, 16:56
          > hiuppo napisał:
          Nie wieszalbym tak pochopnie psow na tej stronie - w gruncie rzeczy jesli
          > chodzi o podstawowe informacje to jest na niej wszystko.

O czym Ty mówisz? A ponaciskałeś kiedyś te tematy z boku. Sprawdź, co tam jest.
          Kaszana. Ja wiem, że gdy np. nacisnę "parafie", to pkiażą się informacje o
          paraiach, alle gdy potem nacsnę "inwestycje", to tez pokażą się informacje o
          prafiach. Czy parafie to inwestycje? Tak jest ze wszystkim. Ten serwis nie
          radzi sobie juz na poziomie nawigacji, logiki. O aktualizacji nie warto
          wspominać. Nie przekonasz mnie, że nie ma co wieszać psów. To jest skandal!
          Rozumiem, gdyby tym zajmował się społecznie jakiś syn burmistrza po przyjściu z
          gimnazjum, ale na to idzie olbrzymia kasa z podatków. A gdzie wodociąg,
          kanalizacja... szkoda gadać.
          • hiuppo Re: Fora dyskusyjne Ł. 21.05.04, 08:35
            No tu sie zgodze - jesli chodzi o wykonanie to jest to poziom poczatkujacego
            internauty.
            To, ze nie nadarza za zyciem tez pewnie jest wynikiem nieprzejrzystego kodu
            strony.
            Reasumujac:
            Cud ze to dziala ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka