Dodaj do ulubionych

Co z Zielem?

12.10.11, 22:46
Czy to prawda, że Zielu po rozwałce Łomiankowskiego PO wącha się z PSL, czy Palikotem? Czy to prawda, że wącha się z Dąbkiem? Czy to prawda, że szykuje sobie stołek w Urzędzie ? Czy to prawda,że wysterował Pszczółkowskiego? Kogo teraz wysteruje? Czy to prawda,że jest małym manipulatorem?
Obserwuj wątek
    • dendrolog666 Re: Co z Zielem? 12.10.11, 23:05
      intel788 napisała:

> Czy to prawda, że Zielu po rozwałce Łomiankowskiego PO wącha się z PSL, czy Pal
      > ikotem?

Próbuje z Palikotem

Czy to prawda, że wącha się z Dąbkiem? Czy to prawda, że szykuje sobie
      > stołek w Urzędzie?

Szykuje. Pije wódkę z Krysteckim i strzela miśki z Dąbrowskim

Czy to prawda,że wysterował Pszczółkowskiego? Kogo teraz wy
      > steruje? Czy to prawda,że jest małym manipulatorem?

PRAWDA
    • sindaco2006 Re: Co z Zielem? 12.10.11, 23:13
      intel788 napisała:

> Czy to prawda, że Zielu po rozwałce Łomiankowskiego PO wącha się z PSL, czy Pal
      > ikotem? Czy to prawda, że wącha się z Dąbkiem? Czy to prawda, że szykuje sobie
      > stołek w Urzędzie ? Czy to prawda,że wysterował Pszczółkowskiego? Kogo teraz wy

Czy masz na myśli radnego Marka Zielskiego?
    • dzn30 Re: Co z Zielem? 12.10.11, 23:51
      myślę, że piszesz banialuki jakich mało!

Myślę, że obecni włodarze mogliby się uczyć od tego Pana KLASY!

Szczególnie społeczny i the first!

• esscort Re: Co z Zielem? 13.10.11, 00:27
      Jak ja uwielbiam tę łomiankowską wielką "politykę", te subtelne rozgrywki, wielkie roszady, manipulacje, strategie :))
      Jestem pewny, że Ziel wącha się z Sarkozym, w przeciwieństwie do Dąbka,który wącha się z Obamą i nawet kiedyś mu list do białego domu wysłał :))
      Obaj szykują sobie stołki w Watykanie i juz poszli do biedronki po wino, żeby to oblać, ale po drodze poślizgnęli się na głównie, które na Warszawskiej z szambiarki sie wylało
      • intel788 Re: Co z Zielem? 13.10.11, 07:36
        Ess wiem, że kreujesz się, bądź cie wykreowano na jakiegoś miejscowego guru tego forum, ale to co ty lubisz czy cenisz mnie zupełnie nie interesuje. A i dowcip ci sie ostatni przytepił... Natomiast wielu, w tym dnz - Ziel wiedzą o co chodzi i powinni wiedzieć, ze nie ma akceptacji dla małych ludzików, którzy aspirują by rządzić naszym małym grajdołkiem. Dnz - 10% już zarobił... Nie chcemy by zarabiał dalej. Czyste buty i wymuskany garniturek to jeszcze nie wszystko, ważne jest wnętrze i kregosłup a ten pan tego nie ma... Precz z Zielem, niech swój wymuskany wizerunek przeniesie na Bemowo...
        • esscort Re: Co z Zielem? 13.10.11, 11:01
          intel788 napisała: > nie ma akceptacji dla małych ludzików, którzy aspirują by rządzić naszym małym grajdołkiem.

Nie znam się na tych klanowych łomiankowskich układach i specjalnie mnie one nie interesują, ale patrząc np na poparcie w wyborach samorządowych (zdecydowanie najwyższe w łomiankach), to jednak akceptacja jakaś jest. I trudno z tym dyskutować, trzeba przyjąć do wiadomości.
          Możesz podać, kto w przeciwieństwie do "małych ludzików" jest tym lokalnym duzym człowiekiem a może i mężem stanu?

PS. Wszystko na starość tępieje, to co sie dziwić, że i poczucie humoru ;)
    • swojak_net Ale bzdury :)) 13.10.11, 08:36
      intel788 napisała:

> ikotem? Czy to prawda, że wącha się z Dąbkiem? Czy to prawda, że szykuje sobie
      > stołek w Urzędzie ? Czy to prawda,że wysterował Pszczółkowskiego? Kogo teraz wy

Większych głupot już dawno nie czytałem. Zielski ma dobrą opinię wśród mieszkańców i twoje bzdety tego nie zmienią. Gratulacje dla eskorta, trafnie zinterpretował twoje plotkarskie zapędy :)
      • intel788 Re: Ale bzdury :)) 13.10.11, 08:52
        Mareczku, Majeczko czas pokaze... jak będzie
        • wardecka78 Intel - uważaj... 13.10.11, 09:04
          ... po przepalisz procesor,
          a po inteligencji Twojej widać ze to marne x386 - jesli wiesz o czym piszę!
          • gray_ghost Re: Intel - uważaj... 13.10.11, 09:47
            Procesorek, to się tej drugiej intel przepalił. Zgadzam się w 100% z intel778 i sindaco2006. Już niedługo zobaczycie, jaki marek jest prawy.
          • intel788 Re: Intel - uważaj... 13.10.11, 10:14
            wardecka78 napisała:

> ... po przepalisz procesor,
            > a po inteligencji Twojej widać ze to marne x386 - jesli wiesz o czym piszę!
            >
            > Wardecka, sądząc po twojej reakcji trafiłem w DZIESIĄTKĘ !
            Zajmij się może pracą bo Jarek cie z niejn rozliczy...
            >
            • wardecka78 Re: Intel - uważaj... 13.10.11, 10:27
              pardon!
              Ja z jakimś jarkiem nie mam nic wspolnego
              Brzydze się Jarkami, Tomaszkami, Piotrusiami

Pracuję sama na siebie, więc co najwyżej to sama sobie stratę robię, wiec tym bardziej nic ci do tego.
              • ziomalreaktywacja Re: Intel - uważaj... 13.10.11, 20:55
                Intel podpisz się z imienia i nazwiska
                bo Twoje newsy zostaną tylko
                kłamliwymi, anonimowymi oszczerstwami

chyba że to zaburzenia efektywne
                to wpisu nie było
                • intel788 Re: Intel - uważaj... 13.10.11, 21:46
                  Ziomal nie wysilaj się...To są pytania o których i tak wszyscy trąbią... Mam jeszcze jedno: Czy to prawda, że wielce szanowany były przewodniczący Rady Miejskiej w Łomiankach nazywany jest "10 procent"? Czyżby zamierzał robic karierę w showbiznesie jak "50 cent"? Czy też to jego zwykła stawka za "pomoc"?
                  • dzn30 temat zastępczy dla nieudolności UM 13.10.11, 22:20
                    Ja rozumiem Intel, że szukasz tematu zastępczego do tego co dzieje się w gminie.
                    Sorry ale już nie jesteście w stanie zrobić jak gęstej zasłony dymnej dla ukrycia nieudolności i braku kompetencji urzedu.Prawda jest taka, że ludzie przecierają oczy ze zdumienia kogo wybrali!

wyjdz na ulicę, porozmawiaj z nimi...

wiesz jak ludzie odpowiadają na tekst w stylu "przecież ludzie go wybrali"?

odpowiedz jest taka - "na na niego nie głosowałem/łam"

Doprowadził do tego, że ludzie najzwyczajniej na świecie się WSTYDZĄ swojego wyboru!

Niestety to marne pocieszenia dla Łomianek, bo to lata stracone!

Spin doktor Piotruś powinien ostro beknąć za ten stan rzeczy.
                    • intel788 Ziel szykuje sie na Burmistrza? 14.10.11, 08:31
                      To wcale nie temat zastępczy lecz jak najbardziej aktualny. Obecni włodarze sa skompromitowani i z tego sie na pewno nie podźwigną. Ja patrze dalej i widzę,że Ziel chce wrócic na stołek, a jest to perspektywa równie niepokojaca jak obecny stan rzeczy. Bo bedzie to sytuacja bardzo podobna, jak nie gorsza. Obraz zewnetrzny będzie tylko bardziej wysublimowany, garnitur, eleganckie buty, fałszywy usmiech na twarzy i ...10 procent.
                      Gmina na tym straci równie dużo jak teraz. Jak pisałem, garniturek to nie wszystko...ważne co w środku. Precz z Zielem!
                      • obserwatorka1947 Re: Ziel szykuje sie na Burmistrza? 14.10.11, 09:26
                        intel 788 napisał,,Gmina na tym straci równie dużo jak teraz. Jak pisałem, garniturek to nie wszystko...ważne co w środku. Precz z Zielem!"
                        Nie zgadzam się z Tobą .
                        Skąd wiesz ,że gmina na tym straci.W /g mnie zyska.P.Zielski ma wiedzę samorządową i umiejętność jej wykorzystania.Mieszkańcy wybrali jego na radnego, po raz któryś .Jest długoletnim kompetentnym radnym.Był przewodniczącym rady.
                        Wiesz intel788 ,że wygląd i garniturek oraz to jak się prezentuje,to bardzo ważne czynniki w reprezentacji samorządowej.,,Jak mnie widzą ,tak mnie piszą".

• intel788 Re: Ziel szykuje sie na Burmistrza? 14.10.11, 11:01
                          ...wybrali go na radnego po raz drugi i jesli wybiorą na Burmistrza to równie sie zawiodą jak w przypadku Rusieckiego, to podobny typ tylko jeszcze bardziej obłudny. Jeszcze Majeczko sie o tym przekonasz...A teraz wracaj do papierków bo Jareczek bedzie zły...Znowu ci sie marzy być burmistrzową...tym razem vice-burmistrzową?
                          • swojak_net Re: Ziel szykuje sie na Burmistrza? ... i dobrze ! 14.10.11, 11:12
                            intel788 napisała:

> ...wybrali go na radnego po raz drugi i jesli wybiorą na Burmistrza to równie s
                            > ie zawiodą jak w przypadku Rusieckiego, to podobny typ tylko jeszcze bardziej o
                            > błudny. Jeszcze Majeczko sie o tym przekonasz...A teraz wracaj do papierków bo
                            > Jareczek bedzie zły...Znowu ci sie marzy być burmistrzową...tym razem vice-burm
                            > istrzową?

Jeżeli Pszczółkowski nie będzie chciał jeszcze raz kandydować to Zielski może być jego godnym nastepcą.
                            A ty kogo byś widział na stanowisku burmistrza ?, bo widzę, że rozpoczołeś kampanię ;)
                          • kmsanczia Re: Ziel szykuje sie na Burmistrza? 14.10.11, 11:12
                            intel788 napisała:
                            > ...wybrali go na radnego po raz drugi i jesli wybiorą na Burmistrza to równie s
                            > ie zawiodą

Możesz konkretniej? Jakieś przyspieszone wybory się szykują, czy roszada na stołkach?
                      • mmc_lomianki Marze o takim burmistrzu 14.10.11, 11:05
                        Jesli trzeba bedzie zrobic referendum o odwolanie obecnych, nieudolnych wladz to moge nosic ulotki i agitowac chociazby darlo poziomym sniegiem i bylo -30 stopni.
                        Lomianki zasluguja na porzadna wladze.
                        • behemot.1 Re: Marze o takim burmistrzu 14.10.11, 11:22
                          Moim zdaniem, Zielski to sprytny działacz, który zamiast burmistrzowej się do burmistrza na imprezach przyklejał. Jak to wyglądało, wszyscy wiemy.

Upodobanie do dbania o wygląd zewnętrzny ma rzeczywiście przesadne, ale nie to mnie drażni najbardziej. Potrafi zwalczać zajadle wszystkich, którzy w jego mniemaniu chcą zagrozić jego interesom. Facet jest piekielnie ambitny w osiąganiu swoich celów, ale tu akurat nie jest to zaleta. Po trupach do celu. I wcale nie uważam, żeby był kompetentny, ale to akurat taka dygresja.

Generalnie nie leży mi jako człowiek, ale przede wszystkim mam wobec niego inne zarzuty, zdecydowanie większej wagi. Dlatego stanowcze NIE dla Ziela na stołku.
                          • obserwatorka1947 Re: Marzę o takim burmistrzu,rozniosę ulotki 14.10.11, 18:01
                            mmc ,,Jeśli trzeba będzie zrobić referendum o odwołanie obecnych, nieudolnych władz to mogę nosić ulotki i agitować chociażby darło poziomym śniegiem i było -30 stopni.
                            Lomianki zasluguja na porządną władzę."

Tak,ja Tobie pomogę ,nawet w deszcz i wichurę.Dość tego pomiatania ludźmi i konfliktów z radnymi.

Teraz to podobno w gminie zatrudnia się pracowników z Nowego Dworu.Jak się czują ludzie z Łomianek głosujący na tą ekipę, w tym na p.Rusieckiego,który jest największym złem .

• neptun6666 Re: Marzę o takim burmistrzu,rozniosę ulotki 14.10.11, 19:06
                              obserwatorka1947 napisała:

> mmc ,,Jeśli trzeba będzie zrobić referendum o odwołanie obecnych, nieudolnych
                              > władz to mogę nosić ulotki i agitować chociażby darło poziomym śniegiem i było
                              > -30 stopni.
                              > Lomianki zasluguja na porządną władzę."
                              >
                              > Tak,ja Tobie pomogę ,nawet w deszcz i wichurę.Dość tego pomiatania ludźmi i kon
                              > fliktów z radnymi.
                              >
                              > Teraz to podobno w gminie zatrudnia się pracowników z Nowego Dworu.Jak się czuj
                              > ą ludzie z Łomianek głosujący na tą ekipę, w tym na p.Rusieckiego,który jest na
                              > jwiększym złem .
                              >
                              >
                              Qurdę, jakie referendum? Nie będzie budżetu, będzie komisarz. Proste.
                              Przestańcie obsadzać stanowiska << trupami>> z poprzednich przetasowań. Pełno jest młodych ludzi. Czy to musi być Pszczoła lub Ziele. Nie znacie nikogo innego. Z deszczu pod rynnę. Może Komisarz będzie najlepszym rozwiązaniem, nie tylko z racji pełnionej funkcji lecz również własnej osobowości.
                              • lobotomia-d Re: Marzę o takim burmistrzu,rozniosę ulotki 14.10.11, 21:02
                                Interesujące jest to boksowanie powietrza! Jeszcze nie ma żadnych znaków że obecna władza ustąpi a oni już dzielą skórę na niedźwiedziu! I jak zwykle pomawiają. Ja wiem ale nic nie powiem. Ja tez wiem już! Ależ cuchnie!
                                • 2hestia Re: Marzę o takim burmistrzu,rozniosę ulotki 14.10.11, 22:10
                                  Jeszcze nie ma żadnych znaków że obecna władza ustąpi. Niech nie ustępuje i dociągnie do końca tzn. do 2014r. a jego następca będzie wielbiony na wieki. Ja nie chcę żadnego referendum.
                  • mmc_lomianki Internet nie jest anonimowy 16.10.11, 23:17
                    Portale hostujące fora takie jak to przechowują logi z precyzyjnymi informacjami. Serwery w3cache też. A jeśli ktoś nawet pisze z sieci wewnętrznej (prywatne IP za firewall-em) to dostawcy internetu mają również logi, z których wynika który komputer wymieniał ruch z danym serwerem.
                    Wydaje mi się, że wypisywanie takich rzeczy jak to powinno mieć swoje konsekwencje i może kiedyś będzie miało. Chciałbym zobaczyć wtedy twoją minę... ;-)
                    • mezar73 Re: Internet nie jest anonimowy 17.10.11, 08:59
                      mmc, masz rację z logami. Niestety/stety z faktu, że jak piszesz konkretny "komputer wymieniał ruch z danym serwerem" nic złego nie może wynikać dla jego właściciela. Musiałbyś jeszcze udowodnić, kto ten "ruch" spowodował (właściciel komputera/haker/sąsiadka podczas spotkania przy kawie/kolega z wojska po 4 piwie) - a to bez ukrytej kamery z datownikiem jest niemożliwe. Pamiętaj, że jak chcesz kogoś oskarżyć, to musisz mieć na to stuprocentowe dowody, a nie przypuszczenia na 99%.
                      • mmc_lomianki Re: Internet nie jest anonimowy 17.10.11, 11:13
                        Takie rzeczy sie dzieja... Zdumiewajace jest jak szybko i sprawnie organy scigania to robia.
                        Nie pracuje przy sieciach komputerowych, nie pracuje u dostawcy zadnego z uslug wiec nie wiem jak to wyglada od kuchni czy pod katem wymogow prawnych (np. zakres logowania, okres przechowywania logow etc.).
                        Niemniej jednak niejeden przestepca i niejeden pedofil mial okazje sie przekonac, ze komputer z adresem prywatnym i przez proxy udalo sie namierzyc i ukarac sprawce.
                        Byc moze niedlugo ten, ktory rzucil oskarzenia o lapownictwo bedzie mial okazje w rownie sprawny sposob zobaczyc jak dziala wymiar sprawiedliwosci... ;-)
    • 2hestia Re: Co z Zielem? 14.10.11, 22:15
      Przepraszam drodzy forumowicze. Paluszek mi się obsunął ten wpis miał dotyczyć tematu: Obligacje - podejście trzecie. .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka