Dodaj do ulubionych

Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobić?

05.05.12, 10:21
Szanowni Państwo, po raz kolejny przeglądam broszurkę "Łomianki w Budowie" i po raz kolejny ogarnia mnie pusty śmieć (a właściwie totalne zażenowanie) bo jak samemu nie umie się nic zrobić to trzeba chwalić się cudzymi osiągnięciami...

Zadaje zatem pytanie do Panów Dąbrowskiego, Rusieckiego, Kłódkiewicza:

Panowie co przez ostatnie półtora roku kadencji, udało się Wam zrobić w Łomiankach od samego początku do samego końca, od A do Z? Napiszcie chociaż co sami zaczęliście...

Tylko niech żaden z Panów w trakcie odpowiedzi nie zapowietrzy się jak Burmistrz Dąbrowski podczas ostatniej wypowiedzi dla TVP Info...

"Nie jestem przeciw rozbudowie zakładów drzewnych"... Super Panie Burmistrzu! Ja też nie! Ale niech zostaną rozbudowane zakłady drzewne, a nie postawione tam centrum handlowe... Czy uważa Pan, że Warszawska jest w stanie przyjąć takie natężenie ruchu?

Czekam na rzetelną i prawdziwą wypowiedź!

Podpisuje się z imienia i nazwiska. Tego samego oczekuje od WAS! Chyba, że odwagi nie starczy...

Z poważaniem,
Marcin Gruszka
Obserwuj wątek
    • refor Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 05.05.12, 13:04
      I nastała cisza. Po za wystawieniem świętej księgi nic nie udalo się samemu zrobic, prawda jest taka. A na dodatek nie ma odwagi podpisać się swoim nazwiskiem. O wiele łatwiej zmieniac co chwila niki i z cichafranc rzucać puste oskarżenia.
      • mikomiko5 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 05.05.12, 16:42
        Dokładnie potwierdzam, jak się nic nie zrobiło to efekt taki, że lepiej nie odpowiadać na takie pytania. Denerwujące jest najbardziej to, że na spotkaniach z mieszkańcami mówią, jak to oni nic nie mogą zrobić i co złego zrobili poprzednicy a szczerze mówiąc co mnie to interesuje co zrobili lub nie poprzednicy MNIE INTERESUJE CO ZROBILI ONI TERAZ!!!!
        A przepraszam jedno zrobili - doprowadzili mieszkańców do takiej wściekłości, że będzie referendum - znaczy się ZJEDNOCZYLI CAŁĄ GMINĘ to jest coś!!!!
        • piotruspan36 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 05.05.12, 17:18
          no nie zrobili... rospieprzyli cały urząd w drobny mak, zamiast pracować, ludzie siedzą i myślą co teraz wymyśli wspaniała władza i kogo teraz wyrzucą za to ze nie doniósł na kolezanke czy kolege z pracy na czas. Podniesli sobie pensje, zatrudnili troche swoich swojaków więc coś zrobili dla "mieszkańców"
          • hycek1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 05.05.12, 19:05
            Takiego BAGNA w urzędzie nigdy nie było. Poszli jedynie dla kasy nie mając pojęcia o jakiejkolwiek robocie.
    • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 05.05.12, 21:32
      Panie Burmistrzu Dąbrowski, Panie v-ce Rusiecki... Ja w dalszym ciągu czekam na odpowiedź.
      • jorybka1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 06.05.12, 00:35
        Jak to nic nie zrobili? A rondo przecudnej urody kto ochrzcił?I jakie piękne tabliczki (aż cztery na czerty strony świata) z tymże imieniem umieścili.:)
        • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 06.05.12, 10:14
          A ja dalej czekam i będę podbijał ten wątek tak długo, aż wreszcie któryś z pryncypałów mi odpowie... Nagle wszyscy zniknęli i nikt na forum nie zagląda...
          • hycek1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 06.05.12, 11:18
            Co prawda nie należę do owej zgraji, ale odpowiem co im się udało osiągnąć. Dla Łomianek i mieszkańców absolutnie nic dobrego, ponieważ nie leży to w ich potrzebie i zainteresowaniach. Natomiast za wszelką cenę, chcą skonfliktować wszystkich ze wszystkimi, w tym działaniu od początku widzą swoją szansę na przetrwanie. Po pierwsze konflikt, po drugie konflikt, po trzecie...itd.
            • piotruspan36 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 06.05.12, 22:35
              I co panie Marcinie dostał pan juz odpowiedz? Moze prywatnie na meila odpowiedzieli? Chociaz czy ja wiem? Czy któryś z tych panow umie wyslać meila?
              • ziomalreaktywacja Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 07.05.12, 10:39
                Niestety, trudno komukolwiek z otoczenia "układu" rządzącego odpowiedzieć na to pytanie , ponieważ doszło do zaniechania realizacji wielu prac jaki były przygotowane przez Pan Pszczółkowskiego. Jeżeli się nie mylę to odchodzący burmistrz przekazał Panu Dąbrowskiemu informację, co może zrobić w najbliższych latach, informację o projektach i pozwoleniach na budowę. Ile z tego zostało zrobione, 10 %- 20% ile straciliśmy na wydawaniu pieniędzy na mecenasów za 14 tysięcy czy zatrudnieniu na stanowisku burmistrza ds. społecznych osoby zajmujacej się robieniem prezentacji kompterowych i czarnego pijaru.
    • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 07.05.12, 11:29
      A ja dalej czekam...
      • kasia.buczkie Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 07.05.12, 13:19
        TD jest doświadczony w odbieraniu Syzyfów ...za kogoś innego, a jego otoczenie jest mocne w przedstawianiu tego jako sukcesu i dowodu przedsiębiorczości . Marcinie długo będziesz czekać, bo nawet taki mowny Brycek w kwestii osiągnięć bura milczy jak zaklęty. Teraz największym sukcesem burmistrzów będzie złożenie wniosku o dofinasnowanie kanalizacji, bez wnikania co jest w środku. Ten motyw zdominuje całą kampanię przeciw referendum. No i jak tu odwołać burmistrza co osobiście wniosek zaniósł do ministerstwa :). Przedtem burmistrz juz zanióśł wniosek o umocnienie wałów, też osobiście.
      • dr_sztrosmajer1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 07.05.12, 13:29
        Prędzej się Marcinie na Godota doczekasz :)
        • refor Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 07.05.12, 14:12
          Ja tez przylaczam sie do pytanie pana Marcina. Brycezjin i krzysiom1 tak chętnie obrażaja mieszkanców a w tym wątku nie ma nic do powiedzenia? Tylko podbijają jkies głupoty Wilkowyje. Panowie, wyzywanie mieszkanców od oszołomow nie pomoze wam wygrac referendum.
          • brycezion Re: Refor 07.05.12, 14:49
            Jakieś nieporozumienie. Nie zamierzam wygrać referendum. W ogóle mnie ono nie interesuje.
            • refor Re: Refor 07.05.12, 15:09
              Założuyłes wątek wilkowyje zeby obrazać mieszkanów którzy chcą referendum a teraz piszesz ze cie nie obchodzi? Co innego wynika z twoich postów, jestes tak samo przerazony tym referendum jak burmistrzowie, masz posade w urzedzie czy dopiero obiecaną? Porównujesz 2200 mieszkanów ktorzy podpisali sie na listach do 5 pijaczkow z filmu i to nie jest obrazanie? Nareferendum przyjdzie duzo duzo wiecej ludzi, znam mnóstwo osob ktore chcialy podpisac sie na listach ale inicjatorzy do nich nie dotarli, na pewno pojdziemy na referendum. Skonczy sie mowienie mieszkancom ze jestesmy grupką pijaczków, męt i oszolomów.
              • swojak_net Brycek też ma nazwisko Rusiecki 07.05.12, 15:22
                może to rodzina :)
                • refor Re: Brycek też ma nazwisko Rusiecki 07.05.12, 15:30
                  To wszystko wyjaśnia. Nie jest to zbyt popularne nazwisko zeby to byla przypadkowa zbierznosc nazwisk.
              • j.urek Re: Refor 07.05.12, 16:02
                Bezmózg i kibol się znalazł
                W dodatku na pewno nie czytałeś białej księgi ani wątku o tym, jak brycek zjadał kotlety w jahrance
                • brycezion Re: Refor+j.urek+ swojak_net 07.05.12, 20:41
                  No to wydało się. Ustalili, że musi to być rodzina. A jaki jestem przerażony ! Stracę stołek i to wysoko płatny. Tylko pozostało wam jeszcze namierzyć mnie, w którym referacie pracuję. A może w którejś ze Spółek...Ciepło, ciepło...
                  Do roboty detektywi.
                  • j.urek Re: Refor+j.urek+ swojak_net 08.05.12, 10:03
                    Jakaś megalomania? Nikt cię nie musi namierzać. Jesteś dobrze znany z wyciągania kasy z urzędu
    • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 09:30
      No i jak zwykle, jak pada konkretne pytanie o to co Panowie zrobili sami, zapada głucha cisza... Wynika to z braku wiedzy czy może z braku jakichkolwiek działań tych Panów?
      • oobserwatorka1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 10:17
        Sami zrobili od A do Z zatrudnili i zwolnili pana Sokołowskiego a na jego miejsce zatrudnili dwóch dyrektorów w ramach oszczędności, pomogli zwolnić się p. Szumilewicz, p. Grzymkowskiej, p. Brach, p. Robakiewiczowi, p. Wendzie, p. Gołąb a jeszcze mobbing to też oni od A do Z. To są ich tylko ich sukcesy, jak mówi TD zrobił pstryk i już ich nie ma , to nam się czarodziej trafił. Miały być inwestycje pstryk i nie ma, miały być Łomianki dla mieszkańców pstryk i są, bo po co oni przecież tu rządzą.
      • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 10:17
        marcin-gruszka napisał:

> No i jak zwykle, jak pada konkretne pytanie o to co [u]Panowie zrobili sami[
        > /u]
        , zapada głucha cisza... Wynika to z braku wiedzy czy może z braku jakic
        > hkolwiek działań tych Panów?

Nie powywieszali komuchów w 1989 roku, a szkoda;-)
        • hycek1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 10:22
          lomianki_live napisał:

> Nie powywieszali komuchów w 1989 roku, a szkoda;-)

No i nie byłoby tak krysztalowego radnego TK
      • hycek1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 10:18
        Cała czwórka umie działać tylko destrukcyjnie. A więc nie zrobi nic dobrego i samodzielnego dla mieszkańców !
        • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 10:22
          hycek1 napisał(a):

> Cała czwórka umie działać tylko destrukcyjnie. A więc nie zrobi nic dobrego i s
          > amodzielnego dla mieszkańców !

To prawda cały ten czteroosobowy komitet referendalny potrafi wydawać tylko nasze pieniądze!
          • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 10:37
            No widzisz Piotruś nie powywieszlali tych okropnych komuchów ;)

Zgadza się, mój tata był sekretarzem PZPR, ale jaki to ma wpływ na referendum? Nie potrafisz prowadzić konstruktywnej konwersacji, tylko ciągle to samo... Wiesz o czym to świadczy? O wartości twojego intelektu... Wiesz co Ci powiem, jakbyś spadł z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ... To byś się zabił...

A tak w ogóle to inicjatorów jest 5, nie 4... Dzisiaj matura z matematyki, może warto by było powtórzyć w Twoim wypadku?
            • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 13:11
              marcin-gruszka napisał:

> No widzisz Piotruś nie powywieszlali tych okropnych komuchów ;)
              >
              > Zgadza się, mój tata był sekretarzem PZPR, ale jaki to ma wpływ na referendum?
              > Nie potrafisz prowadzić konstruktywnej konwersacji, tylko ciągle to samo... Wie
              > sz o czym to świadczy? O wartości twojego intelektu... Wiesz co Ci powiem, jakb
              > yś spadł z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ... To byś się zabił...
              >
              > A tak w ogóle to inicjatorów jest 5, nie 4... Dzisiaj matura z matematyki, może
              > warto by było powtórzyć w Twoim wypadku?

Bez nerwów, w końcu tradycje PZPR są piękne. Widać to w Twoim działaniu.
              • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 13:21
                A Ty znowu swoje...

Ja jestem bardzo spokojny i w ogóle się nie denerwuję bo nie mam czym... Ale za to Wy powinniście zacząć bo referendum zbliża się wielkimi krokami...

I bardzo Cię proszę, nie uważam siebie za nie wiadomo kogo i nie pozjadałem wszystkich rozumów, więc jeżeli możesz wytłumacz mi w końcu jak chłopu na miedzy co ma komuna do łomiankowskiego referendum? Bo ja naprawdę mimo szczerych chęci nie jestem w stanie Cię zrozumieć :)

P.S
                Manewr z postawieniem znaków ograniczenia w ruchu pojazdów na Fabrycznej do 10t, w celu zablokowania dojazdu do firmy mojego taty jest chybiony bo nasze auta w ogóle tu nie parkują :) ale tym też się zajmę bo podejrzewam, że jak zwykle nie masz pojęcia o tym, że ul. Fabryczna nie posiada stworzonej organizacji ruchu... Więc postawienie tam takich znaków to taka "samowolka budowlana"... Ale o tym pewnie też nie wiecie... Normalka :)
                • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 13:28
                  marcin-gruszka napisał:

> A Ty znowu swoje...
                  >
                  > Ja jestem bardzo spokojny i w ogóle się nie denerwuję bo nie mam czym... Ale za
                  > to Wy powinniście zacząć bo referendum zbliża się wielkimi krokami...
                  >
                  > I bardzo Cię proszę, nie uważam siebie za nie wiadomo kogo i nie pozjadałem wsz
                  > ystkich rozumów, więc jeżeli możesz wytłumacz mi w końcu jak chłopu na miedzy c
                  > o ma komuna do łomiankowskiego referendum? Bo ja naprawdę mimo szczerych chęci
                  > nie jestem w stanie Cię zrozumieć :)
                  >
                  > P.S
                  > Manewr z postawieniem znaków ograniczenia w ruchu pojazdów na Fabrycznej do 10t
                  > , w celu zablokowania dojazdu do firmy mojego taty jest chybiony bo nasze auta
                  > w ogóle tu nie parkują :) ale tym też się zajmę bo podejrzewam, że jak zwykle n
                  > ie masz pojęcia o tym, że ul. Fabryczna nie posiada stworzonej organizacji ruch
                  > u... Więc postawienie tam takich znaków to taka "samowolka budowlana"... Ale o
                  > tym pewnie też nie wiecie... Normalka :)

To trzeba było od razu napisać, że chodzi Ci o załatwienie prywatnej sprawy, a nie od razu wzywać do referendum.
                  • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 13:45
                    Prywatnie to porozmawiamy po referendum... Ciekawe czy wtedy będziesz miał takie twarde argumenty...

Nie uprawiam tu żadnej prywaty... Referendum jest wynikiem tylko i wyłącznie Waszej niekompetencji... Proste...

• refor Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 13:48
                    Jasne, panMarcin pstryknał palcem na mieszkanców zeby tysiacami podpisali sie pod referendum bo postawiliscie bezprawnie znak drogowy na uliczce kolo pracy jego ojca. Ktos tutaj juz calkiem nie kontroluje sensu swoich słów. Czym blizej referendum tym gorzej
    • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 14:18
      To może wrócimy do tematu? Piotruś skoro jesteś taki wyszczekany to może w końcu napiszesz coś inteligentnego i odpowiesz na pytanie zadane w wątku?
      • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 14:20
        marcin-gruszka napisał:

> To może wrócimy do tematu? Piotruś skoro jesteś taki wyszczekany to może w końc
        > u napiszesz coś inteligentnego i odpowiesz na pytanie zadane w wątku?

No to mamy próbek wysublimowanego i przyszłego zarządzania Łomiankami. Kto za towarzyszem Gruszka opuścić ręce i odwrócić się od ściany:-)
        • refor Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 14:28
          To nie było na temat. Czekamy na odpowiedz.
        • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 14:31
          Po pierwsze skoro piszesz "przyszłego zarządzania" rozumiem, że jesteś pogodzony z wynikiem referendum... Fajnie w końcu coś do Ciebie dotarło :)

A tak poza tym to ja nie mam zamiaru zarządzać gimną... Nie znam się na tym i nie biorę się za coś o czym nie mam pojęcia, w przeciwieństwie do Was...
    • j.urek wiadomo 08.05.12, 15:07
      burmistrzowie zrobili bardzo dużo

- szarża, która "rozsławiła Łomianki na świcie", a przy okazji dała pracę urzędnika organizatorowi. Wprowadzenie tradycji rekonstrukcji, m.in. bitwy pod Legnicą, odsieczy Wiednia
      - przebudowa skrzyżowania brukowa/kolejowa (wartość 90 mln)
      - budowa Auchan i galerii handlowej, co da pracę kasjerek i ochroniarzy wielu mieszkańcom
      - pozyskanie inwestora pięknego obiektu handlowego na osiedlu Prochownia, co przybliży nas do Europy
      - Otwarcie ronda brukowa/warszawska
      - zbudowanie biedronki
      - restrukturyzacja urzędu i jednostek podległych wg. koncepcji znanego specjalisty od spraw personalnych i dziennikarstwa śledczego
      - zebranie podpisów w Złotej Księdze z okazji beatyfikacji Karola Wojtyły
      - rozszerzenie zakresu działalności spółki Komunikacja Miejska łomianki o wydawanie gazet i czasopism (podobno planowane jet też zawijanie kabla, sprzedaż starej dachówki oraz szkolenia z wkręcania żarówek)
      - ustalenie harmonogramu budowy i modernizacji ulic, budowa oświetlenia począwszy od ulicy Szczytowej
      - wypracowanie genialnej koncepcji współpracy publiczno-prywatnej przy budowie siedziby urzędu
      - Pozyskiwanie inwestora na wieżowiec mieszkalno-biurowy, co pozwoli pokazać przejeżdżającym ul. Kolejową, że mają do czynienia z metropolią,

• tuzimka Re: wiadomo 08.05.12, 15:34
        j.urek napisał: > burmistrzowie zrobili bardzo dużo

zapomniałeś (na pewno złośliwie), że zabezpieczyli rezerwę pod pojazd szynowy i tylko patrzeć jak pociągną pierwszy tramwaj do Warszawy
        • ziomalreaktywacja Re: wiadomo 08.05.12, 15:53
          Prawdopodobnie w organizowaniu prezentacji multimedialnych jestesmy najlepsi na świecie.
          • neptun666 Re: wiadomo 08.05.12, 16:28
            ziomalreaktywacja napisał:

> Prawdopodobnie w organizowaniu prezentacji multimedialnych jestesmy najlepsi na
            > świecie.

Nie prawdopodobnie tylko jesteśmy, jeszcze nikt z sąsiednich gmin nie wpadł na pomysł
            chwalenia się osiągnięciami poprzedników. Panowie tak trzymać.
    • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 08.05.12, 22:03
      Doczekam się w końcu tej odpowiedzi czy nie?
      • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 09.05.12, 13:53
        marcin-gruszka napisał:

> Doczekam się w końcu tej odpowiedzi czy nie?

Zdać maturę w odróżnieniu:-)
        • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 09.05.12, 18:21
          Piotrek jak szukasz taniej sensacji to w majtkach sobie poszukaj... Dobrze wiesz, że mam maturę...
          • piotrek.lomianki Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 09.05.12, 18:36
            marcin-gruszka napisał:

> Piotrek jak szukasz taniej se

nsacji to w majtkach sobie poszukaj... Dobrze wies
            > z, że mam maturę...

Ależ poziom Marcinku , wprost z zawodówki, wieczorówki.
            Jeżeli jest jak mówisz , powieś swoja maturę na BiP , obejrzymy . Na słowo już nikt ci nie uwierzy.
            Dobre , wiesz malutki że w gatkach nie chadzam.
            • refor Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 09.05.12, 20:09
              Panie Marcinie, nich się Pan nie wdaje w dyskusję z wiceburmistrzem, to jest poziom rynsztoka. Próbuje obrażac Pana w tym wątku, żeby znechęcić Pana do zadawania niewygodnych pytań na które nie ma żadnej odpowiedzi. Niech się Pan nie zraża i robi swoje. Nawet gdyby nie mial Pan matury to gołym okiem widać, że ten nędzn czlowieczek ma sie do Pana jak wiejski imbecyl do profesora Harwardu. Poczynając od tego ze przedstawia się Pan z nazwiska ułatwiając na siebie atak a on zmienia co chwila niki.
              • brycezion Re: Refor 09.05.12, 20:49
                Przepraszam, że się wtrącam, ale dziś od 17.00 do tej pory v-burmistrz PR jest na spotkaniu w ICDS.
                • mazowianka Re: Refor 09.05.12, 21:25
                  Zebranie skończyło się po 20.00
              • kasia.buczkie Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 09.05.12, 21:47
                Poziom Lomiankii-live rynsztokowy. Czego oni się tak boją ciebie ,Marcinie ? Widać mają jakiś kompleks i problem :).
                • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 09.05.12, 22:41
                  kasia.buczkie napisała:

> Poziom Lomiankii-live rynsztokowy. Czego oni się tak boją ciebie ,Marcinie ? Wi
                  > dać mają jakiś kompleks i problem :).

To towarzysz Gruszka ma ten kwit czy nie? Bo jak rozumiem wyżej nie podskoczył w edukacji:-)
                  • mazowianka lomianki_live 09.05.12, 23:06
                    Znam Marcina od urodzenia i nie przypominam sobie aby był kiedykolwiek towarzyszem.
                    I nie widzę powodu aby to właśnie Tobie pokazywał jakiś kwit.
                    Marcin ma odwagę podpisać się pod tym co pisze, tobie tej odwagi brakuje.
                    Marcin tak trzymaj i nie zwracaj uwagi na idiotów.
                    Magda Wójcicka
                  • mieszkanka19 Re: lomianki-live 09.05.12, 23:25
                    lomianli-live napisał :To towarzysz Gruszka ma ten kwit czy nie? Bo jak rozumiem wyżej nie podskoczył> w edukacji:-)

Lomianki-live , O jakim poziomie edukacji świadczy to,co tu wypisujesz. W/g mnie już niższego poziomu,jaki ty masz nie ma.
                    Podpisz się pod swoimi postami i ty pokaż swoją maturę.
                    • dr_sztrosmajer1 Re: lomianki-live 10.05.12, 00:41
                      A vice Rusiecki jakie ma wykształcenie? Jest magistrem?
    • marcin-gruszka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 10.05.12, 07:56
      Ale ja wcale się nie denerwuje :) poraz kolejny powtarzam, że nie mam czym....

Nie wiem tylko co Piotr chce osiągnąć kłamliwymi i nic nie wnoszącymi wpisami... Nie wiem skąd Oni mają takie informacje, że miałem jakieś kłopoty z nauką... Maturę mam, powiem Ci więcej Piotruniu jeszcze w tym roku, jak będziesz mijał mnie na ulicy to będziesz kłaniał się w pas i zwracał do mnie Panie inżynierze :)

A może Ty pochwalisz się nam swoimi osiągnięciami naukowymi i pokażesz dyplom szkoły z pścimia dolnego? :)
      • lomianki_live Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 10.05.12, 08:19
        marcin-gruszka napisał:

> nie na ulicy to będziesz kłaniał się w pas i zwracał do mnie Panie inżynierze :

A co ty tak do tego Piotrusia nadajesz, zakochałeś się inżynierze Mamoń?
      • 0maturka Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 10.05.12, 17:16
        marcin-gruszka napisał:

> Ale ja wcale się nie denerwuje :) poraz kolejny powtarzam, że nie mam czym....
        >
        > Nie wiem tylko co Piotr chce osiągnąć kłamliwymi i nic nie wnoszącymi wpisami..
        > . Nie wiem skąd Oni mają takie informacje, że miałem jakieś kłopoty z nauką...
        > Maturę mam, powiem Ci więcej Piotruniu jeszcze w tym roku, jak będziesz mijał m
        > nie na ulicy to będziesz kłaniał się w pas i zwracał do mnie Panie inżynierze :
        > )
        >
        > A może Ty pochwalisz się nam swoimi osiągnięciami naukowymi i pokażesz dyplom s
        > zkoły z pścimia dolnego? :)

Najpierw MG zajmij się eliminacją błędów. Następnie zrób magisterkę. Bo inżynierek z
        kierunku budowa piłki wodnej to mierny tytuł. A uczelnia pewnie gdzieś zza Płońska.
        • behemot.1 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 10.05.12, 17:35
          Rynsztok się kłania....Wiecie, że jestem za cenzusem wykształcenia. To już dawno wyjaśniałam. Ale poziom tej dyskusji jest bliski dna...Panie Piotrze, Panie Marcinie - dobre wykształcenie broni się samo. Tak, wielu aktywnych forumowiczów nie ma matury, i zajmuje się głównie donoszeniem i filmowaniem, inni mają dyplom szkoły z podlaskiego w zakresie bezpieczeństwa publicznego, a jeszcze inni...ten, kto na dyplom zapracował, nie musi go bronić. Odzywają sie tylko ci, co mają komleksy.
          • ronaldo.kris Re: co w trawie piszczy 10.05.12, 19:46
            Jak na razie to Grusza nadaje. Jak zrobi fakultet to mu przejdzie.
            • refor Re: co w trawie piszczy 10.05.12, 20:25
              Pam Marcin próbuje jedynie dowiedziec sie co burmistrz zrobił dla Lomianek a pan Piotr i kolejne zakladane specjalnie niki próbują zanieczyscic ten wątek jakims syfem nie na temat, ktory nikogo nie interesuje po za ta jedna osoba. Bo co moze kogokolwiek interesowac wyksztalcenie jednego forumowicza? probuje sie zrobic z tego zagadnienie wiekszej wagi dla Lomianek nic dokonania, a scislej i ch brak, burmistrza. Ale dzieki temu watkowo przynajmniej wiemy jakie ma dokonania wiceburmistrz.
        • 2hestia Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 10.05.12, 19:48
          Najpierw MG zrób magisterkę. Bo inżynierek z kierunku budowa piłki wodnej to mierny tytuł. Drogi intelektualisto 0maturka, chetnie pouczający innych mniemam, że wiesz, iż wpierw trzeba obronić inżyniera, który nie jest tytułem naukowym a zawodem a dopiero póżniej edukację uzupełnić tytułem magistra.Pan Marcin ma czas.
          • kasia.buczkie Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 10.05.12, 21:31
            Panowie burmistrzowie co udało wam się zrobić ? Naprawdę poza czepianiem się matury P. Marcina nic wam nie porzychodzi do głowy ?
            • piotruspan36 Re: Panowie Burmistrzowie, co udało się Wam zrobi 10.05.12, 22:43
              No tak z tym wykształceniem to róznie bywa. Najlatwiej chyba ukończyć UKSW np. jakies prawo kanoniczne i już jakas robutka w urzędzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka