k.jurek 17.05.12, 10:58 Następnym burmistrzem powinien zostać człowiek taki jak P. Basia youtu.be/1p3BCfTl8Lk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabbu Re: Następny burmistrz 17.05.12, 11:32 Ta pani wyraża bardzo zdecydowaną i szybką reakcję na nieprawidłowości, nazywa rzeczy po imieniu. Ma dużą płynność wymowy i łatwość języka. To cenne cechy na stanowisku burmistrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: Następny burmistrz 17.05.12, 11:44 Następnym burmistrzem powinna być kobieta. Może nie koniecznie Pani Basia :). Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Następny burmistrz 17.05.12, 12:10 kasia.buczkie napisała: > Następnym burmistrzem powinna być kobieta. Też tak myślę :) przebojowa kobitka potrafiłaby zdziałać znacznie, znacznie więcej. A jeszcze lepiej - dwie. Oby tylko nie miały stażu w cegielni. Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek Re: Następny burmistrz 17.05.12, 12:19 Najlepiej jakaś heteroseksualna stara panna lub wdowa bez matury. Odpowiedz Link Zgłoś
hande.hoch Re: Następny burmistrz 17.05.12, 12:43 drabbu napisał: > kasia.buczkie napisała: > Następnym burmistrzem powinna być kobieta. > > Też tak myślę :) przebojowa kobitka potrafiłaby zdziałać znacznie, znacznie wię > cej. > A jeszcze lepiej - dwie. Oby tylko nie miały stażu w cegielni. I OBY NIE SYNOWA I TEŚCIOWA!. Wtedy to były dopiero kataklizm. A tak szczerze co one robią dla swoich wyborców? Jak na razie to się tylko przepychają przed referendum. Któraś chciała by zapolować na stanowisko w pierwszej trójcy. Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek Re: Następny burmistrz 17.05.12, 11:58 I co najważniejsze jest niezwykle skuteczna - duża moc sprawcza to cecha niebywale cenna. Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek Re: Następny burmistrz 17.05.12, 13:55 Znalazłem link www.panibasia.com.pl/aktualnosci/oficjalne-oswiadczenie-w-sprawie-acta/ tym razem bezpośrednio do Pani Barbary. Tam również jest forum. Można napisać do Pani Basi i poprosić o pomoc. Jak się okazało Pani Basia ma swoją ekipę i Łomiankami może się zająć kompleksowo. Odpowiedz Link Zgłoś
loxroczn Re: Następny burmistrz 17.05.12, 15:35 Nie piszcie że koniecznie kobieta, bo jeden z wiceburmistrzów gotów zmienić płeć. Odpowiedz Link Zgłoś