Dodaj do ulubionych

Panie Zadrożny.

12.10.11, 13:43

Szanowny Panie niedoszły pośle proszę sprzątnąć ten śmietnik z ulicy Warszawskiej
właśnie przed chwilą Pański baner prawie spadł na jadący samochód.
Wybory się już skończyły to może poprosi Pan swoją koleżankę Sikorę która chciała
"Polski bez Tuska "o sprzątnięcie swojego wizerunku spod słupów bo wygląda jak upadła kobieta.
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 13:51
      a nie można tego posprzątać na koszt miasta i obciążyć zainteresowanych? Chyba burmistrz nie zaprzyjaźnił się aż tak z kandydatami, że teraz będziemy do Bożego Narodzenia patrzeć na sikorkę, która chciałaby unicestwiać przeciwników politycznych. Mam nadzieję, ze ta faszystka nie została posłem
      • neptun666 Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 14:50
        esscort napisał:

Mam nadzieję, ze ta faszystka nie została posłem

Możesz być spokojny nie została.

Teraz będzie odpowiadać za zniesławienie policjantów przed wyborami kazała im się
        całować w d... ponieważ jadąc samochodem rozmawiała przez telefon komórkowy.

• kasia.buczkie Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 14:59
          Czepiasz się :). Kandydatów na posłów Prawa i Spr. nie obowiązuje "Prawo o ruchu drogowym". Prawo jest dla wyborców, a sprawiedliwość dla wybranych.
        • roberto16933 Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 15:43
          Dalbyś już spokuj tym biedakom. Mają polskę z Tuskiem i to jest dla nich największa kara ;) Nie kop już leżących. Niech sobie w spokoju odpoczywają. Rusiecki posprząta i wystawi z ciężkim sercem fakturę.

Ciekawe swoją drogą co zrobi z pozyskanym materiałem? Według mnie nieprzyda mu się on. Powinien wrócić do skręcania kabelków w rodzimej firmie.

Mieliby ją pocałować, mówicie w d..ę? Odrażające.
          • neptun6666 Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 15:51
            roberto16933 napisał:

> Dalbyś już spokuj tym biedakom. Mają polskę z Tuskiem i to jest dla nich najwię
            > ksza kara ;) Nie kop już leżących. Niech sobie w spokoju odpoczywają. Rusiecki
            > posprząta i wystawi z ciężkim sercem fakturę.
            >
            > Ciekawe swoją drogą co zrobi z pozyskanym materiałem? Według mnie nieprzyda mu
            > się on. Powinien wrócić do skręcania kabelków w rodzimej firmie.
            >
            > Mieliby ją pocałować, mówicie w d..ę? Odrażające.
            Znów wardecka operujesz językiem wprost z rynsztoka. Powinnaś poczytać nieco książek by powiększyć swój zasób słownictwa.
            • roberto16933 Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 15:56
              neptun6666 napisał:

> Znów wardecka operujesz językiem wprost z rynsztoka. Powinnaś poczyta
              > ć nieco książek by powiększyć swój zasób słownictwa.

Jaka wardecka znowu? Ślepy jesteś, czy głupi. A może i jedno i druie. Kim ty jesteś, by wszystkich rozstawiać po kontach? Czep się matole kogoś innego.
              • wardecka78 Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 17:06
                19633 przestan

szkoda na niego wycierac palcami klawiatury.

zal im dupe ściska, że tak bardzo opluwany przez nich WP zdobył taki wynik i jeszcze jest chwalony, a ich nieudolność jest cały czas wypominana

przecież muszą odwrócić kota ogonem
                • neptun6666 Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 19:57
                  wardecka78 napisała:

> 19633 przestan
                  >
                  > szkoda na niego wycierac palcami klawiatury.
                  >
                  >
                  > zal im dupe ściska, że tak bardzo opluwany przez nich WP zdobył taki wynik i j
                  > eszcze jest chwalony, a ich nieudolność jest cały czas wypominana
                  >
                  > przecież muszą odwrócić kota ogonem
                  >
                  >Rozumiem że to cały zasób słów i inwektyw jakie znasz. Trochę przymało, jesteś mocno uboga-emocjonalnie/ również/
                  >
                  • wardecka78 Re: Panie Zadrożny 12.10.11, 20:34
                    Henryczku!
                    nie dorastasz mi do pięt
                    nie jestes godzien nawet wylizać mi po całym dniu moich stóp!

zapewniem Ciebie m że mam większy zasob słów niż Twoich przyjaciele - np. Mr. Neandertallo! (choć to zły przyklad bo brodzik jest nawet głębszy od niego)
    • dendrolog666 Re: Panie Zadrożny. 12.10.11, 23:32
      neptun666 napisał:

>
      > Szanowny Panie niedoszły pośle proszę sprzątnąć ten śmietnik z ulicy Warszawski
      > ej
      > właśnie przed chwilą Pański baner prawie spadł na jadący samochód.
      > Wybory się już skończyły to może poprosi Pan swoją koleżankę Sikorę która chcia
      > ła
      > "Polski bez Tuska "o sprzątnięcie swojego wizerunku spod słupów bo wygląda jak
      > upadła kobieta.

Nie wygląda, ona jest fallen angel. Jaka partia, taki angel. A w dupe, to ją może co najwyżej upadły diabeł pocałować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka