Dodaj do ulubionych

Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska

26.05.12, 20:10
Oceń poziom forum po osobach tu piszących.
Wydaje mi się że warto napisać kto pisze na forum, większość ma kilka nicków, poza tym oficjalnym. Na forum nie piszą zwykli mieszkańcy a wściekła opozycja.
Wylew chamstwa i agresji zaczął się w momencie, gdy upartyjniono samorząd, a więc rok przed wyborami 2010.
To pokolei,
1. Magdalena Wójcicka, radna powiatowa PO
2. Marcin Kolwas, radny powiatowy PO
3. Marek Zielski, radny, wyrzucony z PO
4. Jan Grądzki, przew. Rady Miejskiej, kiedyś w PIS, dziś popierający PO.
5. Syliwa Maksim Wójcicka, radna synowa Magdy Wójcickiej
6. Marcin Etienne, radny PO
7. Piotr Wolanin, radny PO
8. Kamil Kaczyński, radny popierający PO
9. Grzegorz Porowski, radny popierający PO
10. Ewa Sidorzak, radna
11. Jan Mazan, rady popierający PO
i kilku innych radnych
oprócz tego
Jan Umiastowski, były przewodniczący RN KMŁ, PO
Józef Wierzbicki, były przewodniczący RN ZWIK, PO
i kilka innych mniej istotnych osób związanych z PO i p. Pszczołkowskim. I dwoje sympatyków PO z Bajkowego.

Zobaczmy więc z kim mieliśmy do czynienia w poprzedniej kadencji
Te osoby wraz z kolegami są przeciw obecnemu burmistrzowi, człowiekowi, spokojnemu i kulturalnemu.
Pozdrawiam panów z zarządu PO co przepychali staruszki pod pałacem prezydenckim, pewnie nie mieli odwagi walczyć z kimś młodszym i silniejszym. Cała wartość opozycji.

a jakby tego było mało to jeszcze kolejna wypowiedź kompromitująca Łomianki od 5 minuty.
"moja skromna osoba" czyli ja, ja, ja.Teatr co się pomylił z cyrkiem, a na sali wielu znakoitych gości z całej Polski. zachęcam do obejrzenia, jak skompromitować Łomianki
www.youtube.com/watch?v=8H-7OMJPp6s&feature=channel&list=UL

Na szczęście jest kilka osób, które ma inne zdanie i czasem potrafi coś napisać odmiennego, najczęściej wywołuje to frustrację u sympatyków, członków i ludzi PO czyli radnych opozycji i tych co należo do PO i tych wyrzuconych i tych co wspierają PO wbrew swoim wyborcom.
Obserwuj wątek
    • drabbu Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 21:14
      Przede wszystkim: sam powinieneś się przedstawić z imienia i nazwiska, żeby wymienione
      przez ciebie osoby wiedziały z kim mają do czynienia. Przedstawić funkcję, jaką pełnisz. Napisać o własnych powiązaniach rodzinnych.

Wymienione tu osoby to obecni radni, czyli ludzie, którzy swoją funkcję pełnią z nadania mieszkańców, wyborców, sąsiadów, czyli cieszyli się i cieszą ich zaufaniem. Ludzie aktywni. Wielu z nich od kilku kadencji.

A kim ty jesteś? możesz powiedzieć o sobie, że ktoś ci zaufał? dał jakiś społeczny mandat? Powiedz, z czego jesteś znany poza forum. Co zrobiłeś pożytecznego dla tej społeczności?

Bardzo wątpliwe, żebyś mógł. Poziom twojego pisania forum też już dawno oceniło.
    • ofelia89 Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 21:16
      Dziękuje za podanie nazwisk. Zapamiętam i zagłosuje na nich jeśli będą startowali w wyborach.
      • mezark Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 21:47
        Tchórze zawsze zakrywają twarze. Udają również że ukrywają, choć są osobami publicznymi, swe świadectwa szkolne, bo raczej ich nie mają. Wszyscy wiedzą że każdy NIK to jedna osoba, przy czym jedna osoba może mieć kilka ników. Jeżeli ktoś nie chce, nie ujawnia pod jakim nikiem się ukrywa. Są nieliczne niki, które podały swe prawdziwe nazwiska. Znam kilka takich, lecz nie pamiętam by była to choć jedna osoba ze stronnictwa burmistrza. Widać bardzo się wstydzą tego co robią. Dlatego pójdę na referendum i na pewno wygramy!
        • drabbu Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 21:50
          mezark napisała:
          >Są nieliczne niki, które podały swe prawdziwe nazwiska. Znam kilka takich, lecz nie pamiętam by była to choć jedna osoba ze stronnictwa burmistrza.

To fakt.
    • hubertus71 Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 22:15
      O, przepraszam, nie widze tu swojego nazwiska
      • mikomiko5 Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 22:40
        Ja również ale rozumieniem, że jestem tym jednym z Bajkowego
        • lomba26 Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 23:04
          jakoś na liście nie widziałem Szanownego Pana "zastępcy" burmistrza Piotra Rusieckiego.. Nie można o nim zapominać bo się obrazi i będzie chciał zobaczyć Twoją maturę ewentualnie odpowie w tak wulgarny lub wiejski sposób, że żal d... ściska
    • krzysiom1 Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 23:07
      W dobrych czasach tego forum, forumowicze się znali.... i nie było problemu.
      • kasia.buczkie Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 26.05.12, 23:30
        Teraz tylko Wydział Abwehery zna i wraz z Wydziałem Propagandy publikuje nazwiska przeciwników :), a władza jak komanados działa na tyłach, głownie tyłach. To dobrze że radni są odważni piszą na forum i sprzeciwiaja się złu. Panie i Panowie będę na Was głosować.
    • mieszkanka19 Do astroi5 26.05.12, 23:53
      Ja Anna Rynkowska poproszę o imię i nazwisko astroi5.

astroi5 napisał:
      Oceń poziom forum po osobach tu piszących.
      Moja ocena dla astroi5 jest negatywna.Posty są zaczepne,nieobiektywne,niegrzeczne.
      Wymienia Pan/i nazwiska radnych.Dlaczego nie ma Pan/i odwagi przedstawić się.
      Wszyscy wymienieni przez Pana radni,to bardzo kulturalne osoby,przygotowane do sprawowania mandatu radnego.
      Współpracowałam z Radnymi i mam do nich wielkie zaufanie.Dziękuję Wszystkim Radnym za pomoc,zrozumienie i miłą współpracę.
      Dziękuję Panom Przewodniczącym Rady.
      Proszę Tych Państwa Radnych nie obrażać.

Mimo Pana/i zachwytu osobą Pana Burmistrza,ja mam inne zdanie.Pan/i pisze ,,Te osoby wraz z kolegami są przeciw obecnemu burmistrzowi, człowiekowi, spokojnemu i kulturalnemu. "
      Pisze Pan/i nieprawdę.
      To za przyzwoleniem Pana Burmistrza, kierowanego przez inne osoby została wprowadzona zła atmosfera we współpracy z Radą, a także w Urzędzie.
      Byłam pracownikiem poprzednich wszystkich Burmistrzów,prawie zawsze współpracowałam z Radą.Nigdy nie było takich sytuacji jak teraz.Brak chęci do współpracy nie leży po stronie radnych.
      Ja zapewniam,że na wymienionych tu Radnych zawsze będę głosowała.
      Niech Pan/i poprosi Pana Burmistrza,żeby zmienił swoich doradców.
      Miło także będę wspominała współpracę z poprzednimi Burmistrzami i Zastępcami Burmistrzów, w tym także z P.Pszczółkowskim,którego tak ciągle Pan/i tu bezpodstawnie atakuje.
      Okres mojej pracy w Urzędzie,w tej obecnej kadencji chciałabym wymazać z pamięci.
      Astroi5,proszę o zrealizowanie mojej prośby i przedstawienie się z imienia i nazwiska.
      Pozdrawiam. AR.
      • morda6 Re: Do astroi5 27.05.12, 00:12
        Jak się już przedstawiłaś to podaj jeszcze ile masz lat?
        • refor Re: Do astroi5 27.05.12, 06:07
          Te, figo-fago idź sobie na portal randkowy a nie tutaj zaczepiasz kobiety. A co do załozyciela wątku to chyba wszyscy wiedzą ze to wiceburmistrz społeczny vel lomianki-live. Tylko nie wiem czemu mial sluzyc ten temat?
          • tede-3 Re: Do astroi5 27.05.12, 06:52
            Dzięki. Potwierdzasz moje opinie na temat wyszczególnionych osób. Wiem, jestem pewny, że w ostatnich wyborach dobrze oddałem swój głos. Jeżeli wymienione osoby piszą lub czytają wpisy na tym forum, to ja im gratuluję i popieram.
          • lomianki_live Re: Do astroi5 27.05.12, 10:18
            refor napisał:

> Te, figo-fago idź sobie na portal randkowy a nie tutaj zaczepiasz kobiety. A co
            > do załozyciela wątku to chyba wszyscy wiedzą ze to wiceburmistrz społeczny vel
            > lomianki-live. Tylko nie wiem czemu mial sluzyc ten temat?

Gruszkin słyszeliśmy, że figo-fago i brak matury to Twoje zalety. No weź się ogarnij a nie próbujesz brylować. Słabiutkie to szkolenie PRON i PZPR.
            • refor Re: Do astroi5 27.05.12, 13:13
              Oj ruska Pietia widac ze czerpiesz wzory z Gebelsa ale jele jestes za malo sprytny.
          • morda6 Re: Do astroi5 27.05.12, 13:12
            "Te, figo-fago", takich zwrotów używają tylko mistrzowie kierownicy. GRATULACJE panie radny.
    • przyjaciel_siara Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 27.05.12, 18:26
      Niesamowite rewelacje!
      I tylko oni się nawzajem tak naparzają? :D

Twój Przyjaciel Siara
      • ziomalreaktywacja Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 28.05.12, 09:13
        Nie odnalazłem się na tej liście a nie chcę być pominięty

Mam na imię Jacek
        nie jestem radnym
        nie jestem z PO ani PIS czy innej grupki politykierskiej.
        nie należę do układu deweloperskiego

Jestem tylko mieszkańcem Łomianek, zwykłym człowiekiem jak 2500 osób które podpisało się pod wnioskiem o referendum w sprawie odwołania Pana burmistrza Dabrowskiego. Mam dość obecnej władzy, bo nie znoszę chamstwa i zakłamania, układów i kolesiostwa.

To referendum może być nauczką dla naszych lokalnych eLIT ( przez małe „e”) i przypomnienie ze mieszkańcy nie są głupcami i nie dadzą sobą manipulować. To referendum może być naszym społecznym protestem przeciw zawłaszczaniu gminy. Dziś mamy taką szansę aby głośno powiedzieć DOŚĆ robieniu z nas idiotów.

Jeżeli odwołamy Pana Dabrowskiego to następny burmistrz będzie pamiętał, że władza jest mu dana przez nas i to my decydujemy kiedy ją odbierzemy, będzie pamiętał, że nie może występować przeciw mieszkańcom.

24 czerwca nauczymy lokalne elity pokory dla mieszkańców Łomianek
        • mezark Re: Poznaj forumowiczów z imienia i nazwiska 29.05.12, 08:02
          I w tym leży sedno sprawy. Dlatego idźmy na referendum, by pokazać naszą aktywność i zademonstrować że interesujemy ich chcemy mieć wpływ na to co się dzieje w tej gminie. By konsultacja społecznej przewrócić znaczenie tego hasła, by nie była do jednostronna prelekcja rzekomych osiągnięć rządzącej ekipy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka