duzy_lasuch 30.08.11, 15:46 Czy wiecie może w której części Łomianek mieszka Magda Gessler? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_sztrosmajer1 Re: Magda Gessler 30.08.11, 16:12 Ziemkiewicz, Gesslerowa... Jakie miasto, tacy mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Magda Gessler 30.08.11, 16:21 Planujesz ją odwiedzić? A może tylko sensatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
duzy_lasuch Re: Magda Gessler 30.08.11, 20:48 mieszkam też w Łomiankach i może uda się spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Magda Gessler 30.08.11, 21:26 duzy_lasuch napisał: > mieszkam też w Łomiankach i może uda się spotkać W roli? -celebryty -kucharki -restauratora. Ja bym wolał spotkać w roli restauratora, zawsze można by czegoś smacznego sprubować, a i jest gdzie głowę /skonaną/ położyć. Te piękne dwa wzgórza..........., ech. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: Magda Gessler 31.08.11, 14:02 Apetyczna to ona nie jest, ale co kto lubi. Mam odruch wymiotny jak widzę jej kudłatą głowę pochyloną nad garnkiem Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Magda Gessler 31.08.11, 20:11 kasia.buczkie napisała: > Apetyczna to ona nie jest, ale co kto lubi. Mam odruch wymiotny jak widzę jej k > udłatą głowę pochyloną nad garnkiem Jeden lubi obfitą golonkę, a drugi ruccolę zakrapianą octem balsamicznym. Z gustami się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Magda Gessler 02.09.11, 12:40 duzy_lasuch napisał: > Czy wiecie może w której części Łomianek mieszka Magda Gessler? O rzesz... Doda wróć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś