astroi5
26.05.12, 20:10
Oceń poziom forum po osobach tu piszących.
Wydaje mi się że warto napisać kto pisze na forum, większość ma kilka nicków, poza tym oficjalnym. Na forum nie piszą zwykli mieszkańcy a wściekła opozycja.
Wylew chamstwa i agresji zaczął się w momencie, gdy upartyjniono samorząd, a więc rok przed wyborami 2010.
To pokolei,
1. Magdalena Wójcicka, radna powiatowa PO
2. Marcin Kolwas, radny powiatowy PO
3. Marek Zielski, radny, wyrzucony z PO
4. Jan Grądzki, przew. Rady Miejskiej, kiedyś w PIS, dziś popierający PO.
5. Syliwa Maksim Wójcicka, radna synowa Magdy Wójcickiej
6. Marcin Etienne, radny PO
7. Piotr Wolanin, radny PO
8. Kamil Kaczyński, radny popierający PO
9. Grzegorz Porowski, radny popierający PO
10. Ewa Sidorzak, radna
11. Jan Mazan, rady popierający PO
i kilku innych radnych
oprócz tego
Jan Umiastowski, były przewodniczący RN KMŁ, PO
Józef Wierzbicki, były przewodniczący RN ZWIK, PO
i kilka innych mniej istotnych osób związanych z PO i p. Pszczołkowskim. I dwoje sympatyków PO z Bajkowego.
Zobaczmy więc z kim mieliśmy do czynienia w poprzedniej kadencji
Te osoby wraz z kolegami są przeciw obecnemu burmistrzowi, człowiekowi, spokojnemu i kulturalnemu.
Pozdrawiam panów z zarządu PO co przepychali staruszki pod pałacem prezydenckim, pewnie nie mieli odwagi walczyć z kimś młodszym i silniejszym. Cała wartość opozycji.
a jakby tego było mało to jeszcze kolejna wypowiedź kompromitująca Łomianki od 5 minuty.
"moja skromna osoba" czyli ja, ja, ja.Teatr co się pomylił z cyrkiem, a na sali wielu znakoitych gości z całej Polski. zachęcam do obejrzenia, jak skompromitować Łomianki
www.youtube.com/watch?v=8H-7OMJPp6s&feature=channel&list=UL
Na szczęście jest kilka osób, które ma inne zdanie i czasem potrafi coś napisać odmiennego, najczęściej wywołuje to frustrację u sympatyków, członków i ludzi PO czyli radnych opozycji i tych co należo do PO i tych wyrzuconych i tych co wspierają PO wbrew swoim wyborcom.